Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hemoroid

ohyeah

Öne çıkan mesajlar

basuru olan varsa, fazla skata gelmeden gitsin doktora. tedavi süreci düşer en azından. çünkü elinde sonunda her türlü gidiceksiniz zaten istesenizde istemesenizde. bi kere oldugu zaman geçiyor diye birşey yok. her türlü büyüyecek o veya sayısı artıcak. o yüzden şimdiden görünün ameliyata kadar uzatmayın işi derim. bayadır vardı bende kafasına göre nadiren çıkıyodu sallamıyodum. he noldu gitmek zorunda kaldım doktora. yapmassan bu dediklerimi ameliyata yolu var dedi. sağlık olunca boynumuz kıldan ince napalım... ilerleyen dönemleri çok sakatmış netten araştırdımda sora yusuf yusuf olup gittim doktora. sizde bi incelerseniz yeteri kadar korkarsınız koşa koşa gidersiniz doktora zaten. bildiğin eski shownomercy denilen siteden çalmışlar sanki görüntüleri şerrolar. öle leş olma ihtimaliniz var yani öle diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun ,benimde başıma geldi biraz stress+ kabızlık sonrasında çıktı,sürekli kanıyordu bende netten resimlere bilgilere bakmıştım,acayip moralim bozulmuştu neyse gittim doktora,ilaç merhem verdi yediklerine dikkat et dedi,sonrasında kanama kesildi zaten o ele gelen yumru yumuşayınca içine itilmesi gerekiyor,özellikle netteki şeylere aldanmayın moralinizi bozmadan gidin doktora
Sosyal ağlarda paylaş

MADBOY said:
ginaly said:
maraştaki bağsurdur.
ancak bizim gibi elitler hemeroid olabilir.

Velhasil kelam, bendeniz zamaninda ''pilonidal sinus'' adli masabasi hastaliga yakalanmistim, proleteryan dilinde KIL DONMESI diye hitab ediyorlardi kendisine, cok fazla makale yazmaktan olsa gerek.

yeme bizi ya az yıkanıyosun ya çok kıllısın sen seç
Sosyal ağlarda paylaş

numberten said:
Bir arkadaşım hemoroidiyle övünüyordu geçen "oglum benim ibne olma şansım yok ortalık kan gölüne döner hahahah" :)

bi de şey geyiği var, hemoroid isen bi kez vurdursan geçer diye façsödmçasmd

ha bi de ibneler hemoroid olamıyormuş, o yüzden hemorid olanlara GERÇEK ERKEK gözüyle bakarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Geçmiş olsun bende yaşadım bu sorunu,yanlız tipleri var iç ve dış diye,ameliyat çözüm değil yanlız onu söyliyeyim,acı yemiceksin lifli gıdalarla besleniceksin,stres ve sinir yapmıyacaksın, doktora gösterin verdiği ilaçları kullanın ama dediğim gibi ameliyat kesin çözüm değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...