Osmanadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 aquila said: tam anlayamadim konuyu ama, 1.5 senelik iliskiden once kapmis bile olabilirsin, eger erkek dedigin gibi tasiyiciysa. gecmis olsun. öyle olsa yeni ortaya çıkmazdı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Ardeth said: Ardeth said: namus bekçisi jinekologlardan korkacaksın abicim en çok onlar saçmalıyor çünkü. herhalde karşıdaki insanı cinsel hayattan soğutmak için sıkıyorlar saçma sapan Hatta olayı direk anlatmak istiyorum (bahsettiğim arkadaşımın kız arkadaşının başına gelen olay). Bahsettiğimiz kız bir muayene sonrası kendisinde çıkan bir hastalığın açıklamasını sıfatı geçen jinokologtan şöyle almış "evlilik öncesi cinsel ilişkiden dolayı olabilir" Adam muhtemelen cinsel ilişki diyecekti sadece ama araya "captain subtext" girmiş. Böyle bir insan jinokolog işte. Captain subtext'i gördüm kıkırdamaya başladım direk, hala da devam ediyorum. İzliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 seçmece mi bunlar heryerde varlar demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Yazmayı unuttum buraya başka bir doktora kontrole gittik ve aslında iltihap sebebinin cinsel değil gayet ter zart zurt gibi sebeplerle oluşan enfeksiyon mikrop zart zurtun içeri kayarak yumurtalkıkları tokatladığını anladık..(Ben de bişey çıkmadı)Pek rahatladık tabi ama olan da oldu. Ne diyelim Her zaman bir ikinci doktor tavsiye ederim hepinize bu olaydan sonra. Sağolun varolun geçmiş olsun dilekleriniz ve yorumlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 gördüğün gibi seçmece hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 geçmiş olsun valla,sonuçlar gelince yine bilgilendir bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar