Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bu daha anlamlı işte o en alttaki, kalıplardan dışarı çıkmayı temsil ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben sanatcinin delisini severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 gözlerdim doldu inan.. anlayacaklarını biliyordum, beni de anlayacaklarını biliyordum.. ühüühüheeeüğ ▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌ ░░░░░░ ▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌ ■■■■■ ▒▒▒▒▒▒ ▌▌▀▀▀▀▀▀▀▌▌ ╥╥╥╥╥ ▒▒▒▒▒▒ ▌▌▀▀▀▓▀▀▀▌▌ ▓▓▓▓▓▓ ▌▌▀▀▀▀▀▀▀▌▌ ▓▓▓▓▓▓ ▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌▌ ▓▓▓▓▓▓ bu eserimin adı da "BU" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Malevich şaheserlerine devam edelim. :D White on White http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/ad/Marevich%2C_Suprematist_Composition-_White_on_White_1917.jpg Black Circle http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/0e/Black_circle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bunu şimdi sanatsal değeri mi var??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 alcadras böyle kız düşüremezsin, hadi vazgeç artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 http://www.google.com/search?hl=en&q=best+pickup+lines&btnG=Google+Search Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 PrudenT said: alcadras böyle kız düşüremezsin, hadi vazgeç artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Saeros said: http://www.google.com/search?hl=en&q=best+pickup+lines&btnG=Google+Search ahahe güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 gülersin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sanattan anlamıom lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 alın görsel sanat bölümünüzü, başınıza çalın. bu kadar diyorum. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 edebiyat bölümüne geç şimdi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 evet yeni düşmüş birkaç tane o bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sokayım böyle sanata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 burtonesk said: maleviche koyayım. +1 Tunca'ya da +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Biraz uzun oldu. Spoiler'e almak istedim nedense. . Ben de muhteşem, sanat harikası demiyorum ki zaten. Ne gibi anlamlar çıkarılabilir onu düşünüyorum sadece. Ha bi bok amaçlamadan sadece 2 kare çiziktirmiş de olabilir, olmayabilir de. Geçenlerde milyon dolarlara satılmış bu resmini gösterdiğim tablolar. Alanın ben ta.. Ha bu süprematizm'di modern sanatlar altında toplanan akımların çoğu da feci trip. Öyle düşünüyorum yani. Agean'a da katılıyorum burada. Ama ben burada size of lan beğenin işte mükemmel demiyorum ki. Atıcaksanız tribinizi, Malevich'e atın bana dokunmayın. sdf. Ayrıca kız tavlama vsvs gibi muhabbetlerden de hoşlanmıyorum maalesef. Burada görsel sanatlar diye bir forum konmuş. (Ha bu ne kadar sanattır, orası göreceli.) Burada topic açabilmeliyiz değil mi? "Miraç saçma sapan topic açmış lan yine. Kız tavlıyor aklı sıra" tipi yorumlara gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sana bişey diyen yok lan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 vaay şirinleşme çabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 pisof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bu adam böyle bi şey denemiş, tutmuş. Mesela ben de ilkokulda dersin sonunda resim öğretmenime gösterdiğim Karlar Altında Kalmış Köy adlı eserimin değeri bilinseydi, "Hadi daha başlamamışsın bile" denilmeseydi belki ben de yeni bir sanat akımı yaratıcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 karlar altında kalmış akımı güzel olabilir evet boş kağıt vererek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yalnız adam güzel daire çizmiş, düzgün bayağı. Ben değil yağlı boyayla kanvasa, kurşun kalemle kağıda bile çizemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 cetvel kullanmıştır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 pergel be. bu arada karlar altında kalmış konsepti süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar