Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Hayır kimseye laf etmiyeyim, polemik başlatmiyayım diye fazladan fazladan düşünerek yazıyorum. Herkes forumdaki laf sokuşturmalarına o kadar alışmış ki, inanamıyor artık kimse. Ne yapsam şaşırdım valla. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mirage said: Hayır kimseye laf etmiyeyim, polemik başlatmiyayım diye fazladan fazladan düşünerek yazıyorum. Herkes forumdaki laf sokuşturmalarına o kadar alışmış ki, inanamıyor artık kimse. Ne yapsam şaşırdım valla. :( pardon o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Dworgian adaşşş sen gitmedin mi hala tatile bakayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 gittik geldik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 I has moddin' rightz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar