salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bu tarihi sadece gamspot vermemiş işte buda başka bir oyun sitesi. http://pc.ign.com/objects/748/748723.html Sonuçta ikiside piyasanın önde gelen oyun siteleri , bir taraflarından uydurup yazmamışlardır oraya.Ben onların yalancısıyım. Edit: Buyrun iki link daha http://www.gamerankings.com/htmlpages2/520538.asp http://www.circuitcity.com/ssm/Warhammer-Online-Age-of-Reckoning-PC-014633156560/sem/rpsm/oid/211253/catOid/-12996/rpem/ccd/productDetail.do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 gamespot cok yapıyor onceden tarih verme isini, bi tarih yazıp guncelleyip guncelleyip duruyolar, pek guvenilir degil, ama ign'de cıktıysa dogrudur bence =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben alıp oynıycam nasıl olursa olsun, aoc u da aldım oynadım çok beğenmedim kapattım accountu. en kötü bunu da free month dan sonra kapatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 100 mılyona satarım beta accountu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 dark and light ve aoc dan sonra ben cok korkar oldum warhammer dan işallah ertelenir cıkısı da adam gibi yaparlar su oyunu .. son ümidim artık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Masticore said: bingildak said: open beta "buyuk ihtimal" yapilmiycak denmisti. sanirsam o buyuk ihtimal yerinde bi yaklasim oldu. e millet boşamı 20 ytl verdi open betaya 20 ytlyi open beta access için vermediniz, Collector's Edition'ınızı ayırttınız. :P Ben halen ümidimi koruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bize verdikleri fatura ile mi alacağız CE 'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Valla şu an Swg Emu oynamaktayım , AoC'u 2 haftadır falan hiç oynamadım , 50. levelda baydı. Ümitliydim Warhammerdan , ama Empire'dan o Paladin vari classı çıkarmaları beni anından soğuttu , hadi 4 classı geçtim. WoW'a mı dönsem ne yapsam bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 DA2019 said: Masticore said: bingildak said: open beta "buyuk ihtimal" yapilmiycak denmisti. sanirsam o buyuk ihtimal yerinde bi yaklasim oldu. e millet boşamı 20 ytl verdi open betaya 20 ytlyi open beta access için vermediniz, Collector's Edition'ınızı ayırttınız. :P Ben halen ümidimi koruyorum. olsun abi, yine de benim verdigim 20 milyon'un icinde, bagıra bagıra open beta access yazıyor... simdi yok sana open beta falan mı diyecekler ? edit: @deno, empire'daki paladin vari class warrior priest benim bildigim o da duruyor... paladin gibi bir class oynamak istiyorsan moralin bozulmasın yani =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 20 ytl yi open beta access için verdim. madem dalkavukluk edeceklerdi içine yazmasalardı bu kadar basit. her şeyi anlarım da büzük yoksa söz vermeyeceksin müşteriye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Pre-orderın içinden çıkan kağıtta aynen şu ibare geçiyor."This pre-order grants you two special ingame items , as well as a place in the WAR Open Beta." Pre-orderın içinde şu ana kadar çıkarmayı planladığımız bütün şehirleri ve ırkları oyunda göreceksiniz diye bir ibare yoktu ; o yüzden hadi onlardan yırttılar.Fakat pre-ordercılara open beta açmazlarlsa bu sefer işin hukuki yönünden başları belaya girebilir.Birileri çıkıp bunları dava edebilir.Elinde de çok sağlam kanıtı olur. O yüzden benim düşüncem oyun çıkmadan en az bir ay önce bir open beta açabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ."This pre-order grants you two special ingame items , as well as a place in the WAR Open Beta." Bu ön sipariş size 2 adet özel itemi garanti ediyor, Open betada da oynarsınız diyo ama 2 ay önceden açılır falan demiyo :) salyangoz said: Pre-orderın içinden çıkan kağıtta aynen şu ibare geçiyor."This pre-order grants you two special ingame items , as well as a place in the WAR Open Beta." Pre-orderın içinde şu ana kadar çıkarmayı planladığımız bütün şehirleri ve ırkları oyunda göreceksiniz diye bir ibare yoktu ; o yüzden hadi onlardan yırttılar.Fakat pre-ordercılara open beta açmazlarlsa bu sefer işin hukuki yönünden başları belaya girebilir.Birileri çıkıp bunları dava edebilir.Elinde de çok sağlam kanıtı olur. O yüzden benim düşüncem oyun çıkmadan en az bir ay önce bir open beta açabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bu oyun size 2 tane oyun içi item veriyor bununla birlikte open beta için yer veriyor. Grants -- ödenek As well as -- birlikte Not:Şimdi çıkıpta neden ödenek olarak cümlede yazmadım demeyin.Zaten aynı kapıya çıkıyo. Ben 2 ay öncesi için garanti veriyolar demedim benim vurguladığım open beta olmak zorunda olmazsa o zaman pre-orderın kağıdından yola çıkarak hukiki açıdan başları belaya girer.Zaten paketin içinde de "Open Beta Access: .... " diye şifreli bir ibare var. Şimdi bazıları çıkıp "open beta açmazlar olmadı yetiştiremedik derler biter iş , bizde üzerine soğuk su içeriz" derse ; o zaman bu işin etiği nerde kuralı nerde.Önüne gelen oyun yapar pre-order çıkartır paketin içinede biz size bunları veriyoruz şunları veriyoruz diye yazar insanları kandırır. Edit: Bu olayı 4 şehir ve 4 class olayıyla karıştırmayın.Open beta olayında parayla satış yaptıkları bir ürünün içinde yazılı bir açıklamaları var ; o yüzden iş ciddiye biner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hı anladım yok merak etme open beta geliyor az kaldı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 onun altinda ufak yaziyla bu sartlar her an degistirilebilir yaziyodur, siz merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Tekdüzen sisteme göre mali acıdan gideri olan ürünlerin amacını hiçbir amaç ve nedenle değiştirilemez. Yani para ile aldıgınız ürünlerin ana amacına yanı oyunun beta versyonuna gırme hakkı habersiz degıstırılemez... YMM oldugum için biraz birşeyler biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ebolamaxi said: Tekdüzen sisteme göre mali acıdan gideri olan ürünlerin amacını hiçbir amaç ve nedenle değiştirilemez. Yani para ile aldıgınız ürünlerin ana amacına yanı oyunun beta versyonuna gırme hakkı habersiz degıstırılemez... YMM oldugum için biraz birşeyler biliyorum. Killerlord'da diyorki beta süresi yazmıyor oyunların üstünde. İsterlerse 3 gün yada 1 gün open beta yapar kurtulurlar bu yükden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Türkçe açıklamada yazıyordu ama ne kadar baglar bilmiyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Yapmamazlık edemezler ama 1 gun beta acıp devasa bır kankaybı rıskıne gıreceklerını sanmıyorum. Zaten sılınen karakterler yeterınce player azalttı.... Mınımum 1 hafta acarlar tahmınımce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Guild Beta yeni başladı, 1 ay civarı verirler, test için guildlere. 1 hafta bakıma girer serverlar. Ağustosun son haftası, Eylülün başı OB açılır. 2 hafta OB yapılır, limit koyarlar levellara, ileride olan eksiklikleri görüp, insanlar baymasın diye. 1 hafta bakıma girer, Release'e hazırlanırlar. 16 Eylül gibi Early Release'ciler oynamaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Guild beta varken open betaya neden açamıyolar ne zararı varki açsınlar bizde takılalım kıyıda köşede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 evet türkçe açıklamalarda yazıyordu o zaman ARAL'ı veririz mahkemeye :):D Bogachan said: Türkçe açıklamada yazıyordu ama ne kadar baglar bilmiyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Aral game in getirtmiş oldugu pre-order packlerın acıklamasında yazana gore oyunun open betası 2 gun sonra acılması gerekıyor. 2 ay onceden acıkcak gıbı bırsey yazıyordu yanlıs hatırlamıyorsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 WAR dan umudunuzu kesmeyin derim ben Removed Careers FAQ (okuyun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 2 sayfa yazıda neden cut ettiklerini yazmamışlar hala. Yok diğer classlara daha çok zaman ayırmak içinmiş. Yetiştiremiyoruz, bir daha ertelersek çok daha fazla fan kaybedicez. Metamatiğini yaptık bu daha karlı demiyor da. Ulan EA sana güvenende kabahat. Sen git fifa çıkar nfs çıkar. Senin neyine MMO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar