SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Az önce "Most overrated anime..." diye yazıp arama yapıyordum ki bu topic geldi aklıma: overrated gördüğümüzü insan gibi yazıyoruz olay bu sadece. Kişisel nedenlerinizi yazıp yazmamakta serbestsiniz, sadece verilen önceki cevaplara saldırmak yasak. Kolay gelsin... Cevaplar için şimdiden teşekkürler. ÜSTTEKİ CEVAPLARA AYAR VERME / SALDIRMA AMAÇLI MESAJLAR FLAGLENECEKTİR "İstediğiniz kadar biiip! atın yine de umurumda değilsinix Artık cvp bile vermicem size" türü mesajlar da dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 evangelion, sevmedim ben, öle mükemmel bi yanınıda göremedik. tırttı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kan çıkabilitesi olan bi topik edit: samurai champloo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 1- Elfen Lied 2- Claymore 3- Sailormoon 4- Gurren Lagann 5- Kimi Ga Nozomu Eien 6- School Days 7- One Piece 8- Code Geass 9- Dragonball Z 10- Samurai Champloo liste güncellendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Elfen Lied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Cuce said: evangelion, sevmedim ben, öle mükemmel bi yanınıda göremedik. tırttı bence. elfen lied FMA escaflowne (yanlış yazdım galiba ama neyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 KenshinHimura said: Kan çıkabilitesi olan bi topik SturmVogel said: 7- One Piece bu biiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 elfen lied..samurai champlooyu ben aşırı beğenmiştim bende bi sorun var herhalde=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Çok karşılaştığım ve beni rahatsız eden bikaç tane var. 1. Elfen Lied 2. Honey & Clover 3. Wolf's Rain 4. FMA (ya ben bi şey anlamadım seriden, ya da harbi kötü. bi ara izliycem tekrardan ama, herkesin ABİ EN SEVDİĞİM ANİME YA dediği bi anime çünkü) 5. FLCL (izleidğimde anime izlemeye yeni başlamıştım fakat SIFIR tad almıştım bundan. belki derin bi anlamı falan vardı da ben anlamadım diyerekten tekrar izelmeyi düşünüyorum) Edit: 4 ve 5 yeni eklendi. Hatta bu edit ta ne zaman yapılcaktı da değişiklikleri kaydet dememişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 @gilean yo bende çok sevmştim onu.ama olay herkesin tek tek ne sevdiği değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 1- elfen lied (açık ara birinci, ilk 10 sıraya dizmek lazım) 11- neon genesis evangelion 12- kimi ga nozomu eien 13- death note* 14- cowboy bebop* 15- full metal alchemist* 16- flcl 17- tengen toppa gurren lagann* *: güzel, beğendiğim anime ama "TEH BEST EVARRR" değil. overrated listesine koyduklarımın hepsini beğenmemişim geyiği çıkmasın şimdi, hiç çekilmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 elfen lied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Elfen Lied, Death Note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 elfin lied izlemdim ilziyim ppüü bumuymuş diyelim onada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 cüce anime'den soğursun. sakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Sam said: cüce anime'den soğursun. sakın.. +1 üstüne para verseler bile izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 e yanlız overrated lık nerden başlıyor? mesela champloo evangelion gibi hayran kitlesi olan bişey değil.en iyi anime filan seçilmiş miydi? yani ne oldu da insanlar overrate yaptılar bunu? champloo yu örnek olarak verdim.direk onun üzerinden düşünmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 herkesin içinden boyuna "wowowoowo süper bişiy, harika bişiy, emo bişiy" deyip dosta düşmana övdüğü, fakat izleyince kalıcı hiçbirşey hissetmediğimiz yapımlar = overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Gundam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 1-Elfen Lied 2-Cowboy Bebop(sanki 26 bolumluk animenın 18 i fillerdı) 3-Full Metal Panic 4-Full Metal Alchemist(mangası harika o ayrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 overrated'lık dereceleri var. bir anime güzeldir ama "GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİİİ, ELİNE SU DÖKÜLMEZZZ" diyen bir kitlesi vardır fakat alakası yoktur, ben sevsem bile o da bence overrated'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 flamebait hemde nasıl Herhangi bir sırada olmadan - Tengen Toppa Gurren Lagann - Code Geass - Escaflowne - Wolf's Rain - Bleach, Naruto, One Piece gibi Soul Eater dışında son 10 yılda çıkan bütün shounenler - UC serisindeki bütün Gundamler dahil 00 dışında geriye kalan bütün alternatif evrenlerdeki Gundam serileri - Ergo Proxy - Serial Experiments Lain - Boogiepop Phantom - Ghost in the Shell - Berserk - Lucky Star - Haruhi - Nodame - Honey and Clover Uzar gider bu liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Cowboy Bebop direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kaede said: - Ghost in the Shell filmi mi sac serileri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 aa berserk i unutmuşum. yanlız lucky star nasıl overrated oluyo ki? en çok sevenler bile "ayne şirin şey bunlar böyle" filan diyolar."the best fucking anime in the fucking universe" demezki kimse ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar