Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ucuzundan 17'' monitör

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hergunucuz.com 'da dün iki kere Samsung 19'' 932NW satıldı 179YTL'ye. Başta 50 tane sattılar, sonra ara verip 200 tane daha sattılar. 2. satışta aldım bir tane, salı günü kargoya verceklermiş. Eğer takip edersen belki yine satılabilinir.
Mesaj tarihi:
8 ms yeterince az değil mi ?
ne bilim laptoptan oynadığımla masaüstünden oynadığım arasında fark yok, aynı performansı gösteriyorum da.
Mesaj tarihi:
tepki suresi olcumlerinde cakallik cok.
lanse edilen 3 tip var.
grey to grey (2)
black-white-black(5)
any-any (eni eni gibisinden,evet)(8)

parantez iclerin yazdigim degerler son kullanicinin alabilecegi en guzel rakamlar.
bunun uzerine en cok dikkat edilmesi gereken herhangi bi renkten herhangi bi renge tepki suresi.8ms diye yazilmis olan gtg ise eger cort.
bwb ise gayet iyi bi deger, 17 inch bi monitor icin kabul edilebilir bi rakam.
anycolor ise 8ms harika , ki hic sanmam.

bu degerlere dikkat edin, goz karari biraz fikriniz olur verdigim rakamlara oranlayinca.
  • Admin
Mesaj tarihi:
elimde 2 tane var 17" samsung
satabilirim yani isteyen olursa zaten askere gidiyorum kullanmıcam dönüşte de ist da kalır isem 22" lcd alıcam o yuzden boşa bekleyeceğine bırakayım direk ucuza :)
Mesaj tarihi:
Ucuzundan soyle kaliteli bi monitor de onerebilirim en azindan referens olmasi acisindan.

monitorun bu response time cakalliklarini en iyi review larini okuyarak birde ureticinin sayfasindan specsheetlerine bakarak ogrenebilirsiniz, oralarda gercek degerleri yazmak zorundalar. Ki kaliteli firmalar yazar.

eger herhangi bi sekilde tip belirtilmemimisse 2007 sonrasi cikan monitorler bwb tarzinda olcumlere dayaniyor diye biliyorum. 5-8 fln iyi yani.

Ama iyisi mi hareketli ve renkleri hem pastel hemde koyu olan bi kombinasyonla soyle genel gecer bi test yapmali. Bu kadar kucuk monitorlerde olu pikselde gozunuze daha cok batacaktir, bide ona dikkat etmeli tabii.
Mesaj tarihi:
saol dyna ya monitörde ikinci el yapmıycam kararlıyım.

fiyat eşiğimi de yükseliyorum biraz. hava bi serinlese gidicem media markta

widescreen oyunlarda sorun olmuyo mu?

şu gösterip durduğum philipsin manualını okuyorum buldum ama şu ms işini yazmıyo
Mesaj tarihi:
Kullanim kilavuzunda yazmazlar oyle seyleri genelde.

sitesinden urun sayfasinda technical spesifications pdf lere bakicaksin. pdf olmasada sayfada bi yerde kesin vardir.

wide screen oyunlarda gorus acin genisledigi icin ozellikle fps lerde daha rahat bile oluyor.

Ama ama ayni boyuttaki 4:3 luk monitorlere gore boy anlaminda ufak kalacagi icin browsing biraz daha verimsizlesiyor haliyle.

ben herturlu wide kullanirdim ama...
Mesaj tarihi:
Hangi ozellikleri ayni degil?

monitore gelirsek,
5ms olarak on/off response diyor, buda benim bahsettigim bwb response oluyor. 8ms muhtemelen any color response dur.
kotu bi rakam degil.

panel kontrasti ve parlaklik bu fiyata gore iyi sayilabilecek duzeyde, 4x usb2.0 hub isini gormeside guzel dusunulmus bi olay.

panel kaplamasini ve kalitesi elbette bu rakamlara bakarak anlasilamaz ama kagit ustunde guzel duruyor. Hatta verdigim viewsonic e oranla gayet iyi. Ki o viewsonic =P o ayri.
Mesaj tarihi:
Varsa dahi sitelerinde gozukmuyorsa vitrin urunudur. En yakin teknosaya gidip ordaki terminalden stok sorusturmasi yapmak lzm.

Heves kirmak istemem ama, musteri bekletmek ve piyasa kizistirmak icin stoklarinda olmayan urunlerin sitelerinde piyasa alti fiyatlara listelenmesi teknosanin daha once hic yapmadigi bi is degil. Teknofiyat.com araciligi ile bi sorgu cekmek lzm.
Mesaj tarihi:
yeni konu açmayım.

arkadaşlar şimdi bu hdtv ler 20inç ve civarındaki boyutlardakileri diyorum. aynı zamanda monitör olarak kullanılabiliyor. bunun normal monitörden farkı var mı?

amerikadayken görmüştüm samsung hdtv çözünürlüğü 1600 veya 1400 civarıydı (unuttum tam sayılarını). 2ms yenileme filan. yani ii bir monitörle aynı özellikte. aynı zamanda tv de pc-input, hdmi çıkışı vs gibi diğer monitör çıkışları da var. fiyatı da 400 dolar civarıydı yani diğer monitörler kadar.

şimdi benim sorum geliyor. e madem bunların her özelliği aynı ustune bir de tv olarak kullanabiliyoruz niye normal monitör alıyor herkes.

benim bilmediğim başka bir olay mı var.

ayrıca bana da 19-20 inç bi lcd önerin :D
Mesaj tarihi:
abi 1998 yapımı bi aletten geçtim buna. 15". eski 15inçim bozulmuştu, babamın arkadaşından almıştım bunu.

ben bu satırları yazarken monitör kendisi konumlama yaptı görüntüyü. teknoloji kaç senedir böyle lan?
  • Yeni Oluştur...