Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 marstan toprak alıp gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Adam gitti bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 gidene dur demeyiz... *önemsemez.yaptığı karizma puanları cebinde işine devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 o prggrop, beceremiorum diodun ama sırf yorum yapmakla kalmayıp, alta espiriyi de sıkıştırarak arttırmaya bilem başlamışsın. on puan on puan on puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 beceriyorum artık bao. kötü olmuşsa söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yo ben takdir ettim, aynen devam diyorum. hatta konu dışına da gel, oranın da oluru var. aha, başka bölümün reklamı. her türlü ben de harlarım topic fln açarsan da, post sıkıntısı fln olmaz. nie empati-sempati kurduysam bu kadar, postlarını görünce mutlu oluyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gittim hala konuşuonz ya alla allaaa hdsuıghduı edit: ben nie yörünge dışı olmştum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 dayanamadı kendini ele verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sdeceokuyangenç said: gittim hala konuşuonz ya alla allaaa hdsuıghduı edit: ben nie yörünge dışı olmştum ? V yerine w kullananlardan olduğun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hee..yok saklamıyodum zaten de..saklayadabilirmişim ergen ergen konuşmalarda bulunmuşum pek bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 anarşist bir nickin var, nihat genç gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bana dangalak demişin gerizekalı demişin ayıp len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kusura bakma ya..göstermeyelim herkese lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 gösterelim :):):):)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 aman yapmışım işte savuncak bi durumum yok..nasıl bir ruh halindeysem herkesden özür diliyorum söylediklerim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kazandin mi tipi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 lan olum gitsene burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Benim anlamadagim insanlar interneti neden bu kadar ciddiye aliyor. Kiriliyorlar kusuyorlar falan... Gurur meselesi yapmayin lan bu kadar isiniz gucunuzmu yok, normal hayattaki dertler bittide forumda ki olaylarimi dert ediyorsunuz allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bana mı didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 vaniLLe said: kazandin mi tipi bari? diş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 axedice said: Dur boaç gitme! Bütün birimleri senin oraya yönlendiriyoruz şimdi, bizi terketme =( http://img509.imageshack.us/img509/4859/axecop2cy2.jpg ahah geçenlerde lazım olmuştu bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar