Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uluslararasi internet reklamciligi sirketine bayan eleman

matama

Öne çıkan mesajlar

biliyorum paticikte pek bayan yok ama cevrenizde is ariyanlar varsa ulastirirsaniz sevinirim

sirketimizin adi cpxinteractive(www.cpxinteractive.com)

internet reklamciligi sektorunde calisiyoruz ve alanimizda dunyada 4 numarayiz. Merkezimiz new yorkta, merkez disinda ispanya, italya, turkiye birde amerikada los angelesta subelerimiz var.

Turkiye subesinde egitilmek uzere 4 yillik universite mezunu sales&account manager ariyoruz

-Iyi derecede ingilizce bilen
-Internetle arasi iyi
-Prezantabl bayan eleman ariyoruz

ofis kazaskerde(suadiye/kadikoy), ofisimizin bulundugu sitede calisanlarinda kullanabildigi kapali havuz, tenis/basket sahasi bulunuyor.

ilgilenenler cv lerini

[email protected] a atarsa sevinirim
tesekkurler

p.s yanlis yere attiysam ozur dilerim, ama dogru forumu goremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır musteri geldiginde karsisinda cemcuk bi karı gorup kacmasın. Sirketin bir nevi yuzu olsun insannar basit bi sekilde cirkin bi insannar muhattap olacagına guzelle oldugu icin bizi secsin demek.

Yannıs bi tercih deil. Bende reklam gibi bi sektgorde olsam calısanlarımın gorunusune dikkat ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Prezantabl eleman bakimli eleman demektir; bizim sektorumuzde gayet onemli. Acikcasi gobegini kasiyan adamlarla pek ugrastigimiz bir sektor degil genelde yas ortalamasi 35 in altinda, yuksek egitimli insanlarin oldugu bir sektor.

p.s Tesekkurler Bonepart

Mighty_THoR said:
-Prezantabl bayan eleman ariyoruz

demek müşteri şirkete geldimi göbeğini kaşıyıp kesebileceği hatun olsun iş yapmasanda olur güzel görün yeterin kibar hali
Sosyal ağlarda paylaş

is arayan arkadasin varsa ben new yorktaki ekibimide birini ariyorum :)

benim ofisim istanbulda ama solersen solerim bizim cocuklara :)

aquila said:
hauahuhau, abi bone'un tanimi sozluklere girmeli.

bir de new york ofisiniz nerde? gelip bi cayinizi icelim.

siteden baktim adrese, bir gece ansizin kapinizi calabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...