Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frost/Fire Mage talent build?


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar, mage olarak yeni bir karakter açtım ve başta frost başlamaya karar verdim fakat fire'ın damage artısı beni çekti.Buyüzden frost+fire kullanabilirmiyim merak ettim.
Frost/Fire kullanarak bir mage yaparsak nasıl olur, ne kadar başarılı olur? örnek 1-2 build yazabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Bu forumda bu konuda çok kavgalar ettik, .çok fikir beyan ettik. Mage diye başlıklarda aratırsan bol miktarda konu bulacağına eminim.

bu arada linklediğin talent full fire PvE talenti. Yani o talentte asla frostbolt atmassın.
Mesaj tarihi:
Frostbolt pvp agirlikli ilk vurus atilmiormu zaten, bu build idare eder diorsaniz gidicem sonra 60da degistiririm onaisima gore zaten
Mesaj tarihi:
Xoo said:
Frostbolt pvp agirlikli ilk vurus atilmiormu zaten, bu build idare eder diorsaniz gidicem sonra 60da degistiririm onaisima gore zaten


Ne pvp'si anlamadım. Gösterdiğin talent pure PvE talenti, PvP ile uzaktan yakından alakası yok, bu talentle pvp yapman mümkün değil yani.
Mesaj tarihi:
blastwave dememin sebebi instant büyü daha bol oluyo.fireballla başka dragons breath-blastwave-fireblast falan götürürsün işi.blastwave sadece kolaylık sağlar diye dedim.
Mesaj tarihi:
pvp den kastım arena değil benim.normal pvp.isle of quel denas da quest yapıyosun,adamın biri ganglemek için saldırdı,ganglicem derken ganglik edebilirsin adamı.sonuçta dövermisin döversin.
×
×
  • Yeni Oluştur...