Queen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Başka bir yolla geçme ihtimali hiç mi yok sıfır mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 şuanda kızın çok sağlıklı düşünceler içerisinde olamayacağı kesin o yüzden seni suçlamasını bir yere kadar kabullenmelisin ki öyle de yapmışsın zaten kız da başka bir ilişkide bulunmamış olabilir sen de yapmamışsın. sağdan soldan(tuvalet vs.) kapmış olabilirsiniz hastalığı. öyle bir ihtimalin olmadığını da söylememiş doktor ki 2. bir doktora görünmekte fayda var hastalık ne olursa olsun o yüzden sakinleşmeye çalış hastalığı araştır kızın yanında olduğunu hissettir her ne kadar seni suçlamış olsa bile o da ya acaba boşa mı suçladım desin hafiften, ciddi tartışmaya girmeden önce geçmiş olsun bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Xaenin said: Ben olsam kız beni böyle bir şey için suçladığı için terk ederdim, üstüne test yaptırıp kargoyla evine yollatırdım. İlişki dediğin şey güven olmadan olmuyor pek. önce test yaptırıp, sonra ayrılıp, sonra kargolamak daha makul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Doktor bey 5 dakika muayne edip ilaçları yazıp bir de ahlak dersi verdiği için son derece yetersiz bilgideyiz bu durumda şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Başka bir doktor o zaman. Özel, biraz pahalı olabilir ama, ilgilenmedikleri zaman çıngar çıkartabileceğin bir yeri deneyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 o zaman tez elden adam gibi bir doktor bulcan kızı tutcan kolundan götürcen herif allah korusun çok daha ciddi bir hastalığı atlamış da olabilir tamamen saçma sapan yanlış bir teşhis de koymuş olabilir her şey mümkün bu ülkede ek: sürekli yanlış yazıp düzeltmekten gına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 oha geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Başka bir doktora daha gitsin kız arkadaşın. Sende git bir doktora. Kafaları sakinleştirin. Sonuca göre oturur güzel güzel konuşursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ardeth said: namus bekçisi jinekologlardan korkacaksın abicim en çok onlar saçmalıyor çünkü. herhalde karşıdaki insanı cinsel hayattan soğutmak için sıkıyorlar saçma sapan Hatta olayı direk anlatmak istiyorum (bahsettiğim arkadaşımın kız arkadaşının başına gelen olay). Bahsettiğimiz kız bir muayene sonrası kendisinde çıkan bir hastalığın açıklamasını sıfatı geçen jinokologtan şöyle almış "evlilik öncesi cinsel ilişkiden dolayı olabilir" Adam muhtemelen cinsel ilişki diyecekti sadece ama araya "captain subtext" girmiş. Böyle bir insan jinokolog işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 *polyanna mode on* Abi o partner çokluğundan kaynaklanıyodur filan demek istemiştir. *polyanna mode off* Sonuç: Saçmalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kısacası bu hastalık ya tamamen HIV gibi birşey öyle ki insan dışarsında bu hastalığa sebep veren organizma yaşayamıyor ve sadece insandan insana bulaşıyor. Böyle bir mikroorganizmanın hayatta kalabilmesi için HIV gibi çok güçlü bir mikroorganizma olması lazım. HIV için ilaç olduğunu düşünün, insan dışarsında inaktif, her HIV olan da ilaç alıp HIVi öldürüyor. O hastalık kısa süre içersinde yok olur. Ama bu enfeksiyona sebep olan mikroorganiz bakteri olduğu için antibiyotik tarzı ilaçlarla ölmesi muhtemel. Dolayısıyla bir bakteri için, özellikle çağımızda, sadece başka bir canlı içersinde yaşayabilme, dışarda barınama ma ve cinsel ilkişki yoluyla bulaşma mekanizması hayatta kalmak için çok verimsiz geldi bana. Ya daa daha muhtemelen, çevresel koşullar yüzünden kadında veya erkekte meydana geliyor (pis mekanlardan bulaşmış olma ihtimali) ve cinsel olarak bulaşıyor olabilir. Fakat bahsedilen jinokolog gerçekten de ahlak bekçisiyse ve kızın bakire olmadığının farkındaysa bunu tek odaklandığı noktaya bağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bakire olmadıgını anladı direk o gözlede bakıyor olabilir yani kesin gözle sonuç olarak adam doktur yani en çok reski göze alarak diyordur ahlak bekçisi olan bi doktor görmedim hiç ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Llama said: bakire olmadıgını anladı direk o gözlede bakıyor olabilir yani kesin gözle sonuç olarak adam doktur yani en çok reski göze alarak diyordur ahlak bekçisi olan bi doktor görmedim hiç ben daha Ben gayet de gördüm. Adam dış görünür itibariyle kızı küçük gördü. Bilinçsiz olduğumuzu iddaa etti ve saydı sövdü. Oysa ki pek soru sorma zahmetine bile girmemişti. Sonradan hastalığın yurt tuvaletlerinin temiz olmamasından kaynaklandığı, kişinin ne kadar temiz olmasının hiç farkmetmediği anlaşıldı. Kolay mikrop kapan biyermiş zaten öyle duydum. Olan yine kız arkadaşıma oldu. Bizi çılgınlar gibi sevişiyoruz sanan bir dokturun karşısında alçaldı. Hiçbişey yapmadığı, bi suçu olmadığu halde. haketti mi şimdi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hpv tarzı bi şey değil bu sanırım.. acaba klamidya veya gonore gibi bişi midir? yalnız senden geçmediyse (bundan eminsen) sağlam at adımını. kusura bakma ama sende de bu hastalığın çıkacağından (sonuçta kaptıktan sonra beraber olduysanız bi şekilde geçecektir) dolayı suçu tamamen sana atıp temize çıkmak gibi bir oyun da olabilir. yani onu yapan bunu da yapar diyorum. suçlamıyorum kesinlikle. orasının altını çizelim.. sonuçta tanımam etmem aslında bel soğukluğu ve klamidya'nın bulaşma şekillerini incelemen çok daha mantıklı oalcaktır. ama sadece cinsel yolla bulaşıyor olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 sanırsam gonore (bel soğukluğu) kız arkadaşınızdaki sizde penis ucundan hiç akıntı geldi mi? son 1 ayda kız arkadaşınla ilişkide bulunduysan hiçbir belirti olmadıysa bile kültür yaptır sonuca göre davranırsın. kız arkadaşında olduğu için sende çıkma olasılığı yüksek ancak sen şüpheli ilişkide bulunmadığına eminsen kız arkadaşınla güzel bir sohbet seni bekler cinsel yolla bulaşıcı hastalıkların(CYBH) böyle isimlendirilme nedeni cinsel(genital) bölgeyle doğrudan temas sonucu olmasıdır anal bölgeyle temas sonrasında bulaşmaz kadının yada erkeğin vücudunun herhangi bir yerinde normalde bulunmaz bu bakteri/virus/parazitler. kadının genital sistemindeki bakteriler patojen değildir. neyse geçmiş olsun psikolojik olarak cidden kötü durumdasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 sabrına helal olsun benim başıma gelse böyle bişey taş üstünde taş komaz kızın omzunda baş bırakmazdım sdfasd.ama sende bence bişeyleri sorgulamaya başlasan iyi olur.kız başlamış çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bel soguklugu olsaydi acidan iseyemezdi ki yazardi onu, bence onemsiz bir enfeksiyon disinda birsey degildir, xaenine katiliyorum ayrica ayril test yaptir kargoyla yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmanadam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 adamı gaza getirmeyin, kız biriyle ilişkiye girmeden de kapmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 kızın yaptığı bana savunma psikolojisiymiş gibi geldi. kendi suçluluğunu örtbas etmek için saldırma şeysi. tabi günahını almayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 son güncelleme: bnm bildiğim cinsel yolla bulaşan hastalıkların çoğunun kan yoluyla bulaşma olasılığının da olması. yani en ufak bi kesik bile böle bi hastalığa neden olabilir olasılık düşük olsa da. ayrıca yumurtalıklarda kist oluşması türü rahatsızlıklar kızlarda nispeten kolay olabiliyor. hap ve fitille tedavisi mümkün. umarım çabuk iileşir siz de tatlıya bağlarsınız bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ginaly said: topiğe bak len. ehhehe. geniş zaman kipindeki emo postlara da hastayım. Ben de insanların sorunlarıyla dalga geçerek prim yapmaya çalışan çocuklara hastayım. Arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için bu sabah ben de doktora gidicem kzı arkadaşım da sakinledikçe yumuşamaya ve hafiften suçlamasını geri almaya başladı. Bazılarınıza garip gelmiş topic anladığım kadarıyla ama bu forumu bu tarz bir sorunu paylaşıp fikir alabileceğim kadar modern bir forum varsayarak döktüm içimi.Gerçekten vaktini ayırıp iki dakika fikrini belirtenlere çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 sakat bişe çıkmaz inş. hoş bi durum değil..geçmiş olsun ikinizede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 geçmiş olsun, umarım ciddi bir durum olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 tam anlayamadim konuyu ama, 1.5 senelik iliskiden once kapmis bile olabilirsin, eger erkek dedigin gibi tasiyiciysa. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 feiticiera said: ginaly said: topiğe bak len. ehhehe. geniş zaman kipindeki emo postlara da hastayım. Ben de insanların sorunlarıyla dalga geçerek prim yapmaya çalışan çocuklara hastayım. Arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için bu sabah ben de doktora gidicem kzı arkadaşım da sakinledikçe yumuşamaya ve hafiften suçlamasını geri almaya başladı. Bazılarınıza garip gelmiş topic anladığım kadarıyla ama bu forumu bu tarz bir sorunu paylaşıp fikir alabileceğim kadar modern bir forum varsayarak döktüm içimi.Gerçekten vaktini ayırıp iki dakika fikrini belirtenlere çok teşekkürler. sen boşver bu hacı onları biran önce ahber et bizide merakta bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar