SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Bugüne dek bu tarz masaüstü oynayan, oynatan var mı? Merak ettim, nedir ne değildir türünden öğreti almak isterim.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Oynamadım oynatmadım fakat feci şekilde oynamak istiorum legend of the five rings ve oriental adventures 3.5 settingleri oynatan varsa oynarık
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ben Çanakkale'de iken Orientral Adventures 3.0 oynatmıştım. Ama 2-3 yıldır hiç oynamadım varya. Paslanmışımdır.Yine de İstanbul'da olsam toplayalım bir grup derdim.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 en basiti forgatten realmin waterdeepinden tutta oriental adventures felan dahil olmak uzere binlerce war hatta world of darknessin bole hayvan gibi bi oriental werewolf vampiri felan serisi bile war
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Exalted'da çok güzeldir yaws. Offf canım oynamak istedi bak şimdi :(
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 exalted efsane bi oyun yane 2 seneye yakin bi sure oynadim dm imiz kaan baya basariliydi bide bizim sansimiz biz oynarken surkeli kirtap cikiyodu abyssmallar cikinca bizim oyna onnari girdi star gazer cikti o girdi lunar cikti o girdi
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Kaede said: Senceeeeer Exalteeeeddddd Hadi ne hadi ak? normal char yapmaya üşeniyosun.yeni sistem mi öğretçem sana :P exalted animelerden baya bi esinlenen, çok güzel bi arkaplanı olan bi setting.ben oynama şansım çıkmıycağını bile bile bütün kitaplarını okumuştum. ama her ne kadar anime tadındada olsa arkaplan japon değil çin efsanelerinden yapılma. (yok katana filan :P ) oriental adventures direk samurai ve ninjalar üstüne.japon mitlerinden yapılma bi setting.3.0 dan hoşlanıyosan bi bak. 3.5 için setting kitabı olmasada samuray ve ninjalar için tome of nine swords u tavsiye ederim.anime tarzı fantastik samuray ve ninja yaratmak için dnd deki en iyi kitap bence. bunların dışında dnd deki samurai ve ninja adı geçen class ve prc ların hiçbirini sevemedim
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Nasıl normal char yapmaya üşeniyorum. Bırak ya. Sınavların bitsin Burak homosu da gelsin başlamayan top olsun
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Kulaklarımı çınlatmışsınız. Legend of the Five rings güzeldir baya. Grudgeın bi oyununda shugenja oynamıştım. Nedir ne değildir dersen, işte orta çağ feodal japonyasını basan oni diye yaratıklar ve imparatorluk evleri arasındaki mücadele diye özetlenebilir. Iajitsu kapışır, casusluk yaparsınız. Döneme ve kültüre hakim bi dm ve Oriental Adventures kitabı yeterli olacaktır.
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Naruto oynatabilecek var mı peki? Yada daha önce o tarz bir deneme yapan oldu mu?
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 BonePART said: en basiti forgatten realmin waterdeepinden tutta ??? kara-tur mu diycektin?
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 L5R Yapan bi dm olsada oynasak istanbulda axedice sende o ışıltıyı gördüm sanki ?
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Toplarlanin Exalted yapalim bence :>
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 anime vari olucaksa exalted iyidir :D
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 BonePART said: exalted efsane bi oyun yane 2 seneye yakin bi sure oynadim dm imiz kaan baya basariliydi bide bizim sansimiz biz oynarken surkeli kirtap cikiyodu abyssmallar cikinca bizim oyna onnari girdi star gazer cikti o girdi lunar cikti o girdi sen kaanın grubunda varmıydın ya hiç hatırlamıyorum ben seni. Magic vardı hatta o oynatmaya başladı sonra kaan yardımcı teller olduydu. Barış vardı fırat vardı 2 arada sırada katılan hatunlar vardı isimlerini şimdi hatırlamadığım doğanay vardı da seni hatırlayamadım =) sonra bir grup daha oynattı dragonblooded o gruptamıydın sen yoksa =) haa birde horace lerle bir grup yapacaktı ama o oldumu bilmiyorum sonra vampire döndük biz.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ippon güzeldir. Hoş yalnızca bir kez oynama şansım oldu ama beğenip kurcalamıştım.
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 fenris said: Kaede said: Senceeeeer Exalteeeeddddd Hadi ne hadi ak? normal char yapmaya üşeniyosun.yeni sistem mi öğretçem sana :P exalted animelerden baya bi esinlenen, çok güzel bi arkaplanı olan bi setting.ben oynama şansım çıkmıycağını bile bile bütün kitaplarını okumuştum. ama her ne kadar anime tadındada olsa arkaplan japon değil çin efsanelerinden yapılma. (yok katana filan :P ) uplama olacak ama bence exalted ı hiç bilmeden oynamak çok çok daha zevkli charmları teknikleri oynarken öğrenmek karşılaştığın bir sorunu çözmek için kafa patlatmak rakibin tekniğini anlamaya çalışmak falanca filanca
Öne çıkan mesajlar