Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 said: PlayStation 3 fiyat indirimine gitti... Sony E3 oyun fuarinda son gozdesi PlayStation 3`de fiyat indirime gittigini acikladi. Boylece 40GB paketleri piayasadan kaldiracak olan Sony, 80GB PlayStation`lari 399 dolardan satacak. çok güzel oldu. seneye 100 dolar daha çekerler aşağı herkes alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 PS2leri yıllardır zararına sattık dediler yedik PS3 ilk çıktığında da aynı şeyi yaptılar yine yedik seviyorum lan seni Sony! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Oo bomba oldu bu, süper haber. Sıra yurtdışına gidip, hafiften yük taşıyabilecek birini bulmakta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 abi mesele aletin fiyatı değilki kırılması . Kırılmış olsun 1.5 milyar olsun :) edıt: Ama ps3 de internetten oynamak var doğru ya akıl edemedim onu yok kalsın vermem okadar para. Hiç oynamadığım belli oluyor (:D iyi oldu bu haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Adam gibi bi televizyonda karar kılsam, gerisi önemli diil zaten pek, hemen alırım bi PS3. Ama bu indirim çok çok iyi oldu. Eskiden yanında oyun verilmeden satılanın fiyatına artık oyun vererek satarlar heralde mağazalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Muhteşem haber. Bu yaz almayı düşünüyordum askıya aldım şimdi ikinci bir emre kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 indirim değil 40gblık ps3lerin harddisk 80gb olacak sadece. bc falan yok yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ne zaman uygulanıcak bu indirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 türkiyeye pek yansımaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 EarS said: indirim değil 40gblık ps3lerin harddisk 80gb olacak sadece. bc falan yok yine. bc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kojiroh said: Adam gibi bi televizyonda karar kılsam, gerisi önemli diil zaten pek, hemen alırım bi PS3. Ama bu indirim çok çok iyi oldu. Eskiden yanında oyun verilmeden satılanın fiyatına artık oyun vererek satarlar heralde mağazalar. adam gibi tv istiosan sony bravia veya philips cineos oneriorum. yalnız biraz butce kasman lazım. ikna yoluna gitmen lazım. :D edit: philips'in "l" sine taktıımdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bc dediği geri uyumluluk,yani ps2 oyunlarını çalıştırması sanırım yada ben pis sallıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 elesso said: bc dediği geri uyumluluk,yani ps2 oyunlarını çalıştırması sanırım yada ben pis sallıyorum. ok ok ben kısaltmadan cakamadım da ordan sordum. yok dogru dogru icin rahat olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bc napcaksınız ki ps2 oyunlarını da orjinal mi alıcaksınız ? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ucuz ki PS2 oyunları. E-bay'den filan gayet makul fiyata bulunabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bc varsa ufak bi modifiyeyle orjinal olmayan ps2 oyunlarınıda çalıştırabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar