Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 paticikte dolaşırken avast habire zıplıyo alttan ne ayak anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Bu popup reklam siteleri falan gibi şeylerden değil mi.Hani bu yanda ekstra küçük pencere şeklinde açılanlardan.Onlarla ilgisi var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bişeyde açılmıoki. mesela bu Konu Dışı'na tıkladığımda çıktı karşıma, bağlantıyı kes diyince devam etti aynen. açılan pop-up falanda yok enteresan durumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bak gene çıktı. şimdide ana sayfaya dönerken.. korkuyom lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 patiden değil başka bi yerden yemişsin adware. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 harbi ya galeyana getirdim milletide kdfjask.. Nası çözecez bunu Spybot işe yararmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 kapatın patiyi avast yalan söylemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar