Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

E ben normal bir insanım zaten. Kendisiyle dalga geçen birine cevap vermek ne zamandan beri anormal bir insan davranışı olmuş?

@bingildak
"Sen bırak beni trollemeyi de, önce sana alıntılayarak yazdığın mesaja cevap ver."

Bu cümledeki yazdığın mesaja kısmı yazdığı"m" mesaja olacak. Düzelteyim orayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo, bir sürü mesajımda paragraf kullandım. Yazıyı uzun bulup, okumamak da sizin sorununuz. Ben bir sürü uzun yazıyı okuyup, cevaplayabiliyorum. Hatta bir yazı için 2-3 saat uğraştığım da oluyor.

@bingildak
WOTlar'ın döşenmesinde bir saçmalık yok. Videoyu izliyorum ve izlerken yorum yapıyorum. Videoyu izlerken paragrafı falan düşünecek değilim. Ayrıca bende konsantrasyon eksikliği var, nerede paragraf kullanmam gerektiğini ayırt edemiyorum çoğu zaman. Ayrıca wall of text diye yazacağına -wall of text yazmaya bile uğraşmamış, drek WOT diye kısaltmış, Google'da aratınca ne olduğunu da bulamadım- yazıların düzensiz diye sade bir dil kullanabilirdin.

Ayrıca eyvallah Gladmir. Sen olmasaydın, muhtemelen WOT'un ne olduğunu da öğrenemeyecektik.
Sosyal ağlarda paylaş

yazik oluyor cidden, cok guzel bir kitabi okuyamiyor olabiliriz.

emegini biraz daha basite indirge abi. cok yogun yazilar goz korkutuyor.

kimsenin baska sey dedigi yok yorumlari okuyanda cok az zaten. hani bilgileri daha duzenli okunacak sekilde versen super olacak. en azindan oyun uzerinde bir tartisma olabilir belki.
Sosyal ağlarda paylaş

@Gladmir
Yok burda yazanların yeni nesil olduğunu sanmıyorum. Hepsi 18+'dır en az.

"WOT yazman sorun degil sadece okumayanlar icin sebep teskil ediyor" Bu cümlenden pek bir şey anlamadım. WOT yazmak ne demek? WOT dediğin bildiğimiz yazı değil mi? Yoksa uzun yazmak anlamına mı geliyor WOT? Okumayanlar için ne sebep teşkil ediyor?

@Kanuni
Abartma abi, öyle derin bilgiler içeren şeyler yazmıyorum. Kendi yorumumu yapıyorum altı üstü.

Ya ben böyle yazıyorum, aklıma geleni yazıyorum işte. Öyle söylemek istediğimi kısa cümlelerle ifade edemiyorum. Olabildiğince uzun yazıyorum ki, söylemek istediğimi yeterli olarak ifade edebileyim, kafamdakileri tam olarak karşıya yansıtabileyim. Her aklıma geleni yazmak istiyorum. :D Ben her zaman böyle uzun yazıyorum zaten ve bu forumda okunmuyor her zaman olduğu gibi. Sorun değil, ben alıştım artık buna. İnsanlar uzun yazılar okumaktan sıkılıyorsa yapacak bir şey yok. Ama okumuyor olmaları trollemelerini gerektirmez.

Yukarıdaki 3 kişi bir şey demiş, onları görmedin sanırım. Dibine kadar trollemiş adamlar. Hem de bu topic'e geldiğimden beri yapılmadığı kadar ağır trollemişler. Bilgileri nasıl daha düzenli okunacak şekilde verebilirim ki? Paragraf kullanmaktan mı bahsediyorsun? Paragraf kullanmak neden bu kadar önemli ki? Ha okuduğun yazıyı, arada hiç boşluk olmadan okumuşsun, ha bir satır aşağı inerek okumuşsun, ne farkı var? Biz de 250 satırdan oluşan bir paragraf yazmıyoruz zaten, arada paragraf kullanıyoruz. Kısa yazınca oluyor genelde o tür tartışmalar. Böyle uzun yazınca okuyan olmuyor.

Ayrıca sana o kadar şey dediğim halde mütevazi cevap vermen beni şaşırttı. Hoş, o mesajları da okumamışsındır zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

rapper256 said:

Valla onu konuyla alakasız şeyler yazan trollere soracaksın. Ben geldiğimden beri hep oyun hakkında şeyler yazdım, millet trolledi. Ayrıca bu konunun adı "40K mmosuyla alakalı yeni gelişmeler" de değil.

Yazar mısın konunun adı neymiş? Sonra yazdığın üç bin mesajla karşılaştırabilirsen bazı şeyler aydınlanacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Aha bak canlı örnek. Konuyla alakasız şey yazmış adam. Ayrıca 65. sayfada oyunla ilgili çekilmiş bir demo, 66. sayfada da oyunun pre-alpha videosu var. Ama önceki sayfalarda senin mesajlarını göremiyoruz. Bu da konuyu tam olarak takip etmediğini gösterir. Konuya girip, direk son sayfadan okumaya başlarsan tabi oyunla alakalı yeni gelişme bulamazsın.

@RRa
Adam gibi gelip bunu özel mesajla yazsaydın belki seni/seninle; Twitter'dan takipleşir, Face'ten ekleşir, mail grubuma girer, ICQ'da yazışır, Skype'tan cam açar ve posta pullu mektuplaşabilirdik. Ama burdan yazmış olman senin trolleme amacıyla bunları buraya yazdığını gösterir. O yüzden "no" diyorum. Sen dreagloth ile, Kanuni ile, GokTuRK ile yap bunları, aranızda beni trolleyin, dalga falan geçin.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

rapper256 said:

Valla onu konuyla alakasız şeyler yazan trollere soracaksın. Ben geldiğimden beri hep oyun hakkında şeyler yazdım, millet trolledi. Ayrıca bu konunun adı "40K mmosuyla alakalı yeni gelişmeler" de değil.

Yazar mısın konunun adı neymiş? Sonra yazdığın üç bin mesajla karşılaştırabilirsen bazı şeyler aydınlanacaktır.

Konunun adını yazmaya gerek yok. Okuman yazman varsa görürsün zaten konunun adının "Warhammer 40k Online..." olduğunu. Konunun adıyla yazdığım üç bin mesajı karşılaştırmama gerek yok. Zaten üç bin mesajım da yok. Yazdığım -trollere verdiğim cevaplar haricinde- tüm mesajlar konu ve oyun hakkında.

Bence konunun adı "rapper256 trollere karşı" olsun. Ayrıca Rapper256 değil, rapper256. Ufak r ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Trollmüyüm çok bi fikrim yok ama senin gibi bu forumu ciddiye almadığım açık, sana bazı doğruları esprili bir şekilde anlatmaya çalışıyorum farkmetmen için ama farketmemek de ısrar ediyorsun ama sen mutluysan, benim için bir sorun yok, burada ki bir kişinin bile, yazdıkları yüzünden üzülmesini istemem.

Beni Private Chate çağırdığını da farketmedim sanma ama tanımadığım insanlarla özele geçemem kusurabakma.

Adam gibi privatea çağırırsan gelirim belki ama adam gibi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Sürekli trollümsü davranışlarda bulunduğun halde daha troll olup olmadığının farkında değilsin. Yazdığın her mesaj troll kokuyor. Son mesajından bir önceki mesajın da troll amaçlıydı, bu çok açık görülüyor. Bu forumu ciddiye aldığımı kim söyledi? Bu forumu ciddiye alıyor olsaydım rapper256 gibi bir nick alır mıydım sence? Bu nicki tamamen ciddiye almadığım veya ilk defa, deneme amaçlı katıldığım ortamlarda kullanırım. Ciddiye aldığım ortamlarda kullandığım nick'e özen gösteririm ve güzel bir nick kullanırım. Ayrıca baş harfini de büyük yazarım. Ben bu forumu değil, bu forumda yazılanları ve sadece bu konuyu ciddiye alıyorum hepsi bu. Yahu hangi doğruları anlatmaya çalıştın bana şimdiye kadar? Geldiğimden beri hep troll yaptın hep troll yaptın. "Alien", "purging flame ile temizlenmelisin" dedin. En sonda da seninle her yerden iletişimde olmak isterim mesajı vererek yine alay ettin. Şimdiye kadar bana anlatmaya çalıştığın bir doğru göremiyorum ben ortada. Gören var mı? Eğer gören varsa anlatsın. Zira bende konsantrasyon eksikliği var, konuya geldiğimden beri vurgularım bunu. Bazı şeyleri anlamayabilirim, bu yüzden milletin daha anlaşılır konuşması için bunu vurguladım hep. Yani bana bir şey söylerken ima kullanmak veya olayı espriye vurmak yerine açık açık söylemeniz gerekir, yoksa anlayamam. Salak olduğumdan değil ama. Dikkatim yerindeyken anlıyorum. Valla ben bir şeyi farketmemekte ısrar etmiyorum, sen farkettirmemekte ısrar ediyorsun.

Yoo, ben seni private chat'e çağırmadım. Eğer amacın trollemek olmasaydı bunları özelden yazardın dedim. Ulan hem seni her yerden takip etmek istiyorum diyorsun, Face'ten ekleşmek istiyorum diyorsun, hem de tanımadığım insanlarla özele geçemem kusura bakma diyorsun. Çelişkinin dibine vurdun şu an. :D Facebook'tan ekleşince özele geçmiş olacağız zaten. Onu geçtim sen direk cam açmaktan bahsetmişsin. O özele geçmekten daha fazla samimiyet gerektiren bir durum. Tanımadığın insanlarla özele geçemiyorsun ama cam açabiliyorsun, olaya bak. Sanki özelde yiyecez adamı. Kaldı ki öncesinde özelden de konuşmuştuk. O kadar yazdım ettim ama bunun da bir troll olduğunu farketmedim sanma.

Valla ben kimseyi konudan özele davet etmem. Özelden yazacağım varsa direk yazarım. Seni özele çağırma gibi bir amacım da yoktu, eğer yazdıklarında ciddiysen özelden yazardın zaten dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Otu boku trollediğinize göre siz normal bir adam değilsiniz bence. Başka hiçbir forumda trollenmiyor yazdıklarım. Sadece bu forumda oluyor bu olay.

İnsanlar single player oyunların mmo olarak çıkarılmasından neden korkuyor anlamış değilim. Geçen gördüm, BSC'deki Eternal Crusade haberinde de birisi yazmış "yine mmo ben ne dedim artık her oyun mmo oluyor çok kötü oyunlar özünü kaybediyor" diye. Oyunun mmo olması single player olarak devam serilerinin yapılmayacağı ve özünü kaybedeceği anlamına gelmez. Adam 40K serilerine kötü demiş, orası da bambaşka bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...