49 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 pascalnouman said: UniRoss said: cok sevimli bu iranlar yaa boyle devamli boka basmis gibi bi ifade var suratlarında bir de asiri kıl dokmeseler Her sabah istisnasız 5 dakikanı ayırıp tararsan gerçekten hiç sorun olmuyor tüyleri. Nerdeyse hiç dökülmüyor taradıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://i420.photobucket.com/albums/pp290/fedefatih/Photo-0002-3.jpg Orhan Meriç Nc'den aldım. 2 kedi daha var vermek istediği. istersenin ulaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 pascalnouman said: pincher alsaydınız en fazla bu kadar olurdu :) kafamizda bi plan yoktu alirken. hatta rottweiler olmasin ne olursa olsun diyodum, gidip rottweiler aldik =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Red'in kedisi harika ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Oiiiy oluşum ya. Nasıl özledim belli değil. Burda daha genç tabi 6 yaşında falan. Şimdi rahmetli kendisi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 güzel hayvanmış allah rahmet eglesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 49 said: Sabit. haha sabit ya, adamım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Gözleri çok güzeldi köpüşümün. Poz da vermiş it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 güzel köpekmiş ama ölenle ölünmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 URL=http://img130.imageshack.us/i/dscn0116pa.jpg/][/URL] lucky. inanılmaz iyi eğitmişler çok da akıllı yavrum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Eveeet, işte ailemizin yeni üyesi, oğlum Whisky =) PS: Resmi çeken benim, başkasının kucağında. No troll pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bayaa tatlıymış lan, güle güle gezdir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bunalımın bitti mi bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ahaha çok dertli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Galatasaray'lıda bunalım bitmez (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 fede said: http://i420.photobucket.com/albums/pp290/fedefatih/Photo-0002-3.jpg Orhan Meriç Nc'den aldım. 2 kedi daha var vermek istediği. istersenin ulaşın. tipaca bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 fatih çok güzelmiş kedin , yalnız dikkat et pek bi şişmanlamaya müsait görünüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 şişmanlasın ya. şişmanlamaz gerçi çok hareket ediyo it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 depreştim gene, eve kedi alasım var ama 3 ay sonra memlekete dönünce helak olacak hayvan sırf o yüzden almıyorum. kumrucunun önündeki sabit kediyi seveyim yarın bari. şu göçebelik bitse bi alcam zaten eve bi tüytopu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 İki hafta önce ölen kedim, hep modellik yapardı bana :/ Bunu da bir petshopta çektim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 son resim algımı bozdu. benim olsa ismini yoda koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 nileppezdel said: Eveeet, işte ailemizin yeni üyesi, oğlum Whisky =) PS: Resmi çeken benim, başkasının kucağında. No troll pls çok şirin yahu. umarım güzel bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Teşekkür ederim :) Bakarım ya hiç eksik etmiyorum, sonunda dün akşam tuvaletini gazeteye yapmayı da öğrendi, gidip gazete serili yerde yapıyo. Dışarda yapmaya alıştırdım mı artık sadece birkaç gün komşular çile çekecek, yalnız kalmayı öğrenecek diye, sonra rahatız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ege bizim resimler varsa atsana onları ne leş bi adam oldun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar