Drall Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 laptopa bira köpüğü döküldü bi arkadaş yüzünden. şimdi backspace e basınca üğp falan yazıyo, baya bi harfin anatomisi değişti yani. onu nası düzeltiriz pazara kadar düzeltmem gerekiyo. yarın bilgisayarcıya götürücez. dökülen sıvı harflerin kombinasyonunu falan bozmuş olabilirmi? nası düzeltebiliriz? lütfen yardım edin yoksa giotine gider başım pazar günü annemler gelince lütfen yarım lütfen lütfen :( bi arkadaşın telefonuna nescafe dökülmüş 3 gün boyunca a yerine g falan basmış tuşlar, 3 gün sonra düzelmiş buda öyle bişey olabilirmi. nolur ölümcül derecede yardıma ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 tuşları sök, laptopu ters çevir, saç kurutma makinesiyle klavye kısmını kurutmaya çalış olabildiğince hızlı bir sürede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ben bu gibi durumlarda düzelen klavye pek görmedim. servise götürünce de komple klavyeyi değiştirirler, markaya baplı olarak 300-400 arası bi para alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 saç kurutmayı görünce aklıma geldi, dikkat et eritme plastik aksamı. gerzek bi arkadaşım eritmişti ordan biliom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ölümcül derecede kakaya basmışsın ama. normal klavye olsa, dediğin gibi problem çıkarsa halledilir. ama laptop klavyesi normalinde olduğu gibi değil, bu tür sıvı vs. maddeler elektronik devrelere daha kolay ulaşabilir şekilde. o yüzden işin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 gecen gun 70 liraya klavye aldim toshibaya.. taktim tertemiz mis gibi.. hiç ugrasamam sok temizle falan.. ki devreye de giriyor dokulen sivi. her zaman sokup temizlemek cozum deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yahu 300-400 milyon ne :( dell marka laptop. garantisi geçti galiba. yahu öğrenciye uygun 2-3 günde halletmenin yolu yokmudur bunu. bi iki gün kapalı tutsam falan düzelmezmi? of ölcem galiba yaaaa tanrım aklıma kaka yapiym yaaa offffffffff edit: toshibaya 70 milyona klavye aldım derken dışarıdan takılanmı yoksa bildiğin laptop klavyesimi? laptop klavyesiyse mızıka için biriktirdiğim parayla gidip taktırıyim laptopa klavye =/ offff harbi boka battım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 güncel başlıklara girsin tekrar. nolur sabaha kadar çözme imkanı bulmaama yardım edin. şuan o 70 milyonu bile bulamam çünkü harçlığı daha bugün aldım ve 10 milyon kaldı. annemler yaylada falan derken para bulabileceğim hiçbiyer yok. iş falan bulun 2-3 günde halledebilecek parayı kazanabileceğim. yalvarırım pazar günü annemlerle bu konuda yüzleşmektense yağlı kazığa otururum daha iyi o derece kötü durumdayım nolur :( elma®: suyla yıka? benim kuzen denize girdi telefonla tuzlu su diye siki tutmuş normal suya soksan öyle olmazmış bu mantıkla hareket etsem daha çok bozarmıyım. nolur yardım edin ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 eger istanbuldaysan yarın perpaya git 13. katta retronotebook var. Oranın sorumlusu mustafa, benim bi arkadaşım. beni onur gönderdi böyle böyle bi sıkıntım war de. kendisi laptop konusunda en iyi adamlardan biri türkiyede bulabilecegin :D elinden gelen yardımı yapar halledersin klavye sorununu ama boş gitme. sonuçta oda bu işten para kazanıyor. normal servisin yapıcagı fiyatın cook altında halledersiniz. sürekli oradadırda sen genede gitmeden önce bi ara ama oradamı ögren :) 0537 694 99 99 da benim numaram gerekirse bana buradan ulaşabilirsin. Onur ben tekraradan :) adres bilgileri : www.retronotebook.com Retro Notebook Pili ve Yedek Parçaları, Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat 13 No: 1998 Şişli / İstanbul Tel : + 90 212 320 97 13 / Fax : +90 212 320 97 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Al iste hayatinin kiyagi, gozun aydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 saolasın ama istsnbulda deilim antalydaım. buralarda yapabileceim acil bişeler yokmu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yani orada da tanıdıklarım warda, hiç biri beceremez laptop işini, onlar sistem kurmaya bile laptop almıyor üzgünüm. birde yarın mustafa dedigim arkadaşı ara belki o seni yönlendirir. En azından yeni bi klavye fiyatını ondan ögrenmiş ve hazırlıklı olursun :) elimden geleni bu kadar kusura bakma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 demron çok teşekkürler valla hele o 300-400 milyonlu mesajı görünce içime sıkıntı basmıştı yattıydım sonra arkadaş yazmış üstteki mesajı. baktım şimdi o siteye. dell laptop klavyeleri 44$. saat bi 9-10 olsun arıcam bakalım çok teşekkürler valla :) umarım klavyeden başka biyerde de sorun yoktur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 offf dell latitude d600 klavyeler 100 milyon heryerde. mahvolduk ya o parayı çıkarırız bi şekilde ama iş falan lazım. antalyada şöyle 3-4 günde 100 milyon kazandırcak iş bilen? bugün gidip güllükteki bi iki bilgisayarcıya sorcaz bakalım aradık ortalama 100 milyon dediler klavyelere. temizleme içinde para alırlarmı? bide temizlenebilirmi? bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Sorun cok turlu olabilir, bundan iki onceki laptopimin ustune su dokulmustu, anakartta sorun var dediler, $650 tamir parasi istediler, yaptirip satsaydim piyasa fiyati o zaman $800 di, cok anlamsizdi, bende bir arkadasa verdim, notebook hastanesinde yaptirdi o(kadikoyde bir yerdeydi), $500 a falan patlamisti.. Simdiki notebook um da durup dururken t harfleri basmamaya basladi, birseyde dokulmedi ustune, desktop kullaniyorum o yuzden, kiz arkadasima external klavye bagladim odevi yapsin diye, adaptor patladi 3 gun once bu seferde, ikisi birden 400-500 e cikarmis diyolar, adaptor 100 dolar olduguna gore sen hesap et artik.. Notebook sorunu basladimi, gidicisin :) edit: bu arada soylemeyi unuttum, klavye alip kendin cozmeyi deneme, sorun cok baska yerlerde olabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 nedanko said: bu arada soylemeyi unuttum, klavye alip kendin cozmeyi deneme, sorun cok baska yerlerde olabiliyor.. bak bu konuda kesinlikle katılıyorum :D laptop dedigin meretin tüm parçaları kıç kıça girmiş durumda olan bi aparat, hani klavye diyorsun ama klavyede olmayabilir. Aradan sızıp nedankonun ki gibi board a damlamışta olabilir... Test ettirme imkanın varsa (ki keşke istanbulda olsan çoktan halledilmişti bu saate :)) önce test ettirip ondan sonra alman daha dogru olur, 100 ytl de olsa 44$ da olsa az para degil bu :) imkanın varsa önce test ettir ondan sonra al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 nedanko said: Sorun cok turlu olabilir, bundan iki onceki laptopimin ustune su dokulmustu, anakartta sorun var dediler, $650 tamir parasi istediler, yaptirip satsaydim piyasa fiyati o zaman $800 di, cok anlamsizdi, bende bir arkadasa verdim, notebook hastanesinde yaptirdi o(kadikoyde bir yerdeydi), $500 a falan patlamisti.. şuanda ağlamanın eşiğindeyim :S enazından harddisk kurtarılabilir demi?:S bugün götürdük bilgisayarcıya. bide bira köpüğü yerine kola köpüğü olarak anlattım fark yaratmaz demi? şimdi bilgisayarcıya verdik, akşam arıcak babamı dicek böyle böyle şukadara mal olur tamir edelimmi diye. bunu demek için laptopun içini açması gerekirmi? açarsa sigorta iptal olurmu? ev komple sigortalıymışta bunu da sigortayla halledebilirmişiz galiba ama alet tamircide açılırda sigorta iptal olursa hayli kötü olur. gerçi sigortacı da tanıdık iptal olmaması için uğraşır. offff sıçışımı defterlere yazsam kağıt, dillere döksem sözcükler yetmez. edebiyat yapıcak kadar sıçtım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hmm sigorta faturayı gönderince ödüyomuş galiba. umarım öder ya. harddiskteki bilgiler en kötü ihtimalde bile uçmaz demi? diyelimki harddiskede ulaşmış sıvı, bozmuş. dosyalar kurtarılabilirmi? neyse ben bu abdestle daha çok namaz kılarım evi pırıl pırıl ediyim eniyisi. tek eksik laptop olsun evde :D of sinirlerim bozuldu ya. ben dökmüş olsam neyse kendime küfredicemde, arkadaş döktü aptal herif offf bişeyde diyemiyorum oda isteyerek yapmadı sonuçta =/ neyse bakalım kurtarabilcekmiyim paçayı. buarada nedanko, eğer senin başına gelen yaşanır ve sigorta ödemezse bana bi cenaze törenini andıran title versen olurmu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hdd'deki bilgileri kurtarırsın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Drall said: bide bira köpüğü yerine kola köpüğü olarak anlattım fark yaratmaz demi? bide harddisk falan demişsin. Sen eminmisin bira olduguna ?? sanki bana asit falan dökmüşsünüz gibi geldi :) bütün şişeyi boca etmediyseniz ulaşmaz harddiske kadar. ha olduda ulaştı harddiskten data kurtaran yerler war artık bide ona para ödeyeceksinde, onu sigorta karşılamaz söyliyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 oley be! oley be! dell'in orjinal klavye harikaymış demekki! sadece klavye mahvolmuş başka bişeyde sorun yokmuş klavyeyi değiştirceklermiş onuda pztesi siparişini verebilirlermiş, salı çarşamba gibi laptopu alcaz yani. of ya annemler niye yarın geliyoki pazar gelseler ölceklermi =( şimdi çarşambaya kadar bol bol küfür yicem, işin kötü yanı haklılarda =( neyse enazından sadece klavyeyle atlattık galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 klavyelerin backplate i var zaten. onun da altinda korumali kapakli soket yeri var. 200-300 ml den fazla sivi dokmedikce ve bu sıvı yanlardan sizmadikca genellikle bir$ey olmaz, yani olan klavye tuslarina olabilir max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 200-300 ml dökülmemiştir bile köpük fışkırdı az sadece. tabi oda klavyeyi bozmaya yetmiş yada adam temizleyemedik diye bizi kazıklıyo =P neyse sigorta da ödücek galiba yırttım gibi oh. sadece niye benim bilgisayarıma girip bozuyosun bide azarı işitcem. sonra dicem bak bu sayede sıfırlandı bilgisayar falan diye annemi sevindirtmeye çalışıcam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sıvı dökülmesi konusuna ayrı bir dert: Laptop klavyesinin ok tuşlarının o civara biraz fanta döküldü. Haliyle tuşların içi yapış yapış oldu. Sinir bozucu bir zor basılırlığı, yavaş yavaş geri gelişi var tuşları. Ben bu klavyeyi söküp de suya batırsam, sonra da kurutsam neler olabilir? Laptop klavyesi paslanır mı falan? Başka öngöremediğim olasılıklar neler? Veya çabuk kurumayı ve daha iyi çözülmeyi sağlamak için kolonyalasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 suya batırmak yerine tuş takımını sök ,sonrada tuşları söküp herşeyi güzelce bi temizle iyice kuruduktan sonra tak düzgün çalışırsa kullanırsın çalışmazsa yeni tuş takımı al tak napıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar