Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fable II (a.k.a. The Sims : Sword&Sorcery)

axedice

Öne çıkan mesajlar

Böyle saçma bir cevap geleceğini Tahmin etmiştim :)

Hayır savunun tabi kendinizide Kaç tane Live oyununda lightning Bolt attın sen onu soruyorum. 1000 live dan 1 tanesinde lightning bolt atılınca, Live da sizin tabirinizle Action oldu?? Ha yinede Livedada aradığın action buysa, Lightning atamıyosak oynamam abi diyosan, Biraz zor oyun bulursun.. Özellikle türkiyede Söyliyeyim :)

Patide ''Larper'' var

Fablenın iyice dışına çıkmasının yanında, Hala savunuyorum. Rol yapma oyunu Action değildir. Olmak zorunda değildir Hatta macera kırıntısı bile olmayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Normalde çiftçi misin? Hayır. Çiftçi roleplayi yapabilirsin o zaman.

Ohoo sen yazdıklarımı okumuyorsun ki. Pekala son defa anlatıyorum. Çiftçi roleplayi yaparsan ve işin içinde herhangi bir macera olmazsa bu rpg olmaz. Bildiğin role play olur.

Bir rpgde evlilik çocuk vs. olabilir, ama odak simsleşip bunlara kayarsa yine rpg olmaz. Falloutta bile gayet geyik bi evlilik var. Ayrıca arada sırada hancı bana şarap ve kadın getir demekte sakınca yoktur, ama başka bişey yapmıyorsan rpg oynamış olmazsın. Daha nasıl basit anlatabilirim bilmiyorum.

Live action roleplay yes. Şöyle bişey.

http://i44.photobucket.com/albums/f1/orcslarp/IMG_0304.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Ohoo sen yazdıklarımı okumuyorsun ki. Pekala son defa anlatıyorum. Çiftçi roleplayi yaparsan ve işin içinde herhangi bir macera olmazsa bu rpg olmaz. Bildiğin role play olur.

RPG'nin rpsi role playing zaten, gsi de game. Şimdi action olmadan oyun olmuyor yani bunu diyorsun sen? Macera oyunları oyun değil falan.

Benim tepkim zaten oyunda aile kuruluyor diye eleştirilmesine, aksiyon var mı? Var. Macera var mı? Var. E daha ne bok atılıyor yani oyuna?

Ha her türlü rol yapma oyunudur ben çiftçi rolü yaparak oyun oynayabilirim arkadaşlarımla. Keyif meselesi, çok sıkıcı olur ama rpg'nin kelime anlamı içinde olur. "Farp" grubuna girmez tabi. Bizim oynadıklarımız pcde olsun konsollarda olsun farpg oluyor. Yoksa Alter Ego adlı browser based text rpg oyunu da rpgdir. Bir insanın hayatını oynadığımız bir oyundur. ama rol yaparız, seçimlerle geleceğimizi belirleriz. Farpg ile rpg benzer şeylerdir ama bu pyun sizin gözünüzde farpg olmasa da, ki evleniyor olması bunu farpg statüsünden almaz, kesinlikle bir rpgdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...