Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 video enteresan da biraz ne nasıl olacak filan anlatmaları lazım, olumlu ya da olumsuz izlenim uyandırmadı tek başına. ha yok wow'cuları cidden hedefliyorlarsa dandini olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Keşke akıllanıp ilk başta 40k üzerinde gitselerdi daha iyi olurdu. Uzun zamandır adam akıllı scifi bir MMO yok piyasada Anarchy Online dan beri o zamandır olan bir açık var biraz emek verip iyi bir yere getirirlerdi. Şimdi trailer iyi güzelde kaç kere gördük bu trailerlerin sonunun nasıl olduğunu. Order vs Chaos tarzında bişey olucak büyük ihtimal. Chaos Space Marine oynamak için bekliyorduk zaten baya zamandır kötü bile olsa onu oynamak için deniycez bakalım. Old Republic hayal kırıklığı olursa baya futuristic oyun seven adamı kaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 abi tekrar tekrar dicem star wars galaxyde combat bence cok tukencdi civ civ civ civ civ lazerler felan bunda lazerde yok kursun nerden geliyo anamicaz karsiyim ben ranged combata ayrica abi wh40k daki irklar bile ayni lan adlari deisik undeadler yokta necronlar war ise tyranidlerde skavenlara benziyo ucuz melee uniteler felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sci fi temali oyun olsun çamurdan olsun tayfası için biçilmiş kaftan, negzel çıksın çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Invulon said: Keşke akıllanıp ilk başta 40k üzerinde gitselerdi daha iyi olurdu. Uzun zamandır adam akıllı scifi bir MMO yok piyasada Anarchy Online dan beri o zamandır olan bir açık var biraz emek verip iyi bir yere getirirlerdi. Şimdi trailer iyi güzelde kaç kere gördük bu trailerlerin sonunun nasıl olduğunu. Order vs Chaos tarzında bişey olucak büyük ihtimal. Chaos Space Marine oynamak için bekliyorduk zaten baya zamandır kötü bile olsa onu oynamak için deniycez bakalım. Old Republic hayal kırıklığı olursa baya futuristic oyun seven adamı kaparlar eğer sadece chaos marine space marine olmayacaksa direk ffa olur, çünkü birbirilye savaşmayan sadece imperial ve space marineler var ffa olur direk ama o kadar ayrıntılı yapabilirler mi, yani bir craftworld görebilirmiyiz bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 http://www.warhammer40konline.net/ 'den alintidir. Oyunla ilgili ne biliyoruz adli topigin altindan : said: Release Date: 2012 projected, before Q1 2013. Races: Four races. Thus far we have only seen three of them, the Imperium, Orks and Chaos. More races are coming, but exactly which ones have not been announced. No solid confirmation on which of these may be playable, save for the Space Marines. Classes: Space Marine seems confirmed, others unknown. Playable Space Marine shown was a Black Templar. Levels: Possibly 30 to 40 depending on reliability of in-game UI elements shown. Vehicles: Vehicles will be in the game, as well as vehicle combat of some kind. Multiple people may be possible in the same vehicle. Titans: Yes! Controllable? Unknown. Subscription Model: Normal Subscription, Micro-Transaction or some combination of these two. May vary by region, for example a normal subscription in the US and micro-transactions somewhere else. Background Lore: Sargos Sector, seemingly 'modern' timeline. Game Engine: Variation of the in-house game engine used for Darksiders. Development Time: As of E3 2010, approximately 3 1/2th years. Note: Updated with some new bits of information on Friday June 18th. -Alluvian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 darksider denen oyunun motorunu kullaniolarmis, oyunu duymadim hic ama grafikler basarili gozukuyor : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ben oynamistim bu oyunu baya saglam grafikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 http://ultramarinesthemovie.com/trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 sanirim bu oyundan alakasiz film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 space yada chaos marine olup formasyonlar oluşturup savaş alanında kapışma elbette güzel fikir. evet sonuçta malzeme sağlam, dereyi görmeden paçayı sıvamak gibi olmasın ama son derece pvp ağırlıklı bir oyun olacak gibi geliyor. herkesin beklentileri elbette farklı, illaki btün mmolar böyle olmalı demiyorum ama bence de bir oyunun daha esnek olması gerekiyor. oyunu yapan programcı ve tasarımcı kadar, oynayanlarda işin içine birşeyler katabilmeli. oyun kendini yerinde yamalar çıkararak yeni ve yararlı birşeyler katarak yenileyebilmeli. isteyen pvp sini yapsın alayına versin ceryanı, isteyen pve takılsın kaplan tutsun timsah dövsün, isteyen hiç vurdu kırdıya bulaşmadan çiçek toplasın potion yapsın, balık tutsun onu satsın. mekanla etkileşim olsun, isteyen role playini falan yapsın. hani iddialı bir mmo oyununa bunca zaman, emek ve para harcanıyor madem, sırf satış kaygısıyla (ki tek kaygıları o esasında) :) popüler isimlerin altına girip onları kanırtmaktansa daha yaratıcı ve yenilikçi fikirlerle gelip daha güzel işlere imza atabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 WARhammerda ne çiçeği ne balığı yav, masaüstünde balık tutan var mı oynarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 uykulu uykulu anlatamadım derdimi haklısın valla, hababam pvp ye yönelik bir oyun bana pek hitap etmiyor mmo açısından diyecektim uzun lafın kısası. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 http://games.on.net/article/10018/Video_Interview_Warhammer_40000_Dark_Millennium_Online Tehey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Hocam şuan ki warhammer clone modeli gibi geldi bana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Adam hiçbir şey açıklamadı ki, nasıl anladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 hakkaten ha fix her mmo öncesi duyduğumuz cümleler. "this is not just another mmo. this is different" sürükleyici bi mmo çıkarın da, just another mmo olsun lütfen D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 dreagloth said: Adam hiçbir şey açıklamadı ki, nasıl anladın? O mapi gösterirken ve bir kaç açıklamadan ayrı şuan ki warın ayrı bir modellemesi gibi geldi bana genelde yanılmam bu hislerimde şuan ki warhammerı eski tanıtım videoları izlediysen farkedeceksin izlediğimiz video ile olan benzerliğini bu oyunu bende bekliyorum ama kapsamlı bir beklentim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 aquila said: WARhammerda ne çiçeği ne balığı yav, masaüstünde balık tutan var mı oynarken? tech marine olur marsda maden kazar tank yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 trailerın bakınca combat kısmı şu anki wardan daha akıcı gözüküyor ki... ben mesela cok takarım buna ve bu konuda benim oynadıklarım arasında en iyi hala wow. hem combat akıcı hem de bi kaç tane skill birbirine bağımlı. bu arada darksidersın grafikleri bayaa hoş. oynamadım ama izledğim kısmı baya baya gow gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Şu andaki Warla pek alakası yok..Close combat çok az daha çok menzilli silah, büyü ve savaş araçları üzerine kurulu gibi..Şu anda tartışmanın bi anlamı yok çünkü adam gibi bi in-game görüntü, vidyo yok..Bekleyip görmek daha mantıklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Space Marine Class Interview http://www.gametrailers.com/video/gc-10-dark-millennium/705948 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 oyunu anlatmış abi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 keske ciksa su oyun ya bir an evvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 THQ nun belirlediği çıkış tarihi belli oldu. o zamana kadar kim öle kim kala... bir de oyunun çıkış tarihinin erteleneceğini düşünün. neyse warhammer online gibi hüsranla bitmesin de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar