Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 4. Grup 1- Baluu 2- ZaugnaKhaldun 3- mADmaXimus 4- Nosfe Aynı şekilde bana da bugün uyar her türlü varım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 yauv bigun geç kalktık turnuva alımları bitmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ssj4songoku said: 2. grup planlandığı gibi bugün 22:00'den sonra uyar bana. aynen akşam gelicem bende, bana uyar (mike) ayrıca oyun kurallarına; kağıtlar açılmadan ALL IN yasaktır gibi bişey konulursa sevinirm,, (istisnalar dışında,, çok az parası kalmıştır vs vs..) kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Limitsiz oynuyoruz beyler ondan böle kurallar olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ben bugün müsait değilim olursam da anca 10 dan sonra olabilir. pm atabilirseniz bana durumu haber verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Ya masadakileri lafa tutmak bi taktiktir, konuşmaya da yasak gelmemeli... Hem konuşup hem oynayabilen varsa adamı daraltmayın =) Ayrıca flop görülmeden all*in de yapılır. Bu da bi taktiktir. Kimisi all in le herkesi korkutup blindları toplayarak turnuvada tutunur, çok sık görülen bişey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bugün mü yapalım 7. grubun maçı? bugün yapmayalım ya çarşamba iyi gibi işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Baluu said: 4. Grup 1- Baluu 2- ZaugnaKhaldun 3- mADmaXimus 4- Nosfe Aynı şekilde bana da bugün uyar her türlü varım :) Bugün bana da uyar, gelirse diğerleri akşam yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Eee şimdi kim ne zaman yapıo kararlaştırdınız mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 6.grup haber verin ne zaman yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Aksam 8-9 gibi kararlasır, arda ve temmuz onaylarsa biz saat 10-11-12 civarı yaparız bu aksam 4. grup olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ben 12den önce gelemem büyük ihtimalle eve; geç saatte yapmak size uyuyorsa okeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 1. Grup olarak yarın akşam saat 9 yada 10'dan sonra bana uygundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 banada uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Gilean said: 6.grup haber verin ne zaman yapıyoruz Sizin içinde uygunsa bu gece oynayabiliriz. 20.00-01.00 saatleri arası benim için uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 8. grup ses edin yarın akşam uygun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ZaugnaKhaldun said: ben 12den önce gelemem büyük ihtimalle eve; geç saatte yapmak size uyuyorsa okeydir Bana uyar 12'den sonrası da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 grubunda gelmeyen yanı turnuva zamanında burda olmayan oyuncu olursa ben yedekteyım haber verırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 benide yazın yedeklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 evet Xærø yedekler diye bir liste olusturalım hatta ben yapıorm sımdı Yedekler 1- Kratochvil 2- elesso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 8 kişi olun grupları 5 er kişiye çıkaralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 kratochvil said: evet Xærø yedekler diye bir liste olusturalım hatta ben yapıorm sımdı Yedekler 1- Kratochvil 2- elesso tamam yedek listesi cıksın boşluk oldumu oradan hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Baluu said: 8 kişi olun grupları 5 er kişiye çıkaralım :)evet daha mantıklı ama işte yok galıba bizden baska :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Yazın benide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 hemen yazıyorum Yedekler 1- Kratochvil 2- elesso 3- spawn77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar