Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Keşke akıllanıp ilk başta 40k üzerinde gitselerdi daha iyi olurdu. Uzun zamandır adam akıllı scifi bir MMO yok piyasada Anarchy Online dan beri o zamandır olan bir açık var biraz emek verip iyi bir yere getirirlerdi. Şimdi trailer iyi güzelde kaç kere gördük bu trailerlerin sonunun nasıl olduğunu.

Order vs Chaos tarzında bişey olucak büyük ihtimal. Chaos Space Marine oynamak için bekliyorduk zaten baya zamandır kötü bile olsa onu oynamak için deniycez bakalım.

Old Republic hayal kırıklığı olursa baya futuristic oyun seven adamı kaparlar
Sosyal ağlarda paylaş

abi tekrar tekrar dicem
star wars galaxyde
combat bence cok tukencdi
civ civ civ civ civ
lazerler felan
bunda lazerde yok
kursun nerden geliyo anamicaz

karsiyim ben ranged combata

ayrica abi wh40k daki irklar bile ayni lan
adlari deisik
undeadler yokta necronlar war ise
tyranidlerde skavenlara benziyo ucuz melee uniteler felan
Sosyal ağlarda paylaş

Invulon said:

Keşke akıllanıp ilk başta 40k üzerinde gitselerdi daha iyi olurdu. Uzun zamandır adam akıllı scifi bir MMO yok piyasada Anarchy Online dan beri o zamandır olan bir açık var biraz emek verip iyi bir yere getirirlerdi. Şimdi trailer iyi güzelde kaç kere gördük bu trailerlerin sonunun nasıl olduğunu.

Order vs Chaos tarzında bişey olucak büyük ihtimal. Chaos Space Marine oynamak için bekliyorduk zaten baya zamandır kötü bile olsa onu oynamak için deniycez bakalım.

Old Republic hayal kırıklığı olursa baya futuristic oyun seven adamı kaparlar

eğer sadece chaos marine space marine olmayacaksa direk ffa olur, çünkü birbirilye savaşmayan sadece imperial ve space marineler var ffa olur direk ama o kadar ayrıntılı yapabilirler mi, yani bir craftworld görebilirmiyiz bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
http://www.warhammer40konline.net/ 'den alintidir.

Oyunla ilgili ne biliyoruz adli topigin altindan :
said:

Release Date: 2012 projected, before Q1 2013.

Races: Four races. Thus far we have only seen three of them, the Imperium, Orks and Chaos. More races are coming, but exactly which ones have not been announced. No solid confirmation on which of these may be playable, save for the Space Marines.

Classes: Space Marine seems confirmed, others unknown. Playable Space Marine shown was a Black Templar.

Levels: Possibly 30 to 40 depending on reliability of in-game UI elements shown.

Vehicles: Vehicles will be in the game, as well as vehicle combat of some kind. Multiple people may be possible in the same vehicle.

Titans: Yes! Controllable? Unknown.

Subscription Model: Normal Subscription, Micro-Transaction or some combination of these two. May vary by region, for example a normal subscription in the US and micro-transactions somewhere else.

Background Lore: Sargos Sector, seemingly 'modern' timeline.

Game Engine: Variation of the in-house game engine used for Darksiders.

Development Time: As of E3 2010, approximately 3 1/2th years.

Note: Updated with some new bits of information on Friday June 18th. -Alluvian
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
space yada chaos marine olup formasyonlar oluşturup savaş alanında kapışma elbette güzel fikir. evet sonuçta malzeme sağlam, dereyi görmeden paçayı sıvamak gibi olmasın ama son derece pvp ağırlıklı bir oyun olacak gibi geliyor.

herkesin beklentileri elbette farklı, illaki btün mmolar böyle olmalı demiyorum ama bence de bir oyunun daha esnek olması gerekiyor. oyunu yapan programcı ve tasarımcı kadar, oynayanlarda işin içine birşeyler katabilmeli. oyun kendini yerinde yamalar çıkararak yeni ve yararlı birşeyler katarak yenileyebilmeli.

isteyen pvp sini yapsın alayına versin ceryanı, isteyen pve takılsın kaplan tutsun timsah dövsün, isteyen hiç vurdu kırdıya bulaşmadan çiçek toplasın potion yapsın, balık tutsun onu satsın. mekanla etkileşim olsun, isteyen role playini falan yapsın.

hani iddialı bir mmo oyununa bunca zaman, emek ve para harcanıyor madem, sırf satış kaygısıyla (ki tek kaygıları o esasında) :) popüler isimlerin altına girip onları kanırtmaktansa daha yaratıcı ve yenilikçi fikirlerle gelip daha güzel işlere imza atabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Adam hiçbir şey açıklamadı ki, nasıl anladın?

O mapi gösterirken ve bir kaç açıklamadan ayrı şuan ki warın ayrı bir modellemesi gibi geldi bana genelde yanılmam bu hislerimde şuan ki warhammerı eski tanıtım videoları izlediysen farkedeceksin izlediğimiz video ile olan benzerliğini bu oyunu bende bekliyorum ama kapsamlı bir beklentim var.
Sosyal ağlarda paylaş

trailerın bakınca combat kısmı şu anki wardan daha akıcı gözüküyor ki... ben mesela cok takarım buna ve bu konuda benim oynadıklarım arasında en iyi hala wow. hem combat akıcı hem de bi kaç tane skill birbirine bağımlı.
bu arada darksidersın grafikleri bayaa hoş. oynamadım ama izledğim kısmı baya baya gow gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...