BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 oldu olacak ilkini ben yaparım tecrübe veririm de. ögh :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 abi orası senin hayal gücüne baglı. nası yapıyosan artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 BloodyBeast said: oldu olacak ilkini ben yaparım tecrübe veririm de. ögh :S eyvahlar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hayır yapılması gerekli birşey demişsin de sen kendin icra ettin mi diye sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Hala yapmamış olmam yapılmasının gerekli olmadığını göstermez ki di mi? :) Yani hiç cidi bi ilişkim olmadı, opne night stand istemiyorum, para da vermem bunun için. Belki Amsterdam'da ancak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 BloodyBeast said: talat sen avantajlısın şimdi beşik kertmesi falan yaptrmayın :D Hee oğlu olursa verrim kızımı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Sorulan bir soru ısrarla cevaplanmıyor nilep tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Yapmadım abi anlamadınızı mı? Yazık yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 konuyla alakası ne ki bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bi kere daha anladim ki kiz cocugu istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ben gayet kız çocuğu istiyorum valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 birinin kardeşinin ya da kızının seks yapmasına ses çıkarmaması neden birilerini rahatsız ediyor anlamıyorum. size sorsak bir kızla yatmak ister misiniz diye evet diyeceksiniz, e siz başkalarının kızıyla yatınca onların babası sizi kovalayacak sizin kızınız olunca da kızınızın yattığı adamı kovalayacaksınız bu mudur doğanın döngüsü yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 çok yılların var neyse ki önünde. sen heralde toz pembe dünyada yaşiosun şu an ki böle düşünüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 evet nilep birçok yılların var. bööle 5 seneye kadar içindeki hırbo seni ele geçirip kızının sokağa çıkmasına engel olmanı güdüleyecek sana. öyle bir hale geleceksin ki insanların birbirilerine "o" gözle bakmaları uykularını kaçıracak, bu işin rezil bir şey olduğunu anlayacak, kızını erkek sinketen korumaya and içeceksin. ÇÜNKÜ DOĞRUSU BU!!!! hade lem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kanka çocuk zor iş, takıl işte :)-D>:D<(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nasıl sorular sormuşunuz adama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kuş ötüyomu ne demek pek merak ederdim küçükken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nileppezdel said: Ben gayet kız çocuğu istiyorum valla :D arkadas sende ne merakliymisin kizini elaleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 @bloodybeast:renkli foto çeker miydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Yok abi kız çocuk iyidir, babaya düşkündür. Ben kız arkadaşlarımın babalarıyla olan ilişkilerini severim. Öyle kızım olsun işte ne güzel zevkli. Oğlum da olabil,ir onla da futbol falan oynarız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kamışa su yürüdümü sorusuna cevap bekliyorux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Saçmasapan sorular soruyosunuz be garbıça yollamayın şu topiği yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 @ekspreso lan ilkokul geyiklerinizi komşunun okula yeni başlayan çocuğuna yapın, taşımayın buraya zayıf espiri kabiliyetinizi. ne darladınız herifi. siz kızınızı hava karardıktan sonra eve gelirse asarsınız ayağından. isteyen de istediği özgürlüğü verir. ne uzatıyosunuz. edit: nikin elessoymuş. ekspreso demişim. neyse, böle bişeye benzedi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Bir bayanla arkadaşlık meselesi kişisel denetiminizin olup olmamasıyla ilgili bence.Yok olmaz diyenler sinemadaki mentos reklamındaki testleri geçemeyenler.Olur olur diyenler geçenler.Dont look pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar