Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 UrsusMaritimus said: bu arada evet fantasy Eye Of Terror un ortasında bulunan bi gezegen (bu arada sigmarında imparatorun oğullarından biri olduğu söyleniyor.) vay vay ya hiç haberim yoktu benim bunlardan ben gayet saftirik bi şekilde warhammer online'daki dünyadan 40k yıl sonraki dünya zannediyodum warhammer 40k'yı ahah, çok acayipmiş böyle bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 sigmar kayıp primarchlardan biri. ulrikde spacewolf wolfpriesti fantazi gezegenine girmeyi basaran sayılı varlıklardan. sonra nasıl cıktığını ben merak ediyorum asıl. yanı fantazideki imparatorluğun iki tanrısıda space marine. yok abi 40k, bizim dünyamızın gelecekteki hali, baa sene 40000 küsür iste. terra dedikleri dünya iste, mars falan filan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 dreagloth said: Bone allah aşkına bari wiki okuyup gel :) wh40 wh in space :) wh40k hakkında çok detaylı bilgim yok ama wh fantasy dünyasının 40.000 yıl sonrasında geçmediğini çok iyi biliyorum. öncelikle 40k'da orc yok ork var, orc gibi ayrı bir ırk değil de, mutasyon geçirmiş bir topluluk olduğu söyleniyor. elf yok eldar var, eldarların konsepti whf'ye benzese de, elflerden bambaşka bir ırk kendileri. sonra lizardmanler yok, yerine tyranid koymuşlar. undeadler yok, nagash ve vampirlerin adı bile geçmiyor. her şeyi geçtim iki dünyanın atmosferi bile farklı. whf, wh40k'nın yanında gayet sakin bir dünya kalıyor. en azından tyranid var yahu adamlarda, o bile yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 orc la ork aynı sey, ikiside mantardan bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 warhammer 40k nın kitapları ankarada nerde vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Remzi`de var Armada daki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 MMOTPS (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 40K <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 icime sinmeyen bir seyler var bu oyunda ama hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 o tps görüntü biraz fason gibi ama betası çıksın geniş gameplay videosu çıksın görelim, doğmamış çocuğa don biçmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Fallen Earth gibi olursa fena olmayabilir ama insanlar vazgeçeçeklerdir o zamanda. bilmiyorum sistem nası olur. Umarım Güzel olur. Canım biraz BLOOD FOR TEH BLOOD GOD diye koşmak istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Görünen köy klavuz istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 o değil de siz böyle konuşunca benim de canım çekti. çıkartsınlar da oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 The universe is a big place and, whatever happens, you will not be missed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Forget the power of technology, science and common humanity. Forget the promise of progress and understanding, for there is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place and, whatever happens, you will not be missed... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 tırışkada olsa websitesi açılmış http://www.darkmillenniumonline.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 UrsusMaritimus said: bu arada evet fantasy Eye Of Terror un ortasında bulunan bi gezegen (bu arada sigmarında imparatorun oğullarından biri olduğu söyleniyor.) Bende sigmarın Ultra marinelerden bi chaplain oldugunu okumuştum bi yerde. fantazinin gectiği evrene düşüyordu, gezegenin cevresinde zehirli gazlardan oluştuğu icin imparatorluk veya herhangi bi ırk ele geçirememişti falan filan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 İmparatorun oğulları zaten chaplain ler işte, buda onlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 chaplain normal biraz güclü liderlik ruhlu babacan marine. abi fügürü oluyo diger marinelere. öle bir pozisyon. sizin dedikelriniz primarchlar. sigmar primarch denir genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ha doğru ya primarch, diyorum pek bir hafif chaplain sigmar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ulrik chaplin iste, tabi spacewolf olduğu ıcın wolfpriest. onuda imparatorluğun bi kesmi tanrı diye belliyo, sigmarınkiler kartal falan heraldyleri, ulrikinkiler kurt. ikiside kanka tabikide. ulrik cok sonradan geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 http://wh40k.lexicanum.com/wiki/Main_Page 4526 articles http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Warhammer_40k_Wiki 1358 articles http://whfb.lexicanum.com/wiki/Main_Page 746 articles http://warhammer40kfanon.wikia.com/wiki/Warhammer_40,000_Wiki 408 articles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 http://www.massively.com/2010/07/01/war40k-courts-1-million-users-wow-players/ "I've spent lots of time in WoW. As a WoW fanatic, I'm going to go right to 40K as soon as it comes out. It's very friendly to the WoW player," Fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 en antipatik oyun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Aynısını koymaya gelmiştim meğer eskiymiş. said: W40K MMO 'is going to be a masterpiece' - THQ. CVG posted an interview with Danny Bilson of THQ, in which Bilson states that Dark Millennium will be friendly to WoW players, and he hopes about a million of WoW's players will migrate to Warhammer 40K. AHAHAHA. adam inanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar