Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben koordinatları vericem o 20 saniyede bir oraya bir kez klik yapıcak.uo oynayanlar makroman'i bilirler uoda herangi bir noktaya basar sürekli aynı olayı windowsta yapmak istiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim. (ghost mouse tarzı şeyler işimi görmüyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mouse auto clicker diye bi program vardı sanırım, verdiğin koordinata tıklardı, zaman aralığınıda sen belirliyosun.. netten aratırsan bulursun rahatlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 edit: 2 mesaj olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Şuna bi göz at istersen; http://www.autohotkey.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 windowsta kullanıcı değiştirdiğim de de bunu yapabilecek bi program yoktur heralde di mi. bu yapmadı çünkü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 EZ Macros mu ne vardı eskiden, bedavaydı sonra shareware'a mı çevrilmişti neydi. Bi google'latıverirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Black-ice said: (ghost mouse tarzı şeyler işimi görmüyor) Neden? Mouse kontrolünün sende kalması mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ben yazmıştım böyle bi program koordinatı giriyosun oraya basıyo kaç sn de bir olduğunu giriyosun falan ama işte arkaplanda çalışmıyor öyle. engeller yani seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ne için lazımdı merak ettim ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar