BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 haber 09 Mayıs 2008 10:32 eskiymiş, http://www.profesyonelhaber.com/news_detail.php?id=16039
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 sen o kadar kas, trafo bakımı yapmaya göndersinler.. şu işleri yapıcak paralı eleman alsalar keşke.. trafo bakımıymış.. peh
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 eski meski görünce sinir oldum. bir de zorunlu askerliğe karşıyım dediğimde ters ters bakanlar/laf edenler.. bu adamın ne işi var ki abi askerde?sahada bi de öyle projesel falan bir işte de değil.neyse sinir yaptım kendimce.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 adam editlemiş başlığını mesajını
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bu aselsan ölümlerinin altında hep başka şeyler olduğu söyleniyor.belki doğru belki yanlış bilmiyorum ama çoğu "böyle olmuş olabilir" dedirten şeylerdi
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 E askerde ODTU lü elektrik elektronik mühendisine yaptırılabilecek en uygun işi vermişler işte. Doğuda çatışmaya yollamamışlar elektrik arızalarına yollamışlar... ODTU de elektrik mühendisliği okuyan bi adamın trafo kontrolü sırasında gereken önlemi almayacak kadar aptal olması da ilginç yani.. bugün okumamış adam bile ampul değiştirirken sigortaları falan kapatıyor yannışlıkla lamba açılmasın diye.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 olayları birbirinden ayırabilmek lazım yeri geldiğinde. elektrik müh. okumuş olabilir buna karşı değilizde...
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Başta zorla askere almaları saçma zaten bence...
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 MrMarvelous said: E askerde ODTU lü elektrik elektronik mühendisine yaptırılabilecek en uygun işi vermişler işte. Doğuda çatışmaya yollamamışlar elektrik arızalarına yollamışlar... ODTU de elektrik mühendisliği okuyan bi adamın trafo kontrolü sırasında gereken önlemi almayacak kadar aptal olması da ilginç yani.. bugün okumamış adam bile ampul değiştirirken sigortaları falan kapatıyor yannışlıkla lamba açılmasın diye. bu adamın askerde olması zaten sorun trafo çarpıp ölmesi değil
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ne demek canım işinize geldi mi sosyalizm demokrasi insan eşitliği hakları diyin... işinize gelmedi mi "ben tahsilliyim entel dantelim askerde ne işim var" diyin. oh keyfe gel saymayı bilmeyen doğduaki adam da gidiyo askere, sende gidiceksin, istersen ordinaryus profesör ol. bu ülkenin gerçeği bu, beğenmeyen gitsin
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 CthuLhu said: MrMarvelous said: E askerde ODTU lü elektrik elektronik mühendisine yaptırılabilecek en uygun işi vermişler işte. Doğuda çatışmaya yollamamışlar elektrik arızalarına yollamışlar... ODTU de elektrik mühendisliği okuyan bi adamın trafo kontrolü sırasında gereken önlemi almayacak kadar aptal olması da ilginç yani.. bugün okumamış adam bile ampul değiştirirken sigortaları falan kapatıyor yannışlıkla lamba açılmasın diye. bu adamın askerde olması zaten sorun trafo çarpıp ölmesi değil askerde olması sorun ha? Sonra bıdı bıdı AKP diyosunuz lol. türkiye savunma sanayisinin projesini yöneten herif, elektrik carparak ölüyo ha? kafam gırsın yapmaya calıstıgı projeye ozaman.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 arkadaşlar unuttuğunuz bişey var ki her türk asker doğar. bazıları da pisi pisine heba olur gider askerde..
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Yazık olmuş adam yazılımlar üzerine uzmanmış. Trafolar hakkında bilmediği bir detay (çıkabilecek arızalar vs) yüzünden ölmüş olabilir. Sonuçta burda elektronikçi veya bilgisayarcı bir sürü insan var ama hiç birinin derslerinde ben trafo bakımı gördüğünü sanmıyorum. Tamamen teknik ve tecrübeyle ilgili bir mesele ve bunun için eleman olmuş olması lazım. Çok da şüpheli değil ama askerin yapacağı tarzdan birşey sonuçta düz mantık elektrik elektronik mezunu deyine adamı trafoya yollamış olabilirler gerçekten de. Gelelim asker kısmına, bence eline sadece 1 ay boyunca silah verilmiş herhangi bir insanın (tamam en azından ülkeye zararlı olmayan insanın diyeceğim ama bunu ayırmak kolay değil) savaşmaya gönderilmesi saçma. O adam eğer savaşma eğitimi almadıysa, yapmayı bildiği birşeyleri yaparak ilerde bu ülke için daha faydalı ya da belki çok daha faydalı işler yapabilir (duruma göre işte kim boş kim dolu ayırt etmek kolay değil). Bu Türk askeri sisteminin en salak özelliği herhalde hala kızıl ordu doktrinini mi izliyoruz nedir. Adam gibi askeri eğitim almamış hiç bir insanı savaşa göndermemek daha iyi, bu profesör olsa da böyle, tamirci olsa da böyle. Burda kimse birbirini sosyalist ya da milliyetçi nidalarla yemesin, eğer söylenenler doğruysa sonuçta bu ülke için iyi işler yapabilecek bir insan ölmüş olabilir.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 MrMarvelous said: Ne demek canım işinize geldi mi sosyalizm demokrasi insan eşitliği hakları diyin... işinize gelmedi mi "ben tahsilliyim entel dantelim askerde ne işim var" diyin. oh keyfe gel saymayı bilmeyen doğduaki adam da gidiyo askere, sende gidiceksin, istersen ordinaryus profesör ol. bu ülkenin gerçeği bu, beğenmeyen gitsin oo beybi ya sev ya terket. süper
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mike said: CthuLhu said: MrMarvelous said: E askerde ODTU lü elektrik elektronik mühendisine yaptırılabilecek en uygun işi vermişler işte. Doğuda çatışmaya yollamamışlar elektrik arızalarına yollamışlar... ODTU de elektrik mühendisliği okuyan bi adamın trafo kontrolü sırasında gereken önlemi almayacak kadar aptal olması da ilginç yani.. bugün okumamış adam bile ampul değiştirirken sigortaları falan kapatıyor yannışlıkla lamba açılmasın diye. bu adamın askerde olması zaten sorun trafo çarpıp ölmesi değil askerde olması sorun ha? Sonra bıdı bıdı AKP diyosunuz lol. türkiye savunma sanayisinin projesini yöneten herif, elektrik carparak ölüyo ha? kafam gırsın yapmaya calıstıgı projeye ozaman. hadi bık bık akp'ye bağla bakalım nasıl bağlıyorsun
Öne çıkan mesajlar