Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Merhabalar bir kişi hakkında bilgi almak istiyordum. Biliyorum garip bir konu oldu.. Paticikte Method guildinin bir üyesi olduğunu duydum, kim olduğunu bilen var mı ? Teşekkürler.. Not: kendisine ulaşınca bu konunun gereksiz ve yersiz olduğunu düşünüyorsanız silebilirsiniz başka yolu olmadığından bu yolu seçtim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 nihaltak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 öle bişeydi xP eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Arama motorunu kullandım ama bulunmadı diyor. Emin misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mortis said: nihaltak Oeh sonu haltak garip olmuş. kal..k dememişsin iyi ki :] Doğrusu. Nihlathak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Evet nicki o tarz birşey, var arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 biz merak ettik şmdi ne soracağını. yazsana buraya laf çıkmaz bizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaneHallow Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ne yapcağını çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Aaa çok teşekkürler... Olmaz söyleyemem devlet sırrı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 fellow pati, add me to teh güild plx" dir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ha ha ha uzaktan ve yakından alakası bile yok :) Başka bişey sallayın belki tutar (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 TBC contentten pek eksiğin yok sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Arma said: Mortis said: nihaltak Oeh sonu haltak garip olmuş. kal..k dememişsin iyi ki :] Doğrusu. Nihlathak. :D Methodda night elf takıntısı varmış gibisinden söylentiler var. Kesinlikle night elf priest kabul etmiyorlarmış galiba. Şuanki night elf priestlerini bile re-rollatıyorlarmıymış neymiş. Bir lol'dür gidiyor. :P Heralde onu sorcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Tahminler kapandı kazanan yok şansınıza küsün :( He he guild anlamında bir mutsuzluğum yok ya da arzu ettiğim herhangi birşey yok mutluyum o açıdan. Sadece başvuru yapan ve referans olarak Methodu veren bir üye hakkında bilgi alacağım hepsi bu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Nihlathak haketti ama kardeşim adam yılların oyuncusu, en hasta adamın 3 4 altchar ıavrdır adamın sadece warlock u var :D (sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 roguda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 alariel var eski hunterlarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Cylithera diye bi rogue u var. Clit - era. (sdf?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Derin devlet bunlar çok derin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 aluriel var bide trial'de fail olan ben varim bide =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj attım ama cevap yok ^^ Biri dürtse ne iyi olur (: http://forum.paticik.com/profile.php?43,251532 Son Hareketlilik: 14/07/2008 04:14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 oyunu birakma cabalarim basariyla sonuclandi derken, diablo 2 battlechest satin aldim, almaz olaydim. nedir sorun nihlathak eski uye degildir, yanlis anlasilma olmasin kotu bi niyetim yok bunu soylerken. 2-3 ay once katildi sanirim o. bu arada hala guildteyim ben ama wotlk gelene kadar casual buyuk ihtimalle. hatta bu ay odemedim bile parasini, dondurdum. bana sorabilirsin sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar