Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD Konsoloslugu hakkında yardım plx


Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Gecen gidisimde cantam vs yoktu ondan boyle bir gereksinimim olmadi da, bu sefer yanima izmirden getirdigim bir sirt cantasini goturmem gerekecek. Iste icinde 5 gunluk giysi, terlik falan var. Ayni zamanda ipod ve cep telefonum da yanimda olcak.
Giriste problem cikiyor mu yoksa teslim edebiliyor muyuz bunlari kapiya?

Acil plx
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 telefon , ipod , bi ton giysi ve laptop ile gitmistim :D kapida bir yere koydu adamlar ( oyle dolaba filan koymadi ama bilgin olsun da gerci birsey olmaz ence o kadar guvenlik) bana da bir numara verdiler sonra cantami almam icin. hafiften sinir oldular gibi ama o kadar sey getirip ugrastirdigim icin. yani anlicagin iceri giremiyorsun hicbir elektronik ve canta ile. ama birakirsin oraya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

barbu dedigin gibi oldu evet

iste giriste telefon ve ipodumu verdim, sonra cantayi x-ray'den gecirdiler, dediler bunu suraya kenara koyalim. Tamam ama suyumu alayim dedim (sans zorlama 1)
Aldim suyu, bi yudum ic dediler ictim. Sonra kapidan cikip iceri giricem, dondum dedim bisey olmaz di mi ehehe valla giysisiz kalirim 5 gun dedim (yuz bulunca civima ftw)
Ben bunu der demez yandaki top sakalli izbandut gibi ve kotu polis oldugunu anladigim adam donup tamam arkadasim git disari birak oyle gel dedi. Yok aman tamam pardon falan diyorum ben adam yok arkadasim cik git birak falan dedi, allahtan iyi polis araya girdi de orda birakabildim cantayi :D

Bu arada hayatimin en kolay vize alisiydi, mulakatta babamin isini sordu, ABD'de yeticek kadar param oldugu belgesini verip soyledim, ne okucan dedi yapay zeka dedim. Ok al bunu arka masaya ver diye UPS seyini verdi 30 sn falan surdu, bi de zorlastirirlar diyodm, gidecekler panik yapmasin yani :) Gerci benim 9 sene daha gecerli turist vizem var, kacak gitmek istese zaten gider diye dusunup kastirmamis olabilirler, baya red yiyen de vardi ben beklerken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...