Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Uzun süredir içimde ukteydi, youtubedan urban ninja vidyolarını falan izleyince de iyice gaza gelip kafaya koydum yapılan hareketlerin hepsini yapmayı. Kilolu da değilim, engelim de yok. Üç gün önce de başladım bu maratona, gün gün yazayım da, yalan olursa rezil olayım, bu yüzden yalan olmasına izin vermeyeyim istedim. Gün gün yazıcam, sorun olmaz herhalde. 0.Gün: Ninja olma kararı aldım. Oturup bir piramit yaptım. En alttaki beşli yani birinci aşama; Denge, Kondüsyon, İrade, Gizlilik, Atletiklik. İkinci aşama; Soğukkanlılık, Dikkat, Sabır, Planlama. Üçüncü aşama; Yakın Dövüş, Silah Kullanımı, Etkisizleştirme. Dördüncü aşama; Zamanlama, Alışkanlık. Son aşama; Uyum. Bakalım becerebilecek miyim. Şimdilik dört kişiyiz, ben Atakan, Ali ve Numan. 1.Gün: Sabah 6'da kalkıp Numan'ı evinden aldım, Ali'yi de uyandırıp evimin yanındaki stadyuma geldik. Atakan gelemeyeceğini söyledi, işi varmış? Uyuyacak kesin. 1,2 km koştuktan sonra son düzlükte depar atan Ali ve Numan harap oldu. Ali'nin başı ağrımaya başladı, biz Numan'la şınav ve mekiğe başladık. Yaşıtımız veya bir kaç yaş küçük bir eleman öyle şınav çekilmez diyerek nazikçe öğretti sağolsun. 20 şınav 20 mekik ilk gün raporu. 2.Gün: Ali'den haber alamadık, 6'da kalkamadım. Her yerim et kesmiş. Akşam 21'de, Çağkan ve Numanla stada kaçak giriş yaptık. Çağkan stada girerken birasını dökünce vaz geçti ve stadın dışında oturdu. Biz Numan'la 1,2 km koştuk, sabah da 20 şınav 20 mekik yaptığımdan günü tamamlamış oldum. Ekstradan Çağkan'ı eve bırakıp, oradan eve koşarak geldim ki bu da en azından 600-700 metre etmiştir. İyi gidiyorum sanırım. 3.Gün: Numan yorgun olduğu için gelmedi. Ben de iradesiz heriften ninja olmaz, yalansın dedim. Kızdım da hatta. Sonra tek başıma 20:30 civarı stada gittim. Yolda bir adam karşıyaka takımından ve milli maçlardan açtı konuyu, üstüne üstük kulaklıklarımı da çıkarttım önemli bir şey söylüyor sanıp. Hı hı diye kafa salladım anlattıklarına, arada da "o maçta hakem almanyayı tuttu" falan dedim. Ardından da 4 tur atarak, 1,6km koştum. Üstüne bir de eve gelip 20 şınav 20 mekiğimi yaptım. Tam duşa girecektim ki, 5 kiloluk dambılımla 20şer sol ve sağ kol kası çalıştım. 58 kiloluk bir adam için iyi sanırım. Tek başıma da kaldım ama olsun, iyi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 20şer 20şer yapıp bırakma öyle sdf. 20x4 set falan yap. yoksa pek bi etkisi olmaz. sadece şınav mekikle de olacak iş değil. bi kaç hareket öğren netten falan. bütün kas grupları için. en basitinden squat ve dips ekle antrenmana. böyle bişeye girişmiş olman hoş tabi. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 kollara pek ihtiyaç duymuyorum ama sağol, squat ve dips e baktım, yaparım onlardan da 20şer tane. bir de bir arkadaş dediydi 20x3 yap şimdiden diye, üşenmiştim, yarın dediğin gibi 20x4 yaparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 1.6 km kosup sonra 20 snav komik lan ben 97 kiloyum 50 snav cekiyorum yane 20 x 4 20 x 6 felan yapman lazim 20 sag kol 20 sol kol nedir girmicem bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 http://www.menshealth.com.tr/ Bak sağda genel antrenmanlar bölümü var. İşine yarar onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 @bone hacı bende ne yağ var ne kas. 20 şınavda bile şaftım kaydı. daha ilk gün, başlangıç diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ben senın nınja oldugunu bılıom nerde kaldı gızlılık hem pramıde nınjalıgın felsefesını,insan anatomısı,meditasyon,zehır ve panzehır ıcın bıtkı bılımıde ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 wow'da iki tane level 70 rogue'um var, sanırım bitirmişim ben olayı, sen daha uğraş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bende öyle atraksiyonlara girmek istiyorum ama bizim sitede ki teyzeler amcalar benden önce girmiş beraber koşuyoz sonra cimlastik aletleri var belediyemiz sağolsun.spor bitince teyzeler büsküvi kurabiye çıkarıyor verdiğimizi aynı hızda geri alıyoruz.sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ninja mı?=)Niye ninja olmaya karar verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bunla napmayı planlıyosun anlamadım ama böle koşu antremanı yaparak şuan olduğundan daha da incelirsin bütün kasları yakarsın bu gidişle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 40 dakikayı geçmesin olmaz bişey. kondüsyon yapar en azından eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ninjalara kız yok bu devirde :)o Sporunu gene yap tabide ninjalık yerine kendine daha gerçekçi hedefler seç.Samuray ol mesala. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 arkadas ninca olucam diye foruma konu acilir mi hic? gizlilikten sinifta kaldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 şimdiki ninjalar rasengan atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 eskilerden kimse kalmadi azizsanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Metakuso said: 20şer 20şer yapıp bırakma öyle sdf. 20x4 set falan yap. yoksa pek bi etkisi olmaz. sadece şınav mekikle de olacak iş değil. bi kaç hareket öğren netten falan. bütün kas grupları için. en basitinden squat ve dips ekle antrenmana. böyle bişeye girişmiş olman hoş tabi. kolay gelsin dips le squat nedir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hareket cesidi. yaz google a ilk cikan linkte var neye benzedigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Yok hacı, site bile açıcam, ninjayım ben giriyorum böyle çeşitli yerlere, bakın güvenliğiniz ne halde diye. Gizlilikten kasıt, görünmeden işi halletmek. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ninjaysan senin le parkour yapman lazım böle hop hop çatılardan zıpla tırman tavşan olman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 da onun için kondüsyon gerek önce, bir toparlanayım, başlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ama duvar boyamadan yerleri zımpalamadan olmaz ninjalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ups Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 4. Gün: Anca 1,2km koşabildim, midem deli bulandı. Öncesinde yediğim üç adet big mac 'ten mi, yoksa çektiğim 20x3lük basit mekikten mi bilmiyorum ama acı çektim resmen. Bugün 2km koşmayı planlıyor, üstüne de tek ayakta yarım saat durmayı düşünüyordum ama yalan oldu. Hemen eve gelip yemek yedim ve uzandım bir süre. İyileştim akşamı geçtikten sonra ama pis bişeymiş bu. Bakalım toparlayabilecek miyiz bünyeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Birazcık kondüsyon, beslenme stratejileri ve zamanlamaları konusunda bir araştırma yapsan önce nasıl olur ? Bilinçsiz sporun üst sınırlarındasın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar