BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sataşma evladım etrafa son uyarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 savaşmayın oynayan oynasın, oynamayan olumsuz yorumunu bıraksın fazlasını kurcalamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Guild te kurduk haberiniz ola :D Şu an iki kişiyiz ama bekleriz :D Nwalka ve ben varız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bende deneme amaçlı girdim öyle takılıyorum. oynayanlar varsa pm atıversin wolfshade nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 e ben giremedim,üyede oldum,servermı kapalı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 25 inde açılacak 3.cb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 e bugun 25i geçti,26sı üye olmak yetiyomu siteden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hani acılmadı bu hala yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yaklaşık 5 saat sonra açılacak tarihi değiştirmişlerdi. Aug. 26, at 6 p.m. Pacific Daylight Saving Time (PDT) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 oo süper bende diyorum bendemi problem :) iyi bakalım yarın harıl harıl baslarız artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya açıldı buseferde oyuna giremiyorum iyimi.benim account beta için degilmiymis neymis.napcez? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nda sı yoksa bi SS koysanıza =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Korax said: ya açıldı buseferde oyuna giremiyorum iyimi.benim account beta için degilmiymis neymis.napcez? :S NDoors'a kayıt olduğun hesabın idsini söylersen davetiye gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben sölesem banad a yollar mısın oyunu çekiorum da 1 saate bitio download ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Tabi gönderirim Mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bingildak said: bende deneme amaçlı girdim öyle takılıyorum. oynayanlar varsa pm atıversin wolfshade nick Kusura bakma oyuna giremedim. ve 2cb bitti 2cb basladi sana invite atalım ;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ŞU OYUNU OYNAR MISINIZ!! Biz Cüce ile başladık gayet zevkli ve detaylı bi oyun. Böle dier free koreli mmorpgler gibi değil! ^_^ hatta Cuce'ye göre Warhammerdan daha zevkli xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 e 2 aydır yırtınıyoruz yeni mi aklınız başınıza geldi :D Hatta benim acc yi vereyim, tatildeyim ben, parasına çökün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 oha ver çökiim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 beta keyler bitti mi acaba yoksa 3. cb ile beraber yeni alımlar da yapılacak mı? bide açılan siteler guide'dakinden farklı ya capon capon bişey anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 güzel oyun, zengin ve ve zevkli, bi sürü şey var. Pvpde baya düşünerek kasarak oynuyosun bi kac mac izledim dibim düştü acıkcası. ilk absladığında oyun ölüme farm olucak gibi gleiyo ama alakası yok, aksine farm'a karşı bir sürü sistem var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 isimleri verinde guilde invite atalım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 benim ekran kartım 64mb vertical shade desteklemiyor : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 FesTivaL said: bingildak said: bende deneme amaçlı girdim öyle takılıyorum. oynayanlar varsa pm atıversin wolfshade nick Kusura bakma oyuna giremedim. ve 2cb bitti 2cb basladi sana invite atalım ;=) geliyorum cb 3 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar