di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Selam, Kabataş İskelesi'ne gitmem lazım acilen (Caddebostan'dan) ve önce Kadıköy, ordan da Deniz Otobüsü şeklinde düşünmüştüm ama en erken sefer 15:45. Acil ve ucuz bir ulaşım yolu aramaktayım. Ya da Taksim-Kabataş İskelesi arası taksi ile çok tutar mı onu merak etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Otobüs Taksime, ordan Füniküler. Trafik yoksa oldukça hızlı gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 karaköy --> tramvay (en kolayı) yada kadıkoyden besiktas iskelesine git direk kabatasa vapur oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 evet motorlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 besiktas iskelesinde belirli saat aralıklarında :00 ve :30 larda kalkıyo kabatasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Yürü . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kadıköy'e kadar gitmek yerine burdan direk sarı Taksim dolmuşlarına atlayayım diyorum. Feniküler nerden kalkıyor bu arada ? Eskisi gibi İstiklal'in sonundan di mi ? (Metro içinde de görmüştüm sanki, karıştırdım o yüzden). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 uskudar oradan motor var kabatas iskelesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 metro içinden geçiş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 mulgear6 said: besiktas iskelesinde belirli saat aralıklarında :00 ve :30 larda kalkıyo kabatasa ido'dan baktım, 15:45 diyor en erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hayır o karaköye gider meydandakine binicen sen gidince yinede sor birilerine taksim sarı dolmuşa binmen en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Taksim yap, sonra kabataşa finüküler midir nedir ona binersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Tamamdır, aldım cevabımı ben. Hadi kaçtım, görüşürüz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 kadıkoye gitsen tüm sorunların çözülücek. bak diyorum ki en kolayı şu caddebostandan bagdat caddesine çık dolmusa bin (kadıkoy için) tiyatroda in :) karaköy vapuruna bin tramvaya bin kabatas iskelesinde in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 iyi yolculuklar dileyeyim ben de bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 La funiküler meydan dan metroya iner gibi yapıcan orda. Tünelle karıştırma aman. Tünel bi ucunda istiklalin, funiküler diğer ucunda meydan tarafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 deniz otobusu 12 dakikada falan geciyor kadikoyden kabata$a. Vapur karakoye geciyor o da yarim saatte. ince hesap pe$indeysen bunlari da du$un =P bostanci kabata$ 23-25 dakika mesela.. trafigin durumuna ve yolcu sayisina bagli olarak kadikoy $i$li-taksim dolmu$u da gider. iyi bir trafikte 25 dakika, en kotu trafikte 45-60 dakikada taksimdesin. taksim-kabata$ funikuler de 3 dakika falan suruyor sanirim. oraya yurumek, kalkmasini beklemek falan 13 dakika desek. hesaplarsin i$te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 kronometre ile mi geziyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar