DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 hem de çok. bu sene eğer tercih yaparsam ege kimya falan olur sanırım kimyayı severim. hatta matematikten sonra en çok sevdiğim derstir ama bu sene tercih yapmayıp seneye yaparsam daha iyi bi yer kazanırım gibi geliyor. hiç değilse makine istiyordum o olur. ama 1 sene daha bu öss stresini yaşamak pek istemiyorum.. napcam bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben de çok kararsızdım, arada derede bi puan aldım, daha iyi yapabilirim eminim. ama bi sene daha öss stresini yaşamayı bırak babamla aynı ortamda bulunmak istemiyorum. o yüzden puanımın yettiği yere gidicem, çok mutsuz olursam 2010 da hazırlanıp tekrar giricem. mutlu olabilceğine inanıyosan git derim ama illa stres yaşamamak için yazıcaksan yazma, daha çok stresler yaşicaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yatay zıplarsın. Ama stres yeni başlıyor daha, sadece daha eğlenceli yani üniversite hayatı. Ama stres yaşaman gereken zamanlarda da baya yaşıycaksın sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 hacı öss dediğin şey stresli bişey değil ki, stres yapmasanız rahat olsanız şu anda yaptığınızdan daha iyi bir puan yapmıştınız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Xaenin said: Yatay zıplarsın. Ama stres yeni başlıyor daha, sadece daha eğlenceli yani üniversite hayatı. Ama stres yaşaman gereken zamanlarda da baya yaşıycaksın sonuçta. yatay nasıl oluyo? ben şey diye duymuştum ilk sene ortak dersler görülüyormuş istediğim bölümle eğer onlar yüksek olursa geçilebiliyomuşum. ama 1 sene boyunca göz hapsinde olunuyomuş. böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 liseye benzemaz haa bu kimyalar matematikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Makine mi istiyorsun? Sana mak müh okuyan biri olarak aklın varsa uzak dur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yalnız yatay geçişe fazla güvenme. 1.sınıfların %90'ı yatay geçiş yaparım gazıyla üniversiteye girer ama anca %1'i yatay geçiş yapar. Bir de kimya seçersen fen bilimleriyle derslerin ortak olur, mühendislik vs ile tutmayan bir çok dersin çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Llama said: liseye benzemaz haa bu kimyalar matematikler evet... lisede gördüğümüz matematiği kimyayı görecez sanmayın.. ananız ağlıyo valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 tahmin edebiliyorum zor olacağını ama yine de ne yapcağımı bilmiyorum.. bide birşey sorcam kimya dan makineye yatay geçiliyor mu? eğer geçiliyosa 1 sene öss ye çalışmak yerine üni derslerine kasmak daha mantıklı geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 egitime aliyorum bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 DeadSkinMask said: tahmin edebiliyorum zor olacağını ama yine de ne yapcağımı bilmiyorum.. bide birşey sorcam kimya dan makineye yatay geçiliyor mu? eğer geçiliyosa 1 sene öss ye çalışmak yerine üni derslerine kasmak daha mantıklı geliyor.. geçilir tahminen. iyi bi ortalama yaparsan fakat buna güvenme çünkü yatay geçiş çok kolay bi iş değil. Eğer bi başarıszlık durumunda kimya da okuurm sorun değil diebiliosan bunu dene. Ama kesin makineye geçmem lazım kimya okumam diosan o zaman yapma bu tercihi. Çünkü çok insan var bi bölüme girip yatay geçiş yapıcam diip sonra orda kalan. Cidden çok kolay bi iş değil. Ha ortak ders alırsın çift anadal yaparsın bu daha kolay bi çözüm. Gireceğin üniversitenin ders programına bak böle bişey mümkün mü öğrenebilirsin bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar