nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 gerci bu yeni yapılmıs ama murekkebi oturunca cok hoş olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Xaenin said: Dövmeli kız pis kız mı oluyor? valla dövme+piercing kombosu daimi olarak kolay bi geceye işaret etmektedir. benim kızım dövme+piercing kombosunu çekerse çok ağlamaklı olurum herhal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Xaenin said: Dövmeli kız pis kız mı oluyor? göreceli bi kavram. resimdeki hatunun tangada yakıyoB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 dasaaa said: Xaenin said: Dövmeli kız pis kız mı oluyor? valla dövme+piercing kombosu daimi olarak kolay bi geceye işaret etmektedir. benim kızım dövme+piercing kombosunu çekerse çok ağlamaklı olurum herhal.. saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 dasaaa said: Xaenin said: Dövmeli kız pis kız mı oluyor? valla dövme+piercing kombosu daimi olarak kolay bi geceye işaret etmektedir. benim kızım dövme+piercing kombosunu çekerse çok ağlamaklı olurum herhal.. Ben bu kadar saçma bir yorum görmemiştim teşekkür ederim. Vizyonum genişledi. İnsanların dış görünüşleri hakkında verdikleri kararlar kolay bir geceye işaret ediyorsa benim bu konuda yapacak yorumum kalmamış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sesu said: dasaaa said: Xaenin said: Dövmeli kız pis kız mı oluyor? valla dövme+piercing kombosu daimi olarak kolay bi geceye işaret etmektedir. benim kızım dövme+piercing kombosunu çekerse çok ağlamaklı olurum herhal.. saçmalık sana saçma da gelse, tecrübe ile sabit bir gözlem diyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Daimi olarak diyorsun ama, her dövmeli ve piercingli kız hakkında konuşuyorsun şu anda. Yaptığın saçmalıktan öte terbiyesizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bence senin kalitesiz tecrübelerin tesadüfen dövmeli ve piercing li çıkmış :) insanları bu şekilde genelleyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 insanın içi neyse dışıda odur arkadaş.. (wow 10 sayfalık bi topik yaptım) şaka bi yana içten iyi bi insan dıştanda hoş ve adam gibi durur giynir vs içten doğuştan gothic emo vsvs kişiler dışlarıda vsvs olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Her dövmeli insan emo veya gothic midir? Dövmenin bir anlamı vardır çoğu kişi için, o yüzden yaptırılır. Ne kadar dar görüşlü adamlarmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben adam gibi arıyorum da yok arkadaş bu kızlar dövme yapmayı bilmiyormuş ya :) bi kere gördüm öyle birini sırtında kelebek gibi birşey vardı siyah askılı giymişti felaket hoş durmuştu dövmeyi tam tarif edemiyorum bar ortamı karanlıktı baya :p en yakın olarak şöyle birşey buldum ama bu bile onun yanında 0 yani helal olsun diyorum burdan o kıza ayrıca dev'in de dediği gibi dövme + hatun kombinasyonu çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 aklımda şöyle bişe var ama, sorun bendeki kol ince(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 cidden saçmaladınız dövme + piercing konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 dövme derken kızları dövmek de yer yer iyidir. mesela yeri geliyo eski sevgilinin yeni sevgilisine sinirleniyosun, onu dövmek istoyun. halbusi orda dövülmesi gereken eski sevgili oluyo çoğu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 cxcx cx çok yanlış düşünceler bunlar. Dövmeli ve piercingli kız kolay gece filan. Benim kız arkadaşımda dövmeli ve piercingli hakaret olarak görüyorum bunu şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 dövmeli kızlardan biri "gel sana verim" dese kaçarım o kadar tiksiniyorum dövmeli tiplerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Sen de ayrı kaliteymişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ya konusturcaksınız şmdi beni dövme yapan birinin eğer müslamansa aldıgı abdest kabul olmaz!! kız regl döneminden cıkmış abdest alamıcak ee bu kız pis olmazmı oh be offf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 forza abdest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 :D duş alıp abdest almadığın zaman temiz olamıyorsun gerçi dimi ^^ hey allam çok güzel şeyler düşünüyorsunuz dine çekmeyin şu konuyu be yavrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Abdest ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ne biçim saçma dönüyo lan burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Dövme derinin altına yapılır. Çok meraklıysan abdest almaya dövmeyle de alırsın, derini temizlersin. Böyle 3. sınıf cahil matematiğiyle gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 BeIlow said: :D duş alıp abdest almadığın zaman temiz olamıyorsun gerçi dimi ^^ hey allam çok güzel şeyler düşünüyorsunuz dine çekmeyin şu konuyu be yavrm abicim o anlamda temizlikten bahsetmediğiğmi sende biliyosun şimdi garbıştan banlatcaksınız beni he:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ya lütfen bana şaka yaptığını söyle ya! bence dış görünüşü aşıp insan olmaya bakmalısınız artık arkadaşlar. birinin vücuduna ne yapıp yapmayacağı kendi kararıdır. dövmesi var diye pis dediğiniz insan da sizden bin kat daha temiz olabilir. dövmeyi de sevmeyebilirsin ama dövmeli insanlardan tiksinmek falan yanlış şeyler bunlar. dövmeli piercingli rastalı bilmem ne öcü diil bu insanlar yani onlar da insan..zevk meselesi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar