Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Gecen gidisimde cantam vs yoktu ondan boyle bir gereksinimim olmadi da, bu sefer yanima izmirden getirdigim bir sirt cantasini goturmem gerekecek. Iste icinde 5 gunluk giysi, terlik falan var. Ayni zamanda ipod ve cep telefonum da yanimda olcak. Giriste problem cikiyor mu yoksa teslim edebiliyor muyuz bunlari kapiya? Acil plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Çıkar sorun muhtemelen, kapıda bıraktırırlar ama. Mantık konuşuyor şu anda bilgim yok. Garbage değil İlke bunun yeri, ayrıca organizasyonu cumaya al tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Cumartesi hanim ABD ye gidiyo abi ondan cuma olamiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Cumartesi olsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 konsoloslugu bilmiyorum ama buyukelcilikte cikartiyorlar sorun, cantani senin icin tutup geri de almiyorlar direk cantasiz gidicen, birak bir arkadasina felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 İlke Naz'la konuş, onun evi çok yakın konsolosluğa, ona bırakırsın dönüşte alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Nazın cebı msg atsana abı bana, yakın derken ne kadar yakın Sabah 10 gibi uyanik olur mu bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yok mu lan hıc sırt cantası sokan cevap verın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bisey olmaz, kapida aletten geciriyolar. gecmezse birakirsin orda oturan adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 glock sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 1)NYC konsoloslugu mu bu? 2)Naz nerde oturuyo? 3)Ne zaman geliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ne NYC'si abi kafan mi guzel Naz Istinye'de oturuyomus demek ki 19 Agustos'ta geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben 2 telefon , ipod , bi ton giysi ve laptop ile gitmistim :D kapida bir yere koydu adamlar ( oyle dolaba filan koymadi ama bilgin olsun da gerci birsey olmaz ence o kadar guvenlik) bana da bir numara verdiler sonra cantami almam icin. hafiften sinir oldular gibi ama o kadar sey getirip ugrastirdigim icin. yani anlicagin iceri giremiyorsun hicbir elektronik ve canta ile. ama birakirsin oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 NYC Konsolosluğu'da değişik olmuş he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 barbu dedigin gibi oldu evet iste giriste telefon ve ipodumu verdim, sonra cantayi x-ray'den gecirdiler, dediler bunu suraya kenara koyalim. Tamam ama suyumu alayim dedim (sans zorlama 1) Aldim suyu, bi yudum ic dediler ictim. Sonra kapidan cikip iceri giricem, dondum dedim bisey olmaz di mi ehehe valla giysisiz kalirim 5 gun dedim (yuz bulunca civima ftw) Ben bunu der demez yandaki top sakalli izbandut gibi ve kotu polis oldugunu anladigim adam donup tamam arkadasim git disari birak oyle gel dedi. Yok aman tamam pardon falan diyorum ben adam yok arkadasim cik git birak falan dedi, allahtan iyi polis araya girdi de orda birakabildim cantayi :D Bu arada hayatimin en kolay vize alisiydi, mulakatta babamin isini sordu, ABD'de yeticek kadar param oldugu belgesini verip soyledim, ne okucan dedi yapay zeka dedim. Ok al bunu arka masaya ver diye UPS seyini verdi 30 sn falan surdu, bi de zorlastirirlar diyodm, gidecekler panik yapmasin yani :) Gerci benim 9 sene daha gecerli turist vizem var, kacak gitmek istese zaten gider diye dusunup kastirmamis olabilirler, baya red yiyen de vardi ben beklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar