Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ninja Günlükleri

Dev

Öne çıkan mesajlar

Uzun süredir içimde ukteydi, youtubedan urban ninja vidyolarını falan izleyince de iyice gaza gelip kafaya koydum yapılan hareketlerin hepsini yapmayı. Kilolu da değilim, engelim de yok. Üç gün önce de başladım bu maratona, gün gün yazayım da, yalan olursa rezil olayım, bu yüzden yalan olmasına izin vermeyeyim istedim. Gün gün yazıcam, sorun olmaz herhalde.

0.Gün: Ninja olma kararı aldım. Oturup bir piramit yaptım. En alttaki beşli yani birinci aşama; Denge, Kondüsyon, İrade, Gizlilik, Atletiklik. İkinci aşama; Soğukkanlılık, Dikkat, Sabır, Planlama. Üçüncü aşama; Yakın Dövüş, Silah Kullanımı, Etkisizleştirme. Dördüncü aşama; Zamanlama, Alışkanlık. Son aşama; Uyum. Bakalım becerebilecek miyim. Şimdilik dört kişiyiz, ben Atakan, Ali ve Numan.

1.Gün:

Sabah 6'da kalkıp Numan'ı evinden aldım, Ali'yi de uyandırıp evimin yanındaki stadyuma geldik. Atakan gelemeyeceğini söyledi, işi varmış? Uyuyacak kesin. 1,2 km koştuktan sonra son düzlükte depar atan Ali ve Numan harap oldu. Ali'nin başı ağrımaya başladı, biz Numan'la şınav ve mekiğe başladık. Yaşıtımız veya bir kaç yaş küçük bir eleman öyle şınav çekilmez diyerek nazikçe öğretti sağolsun. 20 şınav 20 mekik ilk gün raporu.

2.Gün:

Ali'den haber alamadık, 6'da kalkamadım. Her yerim et kesmiş. Akşam 21'de, Çağkan ve Numanla stada kaçak giriş yaptık. Çağkan stada girerken birasını dökünce vaz geçti ve stadın dışında oturdu. Biz Numan'la 1,2 km koştuk, sabah da 20 şınav 20 mekik yaptığımdan günü tamamlamış oldum. Ekstradan Çağkan'ı eve bırakıp, oradan eve koşarak geldim ki bu da en azından 600-700 metre etmiştir. İyi gidiyorum sanırım.

3.Gün:

Numan yorgun olduğu için gelmedi. Ben de iradesiz heriften ninja olmaz, yalansın dedim. Kızdım da hatta. Sonra tek başıma 20:30 civarı stada gittim. Yolda bir adam karşıyaka takımından ve milli maçlardan açtı konuyu, üstüne üstük kulaklıklarımı da çıkarttım önemli bir şey söylüyor sanıp. Hı hı diye kafa salladım anlattıklarına, arada da "o maçta hakem almanyayı tuttu" falan dedim. Ardından da 4 tur atarak, 1,6km koştum. Üstüne bir de eve gelip 20 şınav 20 mekiğimi yaptım. Tam duşa girecektim ki, 5 kiloluk dambılımla 20şer sol ve sağ kol kası çalıştım. 58 kiloluk bir adam için iyi sanırım. Tek başıma da kaldım ama olsun, iyi böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

bende öyle atraksiyonlara girmek istiyorum ama bizim sitede ki teyzeler amcalar benden önce girmiş beraber koşuyoz sonra cimlastik aletleri var belediyemiz sağolsun.spor bitince teyzeler büsküvi kurabiye çıkarıyor verdiğimizi aynı hızda geri alıyoruz.sdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Metakuso said:
20şer 20şer yapıp bırakma öyle sdf. 20x4 set falan yap. yoksa pek bi etkisi olmaz. sadece şınav mekikle de olacak iş değil. bi kaç hareket öğren netten falan. bütün kas grupları için. en basitinden squat ve dips ekle antrenmana. böyle bişeye girişmiş olman hoş tabi. kolay gelsin

dips le squat nedir??
Sosyal ağlarda paylaş

4. Gün:
Anca 1,2km koşabildim, midem deli bulandı. Öncesinde yediğim üç adet big mac 'ten mi, yoksa çektiğim 20x3lük basit mekikten mi bilmiyorum ama acı çektim resmen. Bugün 2km koşmayı planlıyor, üstüne de tek ayakta yarım saat durmayı düşünüyordum ama yalan oldu. Hemen eve gelip yemek yedim ve uzandım bir süre. İyileştim akşamı geçtikten sonra ama pis bişeymiş bu. Bakalım toparlayabilecek miyiz bünyeyi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...