SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Masaüstü bilgisayarım opera , int explorer ve mozilla gibi explorerlar ile sitelere giremiyor ama ares aracılığı ile mp3 indirebiliyor . Yani bağlantı var ama sitelere giremiyorum .. Modemde sorun yok zira şu anda laptoptan yazıyorum bunları . Yardım !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 aç explorer ı sol üstte dosya'ya tıkla çevrimdışı çalış'ın işaretli olmadığına emin ol. sorun bu olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Yok ya işaretli değil o . Uyuz oldum ya Ares çalışıyor çatır çatır ama explorerların hiçbiri çalışmıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 DNS önbelliğini boşalt cerezleri sil vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 shut ın dediğini yapman için, ağ bağlantılarımı tıkla. ağ bağlantılarımı görüntüle de, sağ tıkla bağlantını onar de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Yine olmadı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 telekom dns i ne çevir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ok DNS leri değiştirdim ve oldu . Huh saolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Edit:Bitmiş ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bende bu sabah google a vs giremiyodum cerezleri sildim düzeldi (yada düzeleceği vardı) 4.2.2.1 dns leri cıvıttı iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar