Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 [Dikkat!]Topik dahilinde Dalga geçecekler,içerde sulu-kabuklu yemiş yiyecekler,hiç post geçmesin...Bozuşuruz mazallah..[/Dikkat!] (Bkz: Efsanevi cocukluk askimi ariyorum adli topik ve onu bulamamak) -Hayır hayır...Dalga değil...Evet ya ben açtım..Beklemezmiydin?..Bir saniye,ya bırak kolumdan anlatıcam sora naparsan yap..Sende sus..tamam..Ya abi dinliyecekseniz konuşayım ama böyle olmaz ki... *!Boğazını temizler başlar söze;* - Eh..Herkezin içini kavuran bir çifte kavrulmuş bir şey vardır..(çifte kavrulmuş bisküvi?)Aşktır diyeceğim..Bilememişim değerini diyeceğim hiç biri tutmayacak.."Aklı sonradan çalışmak" terimine katılırım bazen..Hah işte,Buda ondan olucak..Aklım sonradan çalıştı... Sene 1998,önceki bin yılın sonlarındayız...Okulun açıldığı ilk haftalar... Çevremde tutunabileceğim bir dal,aradığım zaman arka çıkıcak bir destek olmadığı günler.Takoz yokmuydu?Arabayı yokuşa koyduğum zamanlar altına destek çıkacak..Yoktu evet..Ta ki,bir gün değişene kadar..Her neyse...Kötü günler geçermiş diyerek başlamıştım yine..En iyi arkadaşlarımın başka okula gitmesi gibi opsiyonlar vardı..Bir o kadarda sonradan gelen ve eskilerin yenisini daha sağlam tutacak olan temeller.. Biraz zaman geçti,az gittim buz gittim,dere tepe düz gittim derken, Ve ilk defa sınıftan içeri girdi...Şöyle bir şaşkınlık geçirdim önce...Şoka girdim..Sonra bayağı bir afalladım..Zaman geçti...1 sene 1 saniye gibiydi..Keşke hafızları videoya dökmek olsaymış...Yada yazsaymışım bir yerlere...Bir hatıra defterinden kalan satırlarda,fotoğrafını istediğim için diyordu ki:"Beni nasıl hatırlarsan öyleyim..." Unutmayı denedim...En yakın dostumdu benim...Halen öyle yüreğimin kalmış kıyılarında.. Yerine biri gelir gibi oldu ama hiç biri orjinali olmaz misali hepsi yan sanayi gibi dağılıp parçalandı... Zaman geçti... Yıllar sonra(tam 3 yıl sanırım)Bir kere gördüm yüzünü..Ama o zaman yanında annesi olduğu için konuşamadım.. Bende bir kitabı kalmıştı,halen kitaplığımda en üstte duruyor...Ve bir kaç sayfa kendi yazdığı satırlarla beraber.. "salak!" diye bağırasım geldi kendime geldiğim;Tam 1 yıl boyunca evlerinin önünden geçtim Antrenman dönüşü...Ama hiç göremedim onu bir daha..Taşınmışlar dedi kimisi,kimisi yoklar....Bir yerlerden haber aldım,şu okuldaymış diye..O okula baktım..Gene göremedim...Herşey bir bir silinmeye başladı...Sadece yüreğimdeki acı,aklımda kalan bir şeyler...Servisten inerken bazen "babaannemlerde ineceğim" diyerek inerdi...Artık tam 3+ yıldır antrenman dönüşleri oradan geçiyorum belki görürüm onu diye...Nafile... Herşey değişir...Eminim ki o da değişmiştir...Herşey farklıdır ama genede bir kere olsun,bende ki kitabını ona vermek istiyorum geri...Unutulamaz bir görev benim için...Efsanenin tamamlanması gerekiyor... ipuçları: 1-Bu yıl öss(2003)ye girmiş olması gerekiyor.. 2-Doğum yerini biliyorum 3-Babasının yaptığı işi hayal meyal biliyorum 4-Kardeşinin ismini ve o zaman gittiği okulu biliyorum.. 5-isimini vermek istemiyorum..Bir bakıma vermeyi sevmiyorum da diyebiliriz.. 6-Telefon kayıtlarına baktım soyadında 10-15 tane çıktı..Hepsini tek tek arasam mı diyeceğim,Anne baba olayları mevcut biliyorsunuz... *!Ve biraz kül getirip korların üzerine dökmeye çalışır...Etkilemez hiç bir şekilde..* *!Gözlerini kapatır sıkıca..Düşünemez hiç bir şey.* ...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Next Record:280+ KM in 20H...Waiting:Weather
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 babasının adını bliyorsan önce tc kimlik numarasını oradan da kazandığı okulu bulursun[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Sana yeniden aşık olursun, aşkı başkasındada bulabilirsin dediğimde istemediğini söylemiştin. Uzun uzun birşeyler yazmak istiyorum... ama beynim durgun. Bir dert ki onu kimse silemez. Bir dert ki onu silmeye ömür bile yetmez.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 15 telefon numarasını da ara olsun bitsin en fazla yok öyle biri derler ama ya bulursan :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Babacum link atabilirmisin sayfa için? eh,keşke telefon olayım olsaydı : Ama ailesinin anlayışlı karşılamayacağını kesin olarak biliyorum..Bayağı konuşmuştuk vakti ile bu konuları kendisi ile..
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ah ah Birden kalbimde bir sızı hissettim acını anlıyor ve paylaşıyorum :([signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ya üzgünüm açıkcası gece gece canlardığım için..yaşamış olanlar,ki çoğunlukla hepimizin bir yürek acısı vardır az-buz kıyıda köşede kalmış silmek istediğimiz.Neden bilmem ama s-i-l-e-mi-y-o-r-u-m...Artık silmek için gereken çözümün burada yattığına inandım..."Hadi beee unutursun olm" sözü boş...Eh..iş-işten geçtikten sonra herşey anlaşılıyor ama...
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 asla unutamazsın sonsuza kadar kalbinde kalır ve sızlar biliyorum ne kadar denediysem daha kazındı kalbime bu acı asla geçmez yürek acısı hiç çıkmaz .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Ekleme: Kimlik no su için: +Anne-Baba adına ihtiyacım var..Baba adı telefondaki rehber kaydından bulunuyor belki ama ya anne adı? +Kimliğin kayıtlı olduğu ilçe gerekiyor :( bu davayı baştan kaybetmişim...
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Ad ve Soyad la herşeyi bulursun nerey bakcağını bil yeter ;)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
hassand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 yazmayın abi buraya böyle şeyler girip eelenelim die okuoruz halimize bak *!anıları depreşmiştir, gözleri dolar*[signature][hline]My Command is Your Wish
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 iyi günde ve kötü günde beraber olur paticikler kardeşim! lütfen![signature][hline]nobody said it would be easy...
Öne çıkan mesajlar