odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 oturduğun sandalyenin şeklini alan bir popoya sahip olmak sadece oyunlarda level kasmakla olmuyor.masa başı işin varsa da popon enlemesine level kasar.fakat mithat can gibi paran bolsa işin gücün yoksa bütün gün protein alıp pazularına level kastırabilirsin.şekil olarak fındık kafalı albatros kadar geniş omuzlu olursun.böyle sportif gençlere kızlar verir belki rofl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 http://www.medyatava.com/haber.asp?id=46084 GAZETEM ADINA MİTHATCAN VE 'O YAPILI VÜCUTTAN' ÖZÜR DİLERİM! 21.07.2008 09:43:00 Günaydın yayın yönetmeni Şirin Sever, günlerdir bütün gazetelerde yanlışlıkla yayınlanan Mithatcan fotoğrafı için okurdan esprili biçimde özür diledi... Mithatcan fotoğrafları! ŞİRİN SEVER/GÜNAYDIN Günlerdir istisnasız tüm gazetelerde Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan diye başka bir vatandaşın fotoğrafı yayımlanıyor. Buna biz de dahiliz! Sanıyorum olay Bodrum dolaylarında 'birlikte' dolaşan paparazzi arkadaşlardan kaynaklanıyor. Aralarından biri fotoğrafı 'Mithatcan' diye servis yapınca hepimiz tufaya düştük. Bazen de insanın basireti bağlanıyor. "Bu o mu, değil mi?', 'Bu çocuğun vücudu hangi ara böyle yapılı oldu?' diye bocalarken, daha önceki yanlış örnekleri doğru kabul ediyorsunuz. Olmamalı elbette. Mithatcan'a ulaşmış sonunda Öner Öngün arkadaşımız... O da "Ben o kadar çirkin miyim!" diyerek esprili bir cevap vermiş. Ben kendi gazetem adına Mithatcan'dan da, o 'yapılı vücuttan' da özür dilerim. www.sabah.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ve olay cözüldü. mithatcan değilmiş.fakat güzel tartışma idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 oh içim çok pis rahatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 E gerçek mithatcan resmi iterük :D Bi de "o kadar çirkin miyim ki?" demesi de fotoğraftaki adama biraz ayıp olmuş sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 olsun adamin ismi hala falso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ne yani şimdi, mithatcan spartalı diilmiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 nileppezdel said: Bi de "o kadar çirkin miyim ki?" demesi de fotoğraftaki adama biraz ayıp olmuş sanki.. kinaye mi deniyodu buna, söz sanatlarini biri yazsin $uraya mumkunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 mithatcan diye spartalı olamazdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 o vücudu nası yapmış lan o herif 2 haftadır çalışıyorum hala bi tık yok anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 özünüze dönün iki bakın kendinize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ahahah adamın kafa leblebi gibi, hanı varya bettlejuice'ın sonunda kafayı ufaltıyoalr bizimkinin aynı ona benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bone said: Niye böyle bir vücuda (ki son yıllarda çekilmiş diğer resimlerine baktım normal bir kişi gibi gözüküyormuş) sahip olma gereği duymuş onu merak ettim. bu yazıyı görünce nedense bu soru geldi aklıma... Evlenmeden Önce Mutlaka Yapmanız Gerekenler http://www.cosmodergi.com/bua-90417-08.html -MADDE1- Bir Erkekle Sırf Kasları İçin Beraber Olun Sizden beş yaş küçük olması ya da hiç ortak zevkinizin olmamasının bir önemi yok. Sadece ellerinizi kaslı kollarında dolaştırdığınızda parmak uçlarınızda oluşan elektriklenme bile onunla çıkmanız için yeterli bir sebep olsun. geri kalan maddeler geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 evet kızlar uyun artık şu önerilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Kaslı erkekten cacık olmaz. Cons gözüm üzerinde, kızları kandırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hay gözüne koyim tur at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Sana çakayım, gözüme bişey olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 dünyayı beyaz gösteririm sana çocuk cennette sanarsın kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Zenci dostlarına cumshot yap sen hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 çok ayıp ağzına yakışmıyor hiç zencininki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Sendeki deneyim bizde yok ki be abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 kolombiyada eğitimini aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 AAAAA ÇET ODASI YAPTIN BURAYI AMA AYIP BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sen yaptın. her okuyuşumda DEV CONS DEV CONS DEV CONS DEV CONS yazıyo mutlu oluyorum sanki devmişim gibi. dev derken sen değil giant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar