KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ehue seni kaptık bırakmayız umarım zamanla başka arkadaşlarda katılır aramıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bende geliceğim inş evime dönebilirsem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hehe bekleriz vala deli gibi gidiyoruz suan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 birazdan geliyorum ha,bana da yardımcı olun bir ara =) ne seçtiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 forumlarda ki başkan sen misin killer lord? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 o o,ben noble'ım killerda merchant :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 la killer yer ayır be kasıom :) metket ben forumlarda, oyunda penattiere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bende başladım yarım saat önce güzel gidiyor. Nick aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aha tamam kardeş yerin her zaman hazır direk alalım seni buradan olduğunu söyleseydin hehe level beklemezdik NOT: arkadaşlar guildlerde 20 kişisen sonra davetiye ile alınmıyor şehirlerde yani siz ilk şehir cardiffte olduğunuzu varsıayarak haritanın sağ üst köşesinde GUILD NPC var oradan REVOLUTIN u seçip başvuru yapın ben hemen onaylarım. Yapamadıklarınızı sorarsınız aynı zamanda guild'e. Madcat said: la killer yer ayır be kasıom :) metket ben forumlarda, oyunda penattiere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sağolasın kardeş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ne demek sadece son 3 gündür aşırı kastığım için bugün oyunda yokum hehe balık tutmaya bıraktım adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Bende indirdim yrn bi deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aslında gayet güzel ileride kale savaşları eklenince süper zevkli olucak denizden adalara çıkartma falan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 KillerLord said: ne demek sadece son 3 gündür aşırı kastığım için bugün oyunda yokum hehe balık tutmaya bıraktım adamı. Karakteri öğle bırakabiliyor musun_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Kale şavaşları şayet RO'daki gibi olucaksa oynarım bu oyunu,ama ne bilim şimdi lvl exp rateleri ne durum'da? RO'daki gibimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 MaviDis ile konuşup, tekrar GM'liğe başvursam mı acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bende geliyim bari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 aha cengiz'e bir sor bakalım belki alır GM olarak yani fenada olmaz :) gelin gelin arkadaşlar bence zevkli oyun ama kasması sıkıntılı gelmesin heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 RO'daki gibiyse sorun değil, 1 dakika içinde 99/50 karakterim olmuştu, dokebi hatli, seviodum GM'liği de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 oyun şu an inmekte... patchler ne kadar sürüo bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 patch aslında 2 haftadır yok ama önceki biraz vardı sanırım eğer client ı güncellemişlerse fazla sürmez, sürersede max 45 dk falan veya daha az :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ben 2 saat bekledim patchler için. 200 mb civarı indirdi ama tam kapasitede olmadığı için 2 saat sürdü. Oyun zevkli de tam çözemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 biraz zaman alıyo ama sonradan baya keyifli oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Char olarak ne açmayı önerirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 valla herkes klasik savaşçı takılıo,ben noble açtım,heal meal takılmak istiosan saint aç,explorer hakkında bilgim yok pek D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar