Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Aslinda paticige pek mesaj atmam okurum ama artık zorunda kaldim neyse Say2den 354 puan aldim(5k filan).Ben liseye başladigimdan beri "uçak mühendisi olucam olm ben kaç tonluk şey nasil uçuyor laha" falan diyerekten ders çalıştım sonunda başardim ama fazla bir fikrim yok bölüm hakkinda(Gerek okul olsun gerek iş olanakları olsun).Antalyada yaşadigimdan da gidip görme imkanım yok,çevremde uçak mühendisi desen o zaten yok. Eger patilerden bu konuda bir şeyler bilenler yardimci olurlarsa inanilmaz olur. (Okul olarak ITU düşünüyorum bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 354 puanla NASI 5k falan oluyosun ya? eskiden o puan 8-10k falandı. 5k gibiysen uçaktan önce makina falan yaz derim, çok ilgin varsa sen bilirsin de, sonra iş imkanları açısından sıkışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 iiğki koskoca demir nasıl yüzüyo diyip gemi inşaata sarmadın: D bilmeden yazıyorm, uçaklarda kullanılan kompozit malzemeler, türbinler, tasarım, akışkanlar mekaniği gibi dersler görürsün muhtemelen ki bu dersler makine müh. derslerinin arasında geçiyor, tabi belli bi alanda uzman olmak daha iyi olabilir uçak gibi fakat iş imkanları hakkında aklıma en ufak bişey gelmiyor, mak müh de sınırsız çalışma alanları mevcut, tr de savaş uçakları üretiliyor bunu biliyorm, fakat havaalanlarında uçak bakım gibi yerlerde çalışma imkanı da olabilir. ayrıca antalya havaalanı uçakla dolu, fakat yaptıkları işler senin ilgini çekmeyebilir, çalışan yetkili mühendisin de uçak mühendisi olduğunu düşünmüyorm, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Acıma bence makine müh. oku. Türkiye çocukluk hayallerini gerçekleştirmek için pek tekin bir yer değil yani.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 eğer say 2 den 354 aldıysan say1 de güzeldir senin bide uçağa meraklıysan bana kalırsa anadolu üniversitesi uçak gövde motor bakım ı tercih et. 2. veya 3. sınıfta seni direkt thy veya onun gibi benzer kuruluşlar kapıyormuş. ve süpersonik bi maaşı vardı biraz çalıştıktan sonra. sonuçta senede 20 mezun veriyo. bi düşün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bu sene 346 10k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Tyran senin adın taylan olabilir aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ahah evet taylan o :D bu adama yardım etmeyin paticikle dalga geçer hep sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 evt lan.aa pis taylan hayin taylan...gel artı itu ye.kızlar beklior hadi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Auahuh taylan o kadar zaman istedikten sonra uçak mühendisliğinin derslerini beğenmeyip gitmezsen seni alnından öperim valla.Bi araştırsaydın önceden la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 makina mühendisliğiyle çok benzerlik gösteren bir bölüm uçak mühendisliği, makina mühendisliğinde okuyorum ve bölüm başkan yardımcımız itü uçak mühendisliği mezunu. ne yazık ki mühendis oldun diye hemen bir şeyler olamıyosun bu memlekette, hiç öyle umutlanma, uçakların dinamiğinden mekaniğinden hoşlanıyorsan, motorların çalışma prensiplerinden şekillerinden, işin mutfağına inecek kadar hoşlanıyorsan tabi ki yaz, ama şahsi fikrim, ne makina ne uçak, okunacak okul değiller, ömür törpüsü, bitmez, biterse sen bitmiş bi insansındır gençliğin bitmiştir, hiç gerek yok, hiç kasma, ne kendini ne aileni, çok daha güzel tercihler var emin ol, puan yüksek diye mühendislik yazcam falan diye de ısrar etme, içinden geçeni yaz, daha teknik kısmıyla ilgileniyosan mesela aü'ndeki mühendislik olmayan bir uçak bölümü var yine 4 yıllık, uçak kısmı o işte işin :) iyi araştır, girmesi kadar çıkması da dert olur sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 aynen sakın makine yazma: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 oo ex bana niye sormadın uçak mühendisliğini?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 oo ex napıon ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ex onlar,karıstırma medket,o deil cocugun topiğini anasız babasız eyledik hiç hos olmadı sorii.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 İTÜdeki uçak uzay sanırım bi kaç arkadaş vardı ordan İTÜ olması sebebiyle adamı belleyebiliyor. Bir de tabi içine girmeden belli olmaz ama iyi derecede matematik ve fizik içerir bu bölümler (makina, uçak falan). Yani 4 yıl uçağın uçuşuyla teorik derecede ilgili olan termodinamik, hidrolik, akışkanlar mekaniği gibi dersler o bölümü gerçekten sevmeden yapılmaz zor. Öte yandan seven matematik fizik genetik bilgisayar hepsini bi arada bile alınca sıkılmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 oha taylan gelmiş bura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 oha taylan naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 eheh deşifre oldu kimliği gelmez bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 taylan makineden uzak dur..amanın diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 haha ferit +2 ye yol gözüktü mü de adama böyle yorum yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 var mı hiç itü uçak mühendisliginde olan yada bi tanıdıgı olan azıcık konusmam gerek almanya olanagım da var hem benim master/airbus tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 hocam var, ne soracaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Ben uçak mühendisi oldum biricik patiler.Adamlar ders çıkışı minyatür jet motoru yapıyoruz gelsene diyor ben 75 parça donald amca puzzleını yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 OOooo taylan naber? taylan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar