Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 sıçarken kanla karışık bok geliyo ilk 1-2 hafta, çok kötü gerçekten. ama her türlü kıl dönmesi daha kötü, 2 hafta oturamadım, hatta sırtüstü yatamadım. kollarım uyuşa uyuşa bi hal oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 offff ne biçim topik lan bu. içim kalktı yeminle. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bi gün kıl dönmesi yaşayacam ama ne zaman merakla bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Ya şu hemoroid olayı bende de var arada meme ucunu veriyor:( bide deli gibi acı yiyorum yemiycem artık okudukça hemoroidim azdı be arkadaşına büyük geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Bir arkadaşım hemoroidiyle övünüyordu geçen "oglum benim ibne olma şansım yok ortalık kan gölüne döner hahahah" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 basuru olan varsa, fazla skata gelmeden gitsin doktora. tedavi süreci düşer en azından. çünkü elinde sonunda her türlü gidiceksiniz zaten istesenizde istemesenizde. bi kere oldugu zaman geçiyor diye birşey yok. her türlü büyüyecek o veya sayısı artıcak. o yüzden şimdiden görünün ameliyata kadar uzatmayın işi derim. bayadır vardı bende kafasına göre nadiren çıkıyodu sallamıyodum. he noldu gitmek zorunda kaldım doktora. yapmassan bu dediklerimi ameliyata yolu var dedi. sağlık olunca boynumuz kıldan ince napalım... ilerleyen dönemleri çok sakatmış netten araştırdımda sora yusuf yusuf olup gittim doktora. sizde bi incelerseniz yeteri kadar korkarsınız koşa koşa gidersiniz doktora zaten. bildiğin eski shownomercy denilen siteden çalmışlar sanki görüntüleri şerrolar. öle leş olma ihtimaliniz var yani öle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Rektumdan direk muayne edilmek zorlu biraz. Ne yersen ye yine de kotüleşiyor o yüzden her daim yanında fitil tasımaya mecbur(sun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 evre 1 hemoroidi nasıl anladınız yahu çok merak ettim cidden :) evre 1'de pake yada yastıkçık denilen zımbırtılar anal kanaldan sarkmıyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Jadelith said: 2008 senesi içinde 3 ameliyat oldum 1 sinüs 2 hemo 3 hemo rougeler arkadan hemoluyo paso :( combatmış demekki önceden. sinüstür strike zuhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 geçmiş olsun ,benimde başıma geldi biraz stress+ kabızlık sonrasında çıktı,sürekli kanıyordu bende netten resimlere bilgilere bakmıştım,acayip moralim bozulmuştu neyse gittim doktora,ilaç merhem verdi yediklerine dikkat et dedi,sonrasında kanama kesildi zaten o ele gelen yumru yumuşayınca içine itilmesi gerekiyor,özellikle netteki şeylere aldanmayın moralinizi bozmadan gidin doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 MADBOY said: ginaly said: maraştaki bağsurdur. ancak bizim gibi elitler hemeroid olabilir. Velhasil kelam, bendeniz zamaninda ''pilonidal sinus'' adli masabasi hastaliga yakalanmistim, proleteryan dilinde KIL DONMESI diye hitab ediyorlardi kendisine, cok fazla makale yazmaktan olsa gerek. yeme bizi ya az yıkanıyosun ya çok kıllısın sen seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 numberten said: Bir arkadaşım hemoroidiyle övünüyordu geçen "oglum benim ibne olma şansım yok ortalık kan gölüne döner hahahah" :) bi de şey geyiği var, hemoroid isen bi kez vurdursan geçer diye façsödmçasmd ha bi de ibneler hemoroid olamıyormuş, o yüzden hemorid olanlara GERÇEK ERKEK gözüyle bakarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bende de var bu illetten bu c.tesi doktora gidip bi' göstereceğiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 2 kere kıl ameliyatı oldum 3. yolda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ginaly said: maraştaki bağsurdur. ancak bizim gibi elitler hemeroid olabilir. öf çok iticisin, salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Geçmiş olsun bende yaşadım bu sorunu,yanlız tipleri var iç ve dış diye,ameliyat çözüm değil yanlız onu söyliyeyim,acı yemiceksin lifli gıdalarla besleniceksin,stres ve sinir yapmıyacaksın, doktora gösterin verdiği ilaçları kullanın ama dediğim gibi ameliyat kesin çözüm değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar