BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Şimdi görmeyen vardır, etmeyen vardır paylaşalım dedik herkes yararlansın dedik. dotaya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 baydı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 hakket haaa sıktınız iyicene başlıcam dotanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 dota varken +1 demek taam da bu olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 dotanıza yaa of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ondan sonra milletin annesiyle ilgili mesaj atınca biz banlanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 başlıcam falan diyenler hala başlığı görür görmez kesin dota başlığıdır bu diyemiyor mu ? ben bile öğrendim artık, ayrıca nolcak yani garbage da yapılan bişey, adriana nın fotolarını görmediniz diye mi bu hiddet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yok aslında ilk postu ben atıp milleti gaza getirmek için şeetmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Sly-One said: başlıcam falan diyenler hala başlığı görür görmez kesin dota başlığıdır bu diyemiyor mu ? ben bile öğrendim artık, ayrıca nolcak yani garbage da yapılan bişey, adriana nın fotolarını görmediniz diye mi bu hiddet? Ben Ali'ye destek çıkıyorum da, sen satışın kralı olduğun için hemen ahkam kesmeye başlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 BloodyBeast said: baydı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ama birakin da sendika tribi sendikaya kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Asteroth said: Ondan sonra milletin annesiyle ilgili mesaj atınca biz banlanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 topic açtım konuyla alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben dota bile oynamıyorum sıkıldım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Noldu asılma ümitleriniz boşa mı çıktı ? elin aşşağıda adriana bekle , girince dotaya +1 tabi sevmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar