matama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 biliyorum paticikte pek bayan yok ama cevrenizde is ariyanlar varsa ulastirirsaniz sevinirim sirketimizin adi cpxinteractive(www.cpxinteractive.com) internet reklamciligi sektorunde calisiyoruz ve alanimizda dunyada 4 numarayiz. Merkezimiz new yorkta, merkez disinda ispanya, italya, turkiye birde amerikada los angelesta subelerimiz var. Turkiye subesinde egitilmek uzere 4 yillik universite mezunu sales&account manager ariyoruz -Iyi derecede ingilizce bilen -Internetle arasi iyi -Prezantabl bayan eleman ariyoruz ofis kazaskerde(suadiye/kadikoy), ofisimizin bulundugu sitede calisanlarinda kullanabildigi kapali havuz, tenis/basket sahasi bulunuyor. ilgilenenler cv lerini [email protected] a atarsa sevinirim tesekkurler p.s yanlis yere attiysam ozur dilerim, ama dogru forumu goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 -Prezantabl bayan eleman ariyoruz demek müşteri şirkete geldimi göbeğini kaşıyıp kesebileceği hatun olsun iş yapmasanda olur güzel görün yeterin kibar hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Hayır musteri geldiginde karsisinda cemcuk bi karı gorup kacmasın. Sirketin bir nevi yuzu olsun insannar basit bi sekilde cirkin bi insannar muhattap olacagına guzelle oldugu icin bizi secsin demek. Yannıs bi tercih deil. Bende reklam gibi bi sektgorde olsam calısanlarımın gorunusune dikkat ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Prezantabl eleman bakimli eleman demektir; bizim sektorumuzde gayet onemli. Acikcasi gobegini kasiyan adamlarla pek ugrastigimiz bir sektor degil genelde yas ortalamasi 35 in altinda, yuksek egitimli insanlarin oldugu bir sektor. p.s Tesekkurler Bonepart Mighty_THoR said: -Prezantabl bayan eleman ariyoruz demek müşteri şirkete geldimi göbeğini kaşıyıp kesebileceği hatun olsun iş yapmasanda olur güzel görün yeterin kibar hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hauahuhau, abi bone'un tanimi sozluklere girmeli. bir de new york ofisiniz nerde? gelip bi cayinizi icelim. siteden baktim adrese, bir gece ansizin kapinizi calabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 prezentabıl erkekler sokaklarda geziyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 is arayan arkadasin varsa ben new yorktaki ekibimide birini ariyorum :) benim ofisim istanbulda ama solersen solerim bizim cocuklara :) aquila said: hauahuhau, abi bone'un tanimi sozluklere girmeli. bir de new york ofisiniz nerde? gelip bi cayinizi icelim. siteden baktim adrese, bir gece ansizin kapinizi calabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bursaya şube açarsanız haberim olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 prezantabel bayan mayhem. LoL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar