SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Akhlaur said: 5. grup ben hergün hazırım siz hazır mısınız ?5. gruptan niye ses yok yahu. ne zaman yapıos 8al sana ses :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 8. grup agir takilsin, agirligimizi koyalim turnuvaya henuz maclar yapilmadan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Akşam macı olan arkadaşlar hazırlasın kendini. Sonradan gelemedim edemedim olmasın pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Xærø said: Akşam macı olan arkadaşlar hazırlasın kendini. Sonradan gelemedim edemedim olmasın pls :)olsun olsun yedekler mevcut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Yedeklerde olan arkadaslarda Akşam saat 10 gibi buraya msj yazsın bari burdayım diyede ihtiyac olursa cagıralım kim buradaysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 facebooktan mı oynicaz nerden oynicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 http://avntn.org/poker.rar Aha bunu indirip kurcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 maelstrom said: 8. grup agir takilsin, agirligimizi koyalim turnuvaya henuz maclar yapilmadan :p oynasaydık bugun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 gruplar doldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 4Ever said: gruplar doldumu?dolmus hemen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yow grup 2 için, bugun saat 22:00 için anlaşmıştık, buralarda mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ben burdayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 grup 1 sizde burdaysanız oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 grup 2 için diğerleri yok galiba:/ DeathLord ve Madcat e PM attım ..eğer yapamazsak bekleyemem yarın sınavım ona çalışıcam: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Yedekleri de alsak uyar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yedeklerden ben burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 kratochvil said: yedeklerden ben burdayım grup 2 insanları last call: P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Aga madem yedek felan var, organizasyonda problem oluşuyor yahu böyle.. Şöyle hergüne 1 maç düşecek şekilde bir program yazsak, gelmeyen olursa da yerine yedeklerden alırız ? Böyle çok karıştı ortalık ya, kim kiminle nerde ne zaman nasıl gibi bişi oldu burası. isim şehir hayvan felan oynayasım geldi yaa o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Quel-Thul said: maelstrom said: 8. grup agir takilsin, agirligimizi koyalim turnuvaya henuz maclar yapilmadan :p oynasaydık bugun :Soynayalim benim icin sorun degil. uygun olduğumuz zamanları özel mesaj olarak atalım birbirimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yönetim istifa: P yok biz anlaşmıştık, adamlar yok piyasada, madcat in haberi vardı ama, diğeri kayıt olduktan sonra iz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 sughnuk said: yönetim istifa: P yok biz anlaşmıştık, adamlar yok piyasada, madcat in haberi vardı ama, diğeri kayıt olduktan sonra iz olmuşbeni seç beni seç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Napalım biz başlatalım mı yedekler ile o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 tek yedek var diğeri nerde prosedür nasıl işliyor, düzenleyen insanın bilmesi gerekicek mi: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Prosedur abi zaten normalde gelmeyen adamları diskalifiye ediyordu. Daha sonra yedekler listesi oluştu. Hani normalde yedekler olmasa sadece sen ile ben başlıycaktık. O kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar