Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 dün internet başvurumu yaptım bu sahab açılmıştı ancak 1024/256 olması gereken hız 96/256. telekomu arıyorum bzde problem yok senden kaynaklı diyor da benden ne sorunu olabilir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Abi çok problemli adammışsın herhalde baksana.Üstüne fırça kayan müşteri temsilcisi ilk defa gördüm hayatımda.Direk bulunduğun şehirdeki Türktelekom servisine git.Hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bende airties modem kullanıyorum önceden hat direk geliyordu adsl için ayrı tel vardı iptal ettirdim. Şimdi evde ki kullandığımız hatta bağladım.Nette biraz yavaşlık var ve airties da bağlantı hızı 1021/253 gözüküyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ne zaman abi tam verim aldınız ? 4096 kullanıyordum.İnanırmısınız 250 falan indiriyordum.Hiç bir anlamı yok.1024'e tekrar döndüm.Bide Wireless kullanmamayı tercih edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vku Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yukarda yazdıgınız 2 farklı olay başima gelmişti ilki 4 mb yukseltigim halde 1024 gozukuyordu aptalların yuzunden ikinci olay ise 4096 olan bağlantım sonralrı 3000-3200 arası bir deger gozukuyor bu kutu ile sizin modem arasındaki parazitten oluyor kutu ile modem arasındaki telefon kablosu yerine cat5 kablo ile halletim zaten bu durumu yaşayanların snr magrin degerleri 20 nin altı ve devamlı degişken oluyor fark ediceklerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 abi 1024 olduğundna beri zaten bu evde 888/224 gibi birşeyle kullanıyordum..96 ne abi 96 :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ben 1024'e 49 ytl verıyorum, yeni baslayacak olan 4096'ya 29ytl vericek. bende buna taktım arkadaş. Böle kurum olmaz olsun, sayı saymayı, hesap etmeyi bilmeyen mallar ordusu. Ulan 5 senelik adsl kullanıcısıyım insan bizim için bişi yapar, cinnet getirmek istiyorum bir tt call centerın içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 4 ay verecek o parayı sadece o kadar kızma yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 4 ay sonra 49dan almıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 4 ay sonra kanını emiyor... kırım kongo gibiler adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Drakkahn said: Ulan 5 senelik adsl kullanıcısıyım insan bizim için bişi yapar, cinnet getirmek istiyorum bir tt call centerın içinde. Birgün biri silahlarla dalıcak zaten. İnternet sağlıyıcısını öldüren ilk ülke olucaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 192/256 olmuş.. 17ile dl yapıyorum..yuppi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 lol hat tıkanmıştır yavaş yavaş açılır. yüklen sen ordan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 araba motoru gibi sonradan açılır belki. sen harrasla telefonla hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Başka bir telefon hattını takmaya çalış modeme evdeki paralel hatlarda sorun oluyor bazen. Ayrıca telefona takılı olmadan bir dene belki splitterda da sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 evde tek telefon hattı var? ayrıca splitter modem vs yeni de değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Kapa abi makinayı. Kapa kapa. Modemi de kaldır. Aç Star'ı, Esra Eron başlar takıl ona, hipnotize ol, akşama da bir dizi bulursun mutlaka, internet bizim neyimize hacı, al çekirdeğinide çitle falan yav. Bilerek yapıyolar bence, bizi koparmak istiyolar hayattan teknolojiden falan, kesin komplo bu, aslında deli gibi hızlarda çok cuzi fiyatlrda internet olucaktı ama her şeyin farkına varmayalım ve moron olarak yaşayalım diye bize bu şekilde internet veriyorlar. Bezicez ve tv başına geçip yaşammımız idame ettiricez 70 sene. Ne oluyor ne bitiyor sallamadan, umursamadan. Kesin komplo var bu işte. Yoksa yıl 2008, internet 2ye geçme derdinde bir dünya, nanoteknoloji almış başını gitmiş, çinde 500kb ıle fılm ındırıyorlar, ama sen 17 il dl görünce yupii diyosun. Kesin komplo var bu işte kesin yoksa başka bir açıklaması yok bunun. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Dynun said: araba motoru gibi sonradan açılır belki. sen harrasla telefonla hep lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Tek telefon hattını bazen 2 paralel bağlıyor telekomcular. Bendede olmuş 1024 bağlantı 256 olarak görünüyordu telefon u iptal ettim diğer paralel i kullandım 1024 görmeye başladı. Telefon prizlerine bak sen yinede belki onlardandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ana hatta splitter taktırt, hatta bir arkadaşım 2 tane takmıştı spiletter bi modeme yakın bi de evinden kutuya giden kabloda. Çözmüştü onun sorunun, tabi bu wow çıkmadan önce olan bir olay tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar