Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Merhabalar, mage olarak yeni bir karakter açtım ve başta frost başlamaya karar verdim fakat fire'ın damage artısı beni çekti.Buyüzden frost+fire kullanabilirmiyim merak ettim. Frost/Fire kullanarak bir mage yaparsak nasıl olur, ne kadar başarılı olur? örnek 1-2 build yazabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=obZxgMkfcIoeRtVhM0o Bu buildi bulabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Bu forumda bu konuda çok kavgalar ettik, .çok fikir beyan ettik. Mage diye başlıklarda aratırsan bol miktarda konu bulacağına eminim. bu arada linklediğin talent full fire PvE talenti. Yani o talentte asla frostbolt atmassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ahah Free bir kez daha fire mı frost mu tartışmasına girmek zorunda kalırsa havaya uçacak. Gerçek anlamda. -xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Yok abi ben artık shamanın :D (varya blizzard, allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın ben başka bişey demiyorum, 3.5 yıllık mage olduma sana shaman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Frostbolt pvp agirlikli ilk vurus atilmiormu zaten, bu build idare eder diorsaniz gidicem sonra 60da degistiririm onaisima gore zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Frost/Fire çok mana-inefficient olur, her 30 saniyede bir su içmen gerekir o bakımdan çok tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Xoo said: Frostbolt pvp agirlikli ilk vurus atilmiormu zaten, bu build idare eder diorsaniz gidicem sonra 60da degistiririm onaisima gore zaten Ne pvp'si anlamadım. Gösterdiğin talent pure PvE talenti, PvP ile uzaktan yakından alakası yok, bu talentle pvp yapman mümkün değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 dragon's breath olan her buildle pvp yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=o0gZIRGuRfskukdih00c bunla pvp yapılır mı? /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 istedigin kadar karman çorman ver talentları,fire da dragons breath ve blastwave varsa çok rahat pvp yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=o0gZIrGuRfszukdih00c aha bak hemen agız degistiriyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 blastwave dememin sebebi instant büyü daha bol oluyo.fireballla başka dragons breath-blastwave-fireblast falan götürürsün işi.blastwave sadece kolaylık sağlar diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Fire ile pvp olmaz olurmu olur 2vs2 ve 5vs5 yapamazsın sadece 3vs3 olur RPM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 pvp den kastım arena değil benim.normal pvp.isle of quel denas da quest yapıyosun,adamın biri ganglemek için saldırdı,ganglicem derken ganglik edebilirsin adamı.sonuçta dövermisin döversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar