Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu güzelliğe 200 dolar verirmisiniz???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dandik kılıç ya :-P
ben katana isterim şu swblades.com'daki 1000 dolarlıklardan..
ona 1000 dolar veririm işte..[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun.
Mesaj tarihi:
tabi veririm müthiş bir kılıç :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
vermem
çok daha iyisi vardı 180 dolar mı ne[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
  • Admin
Mesaj tarihi:
Daha iyileri var bence verilmez.Bunun yanında bunları sitelerden sipariş verdiğimizde gümrüğe takılma el konma gibi bir olay söz konusu oluyormu haberi olan varmı?[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
gitarı pek beyenmedim ben[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
200$ değil 2000$ dır o...
200$ ucuz onun için..

Varsa getir direk veriyorum 200$ ı :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Next Record:280+ KM in 20H...Waiting:Weather
  • Admin
Mesaj tarihi:
Aragornun kılıcı ama isuldur diye hatılıyorum.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Mesaj tarihi:
Anduril o
isildur kral ismi[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
Haydaaaa ne isilduru kardeşim.Kılıcın adı Anduril ayrıca nasıl daha güzeli olabiliyor Andurilin.HA 200 dolar verebilirmiyim:veremem o ayrı konu[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
  • Admin
Mesaj tarihi:
Sparkcaster lol isuldur diye aklımda kalmış ne yani dövecenmi :d . Ayrıca bissürü kılıc var ve yine paticik de yayınlanan bir kılıc sitesi vardı orda gördüklerim daha çok hoşuma gitmişti fikirlere saygı.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Mesaj tarihi:
Sanırım yurtdı$ından gelecek... Gümrüğe takılma ihtimali çok fazla (genelde böle süs we antikacı tanıdık fln olunca daha kolay olur, geçmesi) ama 200$ a bulursan kaçırma derim...

Geçen yaz pariste sordum çok benzerini 325 euro dedi direq kalsın dedim adama ama gözüm kaldıydı.. Asacan $öle odanın bi tarafına off bea ;)

Sir Lancelot[signature][hline]İCQ::yapma:
MAİL::hrr:
CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki:
Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ?
  • Admin
Mesaj tarihi:
http://stores.ebay.com/worldofweaponsdotcom
630lan 455 arası fiyat vermişler ben güzel bir katana getirtecektim sırf gümrüklen uğraşmamak için almadım.Peki yurtdışından alınıp getirirkende aynı sorunlarlan karşılaşılıyor değilmi?[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Mesaj tarihi:

eh,bence hepsinden çok buna verilir para...Katanayı kullanamam,kılıcıda..süs diye durur orada..en baba dersini-hareketlerini bilsem ne yapıcam,filmde oynama niyetim yok :p Gitarıda çalamam..

Ama bu bebeği dans bile ettiririm ;)

[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
Next Record:280+ KM in 20H...Waiting:Weather

Mesaj tarihi:
said:
Virus, 18 February 2004 22:23 tarihinde demiş ki:
[.Peki yurtdışından alınıp getirirkende aynı sorunlarlan karşılaşılıyor değilmi?

Olmaz mı X-rayden geçion direq polisler çewirio bu ne nah 1,5m kılıç çıkıo anlatmasıda bi dert zaten.. veya Conan gibi sırtına asıon kılıcı eh tepene 5-10 tane güwenliq görewlisi atlıo fln ;) Dediğim gibi böle antikacı veya Frp türü eşya satanlardan alın (gerçi onlarda biraz kazıklıo ama... )[signature][hline]İCQ::yapma:
MAİL::hrr:
CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki:
Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ?
  • Admin
Mesaj tarihi:
Saol bilgi için püf kadıköyde bir yer satıyor full platemail set bile vardı ama hoşuma gitmiyor pekde bulamadım sitelerdeki gibi güzel gözüküp satan biryer[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Mesaj tarihi:
daha güzelleri de var gandalfın mı ne vardı o daha güzel.
ayrıca başka bi site (birazdan vericem arıom şimdi) gondor,elf falan miğferleri satıo çok güzel[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mesaj tarihi:
Süs niyetine kılıç almam:) Orta çağda olmadığımıza göre anca eskrim(yazılışını attım kusura bakmayn) yaparim.O kılıca o kadar para vercegime bilgisayarı upgrade ederim daha ii:D[signature][hline] =Nothing For Everything=
Mesaj tarihi:
Bakırköyde bi mağzada da var bu tür kılıçlar fln ama bu nettekiler gibi güzel değildi ve pahalıydı.

Bizim bi akrabada Bow war rusyadan getirmiş geyik avlıyolarmış orada el yapımı fln üzeride post gibi bişeyle kaplı ergonomik bişeydi.. Ayrıca bizim ailede bu tür şeyler var bilmiyorum ama nasıl getirildiğini kamalar fln war dayımlarda çerkez olduumuz içn meraklı aile..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
  • Yeni Oluştur...