kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ...2bin dolar. sizcede çok değil mi ? Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Yaptığı numaralara bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 10 numara pahalı geldi ama 3 numara kadın 200 dolarmış o daha makul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yorumlara gel! cengiz batur said: İLK DEFA DERECELENDİRME OLDU DEMEKKİ STANDARLAR YÜKSELİYOR kasım yurtlu said: İSLAMİYET toplumun ahlak yapısını bozacak tüm eylemleri yasaklamış büyük günahlar kapsamına koymuştur. Yardımlaşmayı teşvik etmiştir. Alkolü yasaklamış kötülüklerin anasıdır demiştir. kahraman asker said: laleli de seçmece fiatları 5 usd idi.kadınlara bu işin zorla yaptırıldığına inanmıyorum.polis operasyonları çok arttırdığı için et fiatları borsası yükselmiş.bu kadınların türkiyede bulunmadığı otel yok. gizli kahraman said: Kadınlar geldiği sırada Antalya asayişte işim vardı.Kadınları gördüm gerçekten 10 numara 2000 dolara değer hehe:=) salih kuru said: 2000 dolarda neymiş piyasayı yukseltmeyın taban fiyat 100$ her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 caps lock aşığı bu insanlar "Standar" ıda iyiymiş ayrıca edit: asdaskaj dier yorumları görmedim. illa bide bitane islamiyete bağlayan çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yorumlar cidden iyiymilş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 süleyman ekim 18/07/2008 - 10:05 Sanki erkek yalnızca penis. Sanki böbreksiz, ciğersiz, midesiz. Sanki elsiz, ayaksız, kulaksız. Erkekler de numaralı. Ama numaraları sıfırın altında. Kiminin eksi 8. Kiminin eksi 9. Kiminin eksi 10. Kadın pazarlayan erkekler eksidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 EN ÇOK TERCİH EDİLEN KADINA BONUS Kadın satıcılarının, müşteriler tarafından en çok beğenilen ve tercih edilen kadınlara bonus puan verdikleri de ortaya çıktı. Çete üyelerinin müşterilerine sözlü anket uyguladığı ve birlikte olduğu kadından memnun kalıp kalmadığının değerlendirmesini yaptığı belirlendi. Böylece kadınlara performanslarına göre bonus puan verildiği, en çok bonus alıp müşterisini memnun eden kadına ay sonunda 250 dolar verildiği anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 said: Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin ‘Bahar’ adını verdikleri, 3.5 aylık teknik ve fiziki takibin ardından dün sabaha karşı 25 ayrı adrese yaptığı eş zamanlı operasyonun ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. ben şuraya taktım dsfgsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Drall said: said: Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin ‘Bahar’ adını verdikleri, 3.5 aylık teknik ve fiziki takibin ardından dün sabaha karşı 25 ayrı adrese yaptığı eş zamanlı operasyonun ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. ben şuraya taktım dsfgsdfh fiziki takip>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 lol, aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar