shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ya iyi tamam nasıl düşünüyosanız düşünün ya sizde fikirlere saygıda yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bu kadar cahil fikirlere karşı anlayışı didik didik arasan belki Hakkari dolaylarında bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Hoşa gitmeyebilir dövme. Sevmezsin kişiseldir. Ama saygı duyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 shuTdoWnX said: ya iyi tamam nasıl düşünüyosanız düşünün ya sizde fikirlere saygıda yokmuş saygısızlıgı ilk yapan sensin pis diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ehehe ama öle bi tavır oldu. Pek alakam yoktur bu konularda gayette dövmeli piercingli filan bir tipim :) abdest olaylarına hiç girmiyorum alakam yok dedim ^^ Ama kız arkadaşımda dövmeli piercingli filan bi kız böle laflar duyunca insanın komiğine gidiyor tabi :) edik : evet biz cooluz lskjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bayiliyorum modern/neo islamcilara. Dovmemi de yaparim, abdestimi de alirim, cennetime de giderim. Hadi lan ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 shuTdoWnX said: ya iyi tamam nasıl düşünüyosanız düşünün ya sizde fikirlere saygıda yokmuş konuşturmayın beni, garbage dan banlatıcaksınız diyen bizdik çünkü :) sevmiyosan sen sevmiyorum dersin saygı duyarsın..müslümanlıktı abdest ti bunları empoze etmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 İyiki beğenioz dedik ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Komiğine gitmeyi bırak terbiyesizliktir dövmeli piercingli kıza kolay iş demek. Dövmelerim var ama piercing olayına sıcak bakmam, çünkü bir anlamı yoktur. Ama aksesuardır piercing, güzel durur bazısında, kolyeden bilezikten farkı yoktur. Buna da saygı duymayan gitsin yağlı kazığa otursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 -Wissy said: Dovmemi de yaparim, abdestimi de alirim, cennetime de giderim. ahahah iyiymis bu, hayirli yolculuklar agator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 -Wissy said: Bayiliyorum modern/neo islamcilara. Dovmemi de yaparim, abdestimi de alirim, cennetime de giderim. Hadi lan ordan. dövmemi yaparım, abdestimi almam, cennetime giderim. Dışarda islamcıyız biz diye gezen insanların çoğundan daha çok hak ettiğimi düşünüyorum cenneti. Sadece abdest alınıp namaz kılınmakla olsaydı bu işler ohooo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sesu said: shuTdoWnX said: ya iyi tamam nasıl düşünüyosanız düşünün ya sizde fikirlere saygıda yokmuş konuşturmayın beni, garbage dan banlatıcaksınız diyen bizdik çünkü :) sevmiyosan sen sevmiyorum dersin saygı duyarsın..müslümanlıktı abdest ti bunları empoze etmeye gerek yok sevmiyorum. dini inancınız neye göre şekillenmiş bilmiyorum ama .. tamam onada saygı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 neyle oluyo peki? cukulatadan altin bilet mi cikicak, cennete tek yon diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Dusuk bel pantolon giyen kadinlarin tangalarinin altindan bellerine dogru minik tribal dovmeler inanilmaz seksi durmakta, zaten o bel cukuru da en guzel bir yerleri oldugundan kadinlarin, dovmeyle vurgu oraya yapilmis oluyor falan filan... Piercinge gelince, dildeki bir seferlik eglenceli tecrube yasatirken sonra `lan acaba ters bisi olur mu?` stresi yasattigindan biraz sinir bozucu. Opusurken eglenceli ama. Dudaktaki bence yakismiyor, zamaninda dudagimin altinda cenemin ustunde civi vardi. Kucuktum =[ Meme ucu kesinlikle iykh.. Ne gerek var yani. Lisede kizin biri[isim verip rencide etmiyorum, superim.] `baaaak` diye gostermisti. Hayat gorusum degisti. Gobekte sirin bir sey hos olur aslinda kih kih ^^ =] Burunda da noktadan hallice bir hizma oldukca `cute` moduna sokuyor hafif etine dolgun hatunlari =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 -Wissy said: Bayiliyorum modern/neo islamcilara. Dovmemi de yaparim, abdestimi de alirim, cennetime de giderim. Hadi lan ordan. ahhahhaahahadhhdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Aaa kadinda kasikta etkileyici bir dovme[boyut olarak degil de figur olarak] cok ilginc bir heyecan yasatabilir yine ilk dokunuslarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 BeIlow said: -Wissy said: Bayiliyorum modern/neo islamcilara. Dovmemi de yaparim, abdestimi de alirim, cennetime de giderim. Hadi lan ordan. dövmemi yaparım, abdestimi almam, cennetime giderim. Dışarda islamcıyız biz diye gezen insanların çoğundan daha çok hak ettiğimi düşünüyorum cenneti. Sadece abdest alınıp namaz kılınmakla olsaydı bu işler ohooo :) Emo kontenjani dolmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bele yapilanlara tramp stamp diyolar birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 aquila said: neyle oluyo peki? cukulatadan altin bilet mi cikicak, cennete tek yon diye? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Kasık bölgesine yapılan dövmeler bence oral seksi bozar... Ama belde güzel bir dövme çok güzel olabilir ama tabi belde güzel olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ne kadar da yalayicisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ne alakası var simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 neyini bozucak onu anlamadim, onune engel degil ya, bakmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Oral seksi yalamadan mi yapiyorsun? Omg skillz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 -Wissy said: BeIlow said: -Wissy said: Bayiliyorum modern/neo islamcilara. Dovmemi de yaparim, abdestimi de alirim, cennetime de giderim. Hadi lan ordan. dövmemi yaparım, abdestimi almam, cennetime giderim. Dışarda islamcıyız biz diye gezen insanların çoğundan daha çok hak ettiğimi düşünüyorum cenneti. Sadece abdest alınıp namaz kılınmakla olsaydı bu işler ohooo :) Emo kontenjani dolmus. tüh cennet yolunda paticikten emoluk onayı almam bi işe yaramadı o zaman ahahahah ^^ komiksin güldüm, eğlendim, gidiyorum içerde ağlıycam şimdi //.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar