Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 şu başlık değişsin artık. oyunun son derece şahane olduğu acık ve nettir. Baltazar'ın trollerıne son verılsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 yalnız siz siz olun ailenizle ilgilenin 6 kocam da ilgisizlikten terk etti çocuklarıma da devlet el koydu=P Boşanmak istiyorsanız da kendinizden nefret ettirtmeyin eşinizi yoksa renown kaybediyosunuz baya, dışarı çıkın banditler iki dakikada hallederi işini=) Bide 2 evlilik aynı anda giderken "bigamist"(çift eş)likten şantaj yiyosunuz 2k para vermezsen söyleriz gibisinden bişey diyolar Ayrıca siz siz olun yediklerinizin purity ve fatness değerlerine dikkat edin good full iken purity yerlerde sürünüyorsa kafanızda melek çemberi midir nedir ondan olmuyo özellikle et yemeyin çok feci kilo aldırıyo ayrıca unprotected sexte purity i düşürüyor Purity yi yemekler dışında arttırmanın 2 yolu var 1- Ev kiralarını 0 veya - lerde tutun her kira alışınızda purity artıyor 2-Temple Of Light ı satın alın (100k) Kilo vermek için de teleport olmayın arada sırada yürüyün , fatness ı -% olan yiyecekler yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 o ne ya? ben gerçek hayatta dikkat edemiyorum yediklerime. fulleyince bişey oluyo purity i filan? veya mekanik olarak ne etkisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Çok kolay para yapma tüyosu: start a basın quest/maps bölümüne girin ordan sales a bakın -%75 olduğu anda orda ne varsa satın alın sale bittiğinde hepsini oraya geri satın veya yine sale kısmından fiyatları takip edin fiyatlar arttığında geri satın 38k lık silahı %75 indirim ile aldım daha sonra normal fiyatının %50 daha üstüne sattım mesela.. Veya ev alın döşeyin döşeyin satın 500goldluk eşya aldığınızda o eşya evin fiyatını 620gold arttırıyor vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Her zaman için en kolay para yapma yolu exploit'dir =P Şimdi oyuna gir save at, sonra çıkıp xbox 360'ın clock ayarına gir oradan seneyi 2020'ye getir. Durumuna göre 2mil ile 6.000 arası bir para gelmeli. Bu parayla yeni evler ve dükkanlar al, daha sonra aynı şeyi tekrar yap valla oyuna başladığım ilk 2 saatte cebimde 3mil ile geziyordum =P Tabii herkes böyle hilelerden hoşlanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 adam gibi oyun oynayın lan :D bizde yok, oynuyamıoz herifler hileyle oynuo :D gıcıkmısınız? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ticaret yapmak daha zevkli geliyo bana=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Şahane mahane o kadarını bilemem ama söylenenler gayet de oyunu Sims: Sword and Sorcery olarak gösteriyor. Ayrıca ORTAÇAĞDA PROTECTED SEX NE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 orta cağ değil tufek var. ayrıca fable dunyasının evrenınde neden kendı gercekliğimizi arıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Çünkü lateks üretebilmek için belli bi endüstriyel gelişimi tamamlamış olmak lazım. Hayvan bağırsaklarından yapılma eski condomlar da mevcutmuş arkebüs zamanlarında ama oyunda protected sex çok eğitim amaçlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Kılıç sallayıp büyü atıyorsan orta çağdır nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bi saniye şimdi starwars orta çağ mı 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 star warsta büyü yok force var *aptal insan bakışı* yahu masalsı dünya bu işte çağı mağı yok senden bi milyon ışık yılı sonra geçiyor hatta senin evrenin bile değil belki evet sims çıktı artık bütün yemek yenen sex yapılan ev alınan kilo alınan oyunlar ne yazıkki sims gibi damgası yiyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Simsde ev, yemek, seks ve kilodan başka ne var? said: So as it turns out, it was the real estate mechanic that became a major drive for me to acquire wealth and fame in the world of Albion, possibly superceding the critical quest path in that regard. "BUY THE CASTLE AND SEE WHAT HAPPENS," (caps original) a giddy Molyneux screamed at game journalists in a note included with the review code. Intrigued by his exhortation, I made it an unofficial goal to do so. One of the first things I did after reaching the game's first major town was to spend more time than I want to admit working as a blacksmith (a golf swing-like mini-game) until I had enough money to buy the blacksmith's shop. Businesses will generate income, while homes can be inhabited or rented out, so the more property you own, the more money you can make to acquire more property. You earn even when you're not playing Fable II, but as far as I can tell you make 12 times as much when the game is on (paid out every five minutes, as opposed to every hour when it's off, based on my calculations -- yes, I calculated it), so I admit to pulling the NES-era shenanigans of leaving my console running overnight. It became almost an obsession of mine to buy every building possible. I think I must have done so, or at least gotten pretty close, because at one point, totally separate from any quest-based objectives, I received an Xbox 360 achievement that declared me Queen of Albion, apparently by default because I owned so much of the kingdom. Minigame grindleyerek zengin olmak yeni bi çığır açıyor oyun tarihinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 said: I received an Xbox 360 achievement that declared me Queen of Albion, apparently by default because I owned so much of the kingdom. 1m lik Fairfax fortress i alınca geliyor o achievement yanlış algılamış yazan arkadaş:d Yalnız bitiren kimler var aranızda iki şey soracam: 1- Bitirdikten sonra çocuğum kayboldu rescue your child görevi olarak ilk task ı find your husband olarak verdi Fairfax garden ı gösteriyor quest ama orada hiçbir yerde kocam yok bulamadım mağaralara girdim orayı burayı dolaştım yok yapılmıyor quest 2-Oyunun belli bir yerinden itibaren bir ses baso bizimle dalga geçiyor o ses ne? "senden beni vurmanı isterdim ama sen kesin kendi gözünü çıkartırsın hohoho" "duyduğuma göre sen crossbow u hangi yöne tutacağını bilmiyormuşsun nihohoho" diye dalga geçiyor hep=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 1- oyunu bitirdikten sonra oynamadim 2- onlar gargoyle iste, senle dalga geciyolar first person moda gecip etrafina bak (ozellikle yukarilara) gorunce silahini cekip vur namussuzlari. 50 tane var toplamda sanirim her 10 tanede odul veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 abi 1 tane bulabildim daha=( oynasana bi bul o questi gözünü sevim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 su aralar guitar hero world tour a adadim kendimi ya eheh zaten okuldan az zamanim oluyo. ama gamefaqs.com'un forumlarinda konu acilmis biri sunu yazmis. said: quest is glitched. Best suggestion is do a few side quests and than come back to it later and see if that helps. elemanin biride yardimci oldu bu falan demis. ikinci ve daha cok tartisilmis bi topic'e link veriyim hatta. burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 denerim... dünyanın en kötü screeni: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 cep telefonuylamı çektin sen onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 evet hahah:D bu arada siteye baktım da adam questi yapmaya başladıktan sonra demiş ben kocamı bulamadım=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 http://community.lionhead.com/forums/3160645/ShowThread.aspx kafayı yiyecem cave e git diyo ama cave in nerede olduğunu söylemiyor günlerdir arıyorum yok bayilazaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bilgisayara çıktımı bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 cık... daha çıkmadı... beklemedeiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bu oyunun olay ne.hep duydum ama hiç bi fikrim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar