Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Açın bakın yorum yapmak istemiyorum..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bu ne rezilliktir hemen rtük'ü arıyorum böyle birşeyi hiçbir kimsenin açıklayıp gösterme hakkı yoktur olsa bile tepede bir yazı çıkarılmalıdır x yaşından küçükler seyredemez.. ayrıca böyle tipleri kınıyorum bilince olan biri köpeğine böyle birşey yaptırmaz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Yuh bea ne biçim bişeydir bu[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 kusura bakmayın belki bir garbagelik topictir.. ancak ben öyle oldugunu düşünmüyorum..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ama bence gösterilmeli halkın gerçeği görmeye hakkı var ben köpekleri dövüştüreni kınıyorum ama haber özeli tebrik ediyorum bizi ve yetkilileri uyardığı için .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: orc_lord, 18 February 2004 00:39 tarihinde demiş ki: bu ne rezilliktir hemen rtük'ü arıyorum böyle birşeyi hiçbir kimsenin açıklayıp gösterme hakkı yoktur olsa bile tepede bir yazı çıkarılmalıdır x yaşından küçükler seyredemez.. ayrıca böyle tipleri kınıyorum bilince olan biri köpeğine böyle birşey yaptırmaz.. uyardılar başında çocuklara izletmeyin bu haberi diye.. ama o.. çocukları diye bir bağırmışım bütün ev inledi.. o pitbull'u en son nerdeyse ölmüş kurtun üstüne saldılar ya.. direk kapattım[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bence hepsi palavra bunların.. çok zor birşey değil millet seyretsin diye bir alana git köpekleri dövüştür haber yap :) yapılsa bile x yaşından küçükler seyredemez gibi birşeyler olmalı..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 allah belalarını versin şerefsizler..............[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 yav x yaşından küçükler seyredemez kimi durdurdu bugüne kadar. ayrıca bilgisayar diil ki bu kanalı açar açmaz uyarsın. hadi o neyse de, asıl o hayvan dövüştürenler için hoş fantazilerim var..[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Yazıktır, günahtır ya o hayvanlara.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ahah ben ilk okula giderken korku filmi izlerdim :D . kimsyi durdurmaz o yazı[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ya bide pis pis sesleri ile -tu kısım tu tututu -kopar kısım tut kısımmm. demiyolarmı sinir oldum[signature][hline]:( www.fallenbishop.cjb.net no gay, no cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redcap Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Arkadaşlar kopek dousleri suan turkiyede oluyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Oraya ne yazarsa yazsın durdurmaz zaten ve o yazıyı sadece ceza almamak için yazıyorlar yani herhangi bir yaptırımı yok eğer 18den küçüksen ve izliyorsan :) Genede geç saatte yayınladıkları için yaşı küçüklerlerin izleme oranı düşük olmuştur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ya bu saatte her kes uyuyodur ( lise- orta ve ilk okul öğr. ) yarın sabah 7 de uyancaklar :D[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ben derslerde uyuyorum valla en rahatı[signature][hline]:( www.fallenbishop.cjb.net no gay, no cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 olay neydi abi? fransizlik filan.. :)[signature][hline]hello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laptop Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 o kavgayı düzenliyen hayvan sahiblerini kapıstırıcaksın aslında adi herifler sen bir hayvan seversen veya hayvanı beslıyorsan it herif ona nasıl kıyıp da kavgaya sokuyorsun kopegin kulagı parcalandı adi bunlar bunların kulaklarını kesip köpeklerin onune atıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 nası organizma onlar kafam almıyor.... <:([signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 İnsan değil onlar yegane sövülecek organizmalar.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: zgrw, 18 February 2004 00:55 tarihinde demiş ki: ya bu saatte her kes uyuyodur ( lise- orta ve ilk okul öğr. ) yarın sabah 7 de uyancaklar :D Cık cık cık. Liseli gençlik dimdik ayakta.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 cezasıda yoktur bizim yasalarda bunun şimdi.varsa bile 1 yıl alır kefaletde 35milyondur ehehe[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ben de gördüm maalesef, allah hepsinin belasını versin diorum. umarım bi gün ööle bi dövüş moda olsun ki eski çağdaki gibi sadece bu şerefsizleri atsınlar o pitbulların önüne. bakalım zevkli oluomuymuş. :([signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Aynen arkadasın yaptıgı gibi ben de bi kufrettim, butun yurt inledi, kan beynime sıcradı izlerken, inanamıyorum bu tiplere ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 insan değil ya bunlar. bari panter emel çıksa da bi aazlarına ..... gerçi milletçe ayaklanmalıyız bence bu panterle aslanla falan olmaz hayvan gibi para dönüyomuş bu işte e öyle olunca mafya falan da vardır işin içinde, ohoo türkiye burası her türlü pisliğin dönebildiği nadir ülkelerden en güzidesi maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar