Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

UrsusMaritimus said:

bu arada evet fantasy Eye Of Terror un ortasında bulunan bi gezegen (bu arada sigmarında imparatorun oğullarından biri olduğu söyleniyor.)

vay vay ya hiç haberim yoktu benim bunlardan

ben gayet saftirik bi şekilde warhammer online'daki dünyadan 40k yıl sonraki dünya zannediyodum warhammer 40k'yı ahah, çok acayipmiş böyle bak
Sosyal ağlarda paylaş

sigmar kayıp primarchlardan biri. ulrikde spacewolf wolfpriesti fantazi gezegenine girmeyi basaran sayılı varlıklardan. sonra nasıl cıktığını ben merak ediyorum asıl.

yanı fantazideki imparatorluğun iki tanrısıda space marine.

yok abi 40k, bizim dünyamızın gelecekteki hali, baa sene 40000 küsür iste. terra dedikleri dünya iste, mars falan filan var
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Bone allah aşkına bari wiki okuyup gel :) wh40 wh in space :)

wh40k hakkında çok detaylı bilgim yok ama wh fantasy dünyasının 40.000 yıl sonrasında geçmediğini çok iyi biliyorum.
öncelikle 40k'da orc yok ork var, orc gibi ayrı bir ırk değil de, mutasyon geçirmiş bir topluluk olduğu söyleniyor.
elf yok eldar var, eldarların konsepti whf'ye benzese de, elflerden bambaşka bir ırk kendileri.
sonra lizardmanler yok, yerine tyranid koymuşlar.
undeadler yok, nagash ve vampirlerin adı bile geçmiyor.

her şeyi geçtim iki dünyanın atmosferi bile farklı. whf, wh40k'nın yanında gayet sakin bir dünya kalıyor.
en azından tyranid var yahu adamlarda, o bile yeter :D
Sosyal ağlarda paylaş

Forget the power of technology, science and common humanity. Forget the promise of progress and understanding, for there is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter and the laughter of thirsting gods.

But the universe is a big place and, whatever happens, you will not be missed...
Sosyal ağlarda paylaş

UrsusMaritimus said:

bu arada evet fantasy Eye Of Terror un ortasında bulunan bi gezegen (bu arada sigmarında imparatorun oğullarından biri olduğu söyleniyor.)

Bende sigmarın Ultra marinelerden bi chaplain oldugunu okumuştum bi yerde. fantazinin gectiği evrene düşüyordu, gezegenin cevresinde zehirli gazlardan oluştuğu icin imparatorluk veya herhangi bi ırk ele geçirememişti falan filan....
Sosyal ağlarda paylaş

Aynısını koymaya gelmiştim meğer eskiymiş.

said:
W40K MMO 'is going to be a masterpiece' - THQ. CVG posted an interview with Danny Bilson of THQ, in which Bilson states that Dark Millennium will be friendly to WoW players, and he hopes about a million of WoW's players will migrate to Warhammer 40K.

AHAHAHA. adam inanmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...