Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

GokTuRK said:

ahaha ben de action fıgure /statue de var ama ya custom yaptırdım dur bana yapılanın linkini koyayım. aha bu var : http://www.1-6th.co.uk/Imperial%20Fist/index.html

Oha. Hacı çok beğendim lan figürlerin boyanış şeklini. Çok kaliteli boyamış adamlar, helal olsun. Yalnız o kollar çok ucube olmuş. Hayvan gibi zırhı olan Space Marine'e o incecik kollar yakışmamış. o-<-< Sonra adamın kafası zırhına gömülüyor lan. Kafalığı kafasına tam oturmuyordur. :D Hatta kafalığının ağız kısmı adamın alnına geliyordur. Çok saçma olmuş zırh tasarımı. Sanarsın ki adam Warrior Priest anasını satayım. Warrior Priestler'in de kafası zırhlarına gömülüyordu Warhammer Online'da. Gerçi onların zırhlarında, boyunluk bölümünde ekstra bir zırh var. Yani boynuna kadar uzatmışlar zırhı, ayrı bir bölüm. Kafaları o bölüme gömülüyor, göğüslüğün olduğu yere değil. Bir de şeyi farkettim, bu figürlerin karın bölgesinde zırh var. Yani diğer Space Marine'lerde olduğu gibi, rahat hareket etmelerini sağlayan, amortisör benzeri bir maddeyle kaplanmamış karın bölgeleri. Bir de bu link ne ayak? Senin mi bu site? Burdaki figürler direk sana mı ait, yoksa sana yapılan figürlerin aynıları mı?
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

rapçi göktürkün elinde bunlardan milyonlarca var ve kendisine pm atıp alıyoruz devamlı, her gün birine bir set veriyoır

rapper256 said:

Bir de bu link ne ayak? Senin mi bu site? Burdaki figürler direk sana mı ait, yoksa sana yapılan figürlerin aynıları mı?

rapper adamın yapabildiği bu. o link adamın kendi sitesinin linki. kendi yaptıkları işte bana yaptığı gibi bir sürü şey var. adam kendi kalıpları ile yapıyor. elindeki hot toys dollerinin üzerine bu zırhları yapıyor. piyasada zaten böyle şeyler yok dolayısı ile olana kadar en iyisi bu. helmet ı takmak için kafayı çıkartıyorsun zaten bir sıkıntı olmuyor. action figurelerde bu böyledir. dedim ya custom bu sonuçta.

RRa aşdskjfkldsf ahahhaahha olm hhdsfsfdf
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

Wolas said:

çok iyi yapmışlar sitede fiat yazmıor ne kadara yaptılar sana o figürü

bilader ben baya geyik yaptım adamla pound üzerinden yapıyordu. pound olarak ne kadardı hatırlamıyorumda ben indirim yaptırdım 400 civarı bişeye yaptırdım. normalde 550 falan civarı ama. orada for sale diye bir bölüm var orada satılıkların fiyatı yazıyor. facebook sayfasında da satılık olanlar var. ben sipariş verdim 4 aya yaptı biraz gel gitli bir adam aynı anda bir sürü şey yapıyor sıkıldıkça bir ona bir ona devam ediyor. https://www.facebook.com/pages/Snow-Corporation/161889887278934

facebooku bu.

Oha. Adam unofficial olarak mı yapıyor bu figürleri? Nasıl yapıyor peki lan? :P Yuh 2 tane figüre 400 lira mı istedi hayvan? Hatta normal fiyatı 550'ymiş. Kaç tane figüre bayıldın o kadar parayı? (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

rapper256 said:

Valla ben masaüstü oyunları sevmiyor ve sadece video oyunlarıyla ilgileniyorsam Warhammer'ın masaüstü oyun olduğunu ve sonradan video oyunlarına çevrildiğini göz ardı ederim kardeşim. Ki ben, Warhammer'ın önceden masaüstü oyunu olduğunu bilmiyordum. Ha Games Workshop'ın Warhammer'ın oyuncaklarını üreten firma olduğunu biliyordum ama ilk olarak bu evrenin oyuncaklarını ürettiklerini ve sonradan bu evreni video oyunlarına çevirdiklerini bilmiyordum. Ayrıca oyuncaklardan bu kadar fantastik ve hayal gücü gerektiren senaryoların nasıl çıktığını da merak etmişimdir hep. Bildiğimiz Transformers falan hep oyuncaklardan çıkmış. Ben sanıyordum ki adamlar önce bunların çizimini yaptı, çizgi romanını falan çıkardı, sonra da oyuncaklarını başka firmalar üretti falan sanıyordum. Nereye 30 senedir aynı armor Space Marine'lerinki. Daha söylediğimi anlamıyorsunuz adamı deli etmeyin. Görünüşte aynıymış gibi görünebilir ama 3 zırhın arasında dağlar kadar fark var. Biz burda bildiğimiz Space Marine zırhından bahsetmiyoruz. Oyunlardaki ve artwork'lerdeki tasarlanmış olan zırhlardan bahsediyoruz. Göz var nizam var, zırhlar nereye aynı? Al bak bakalım aynı mıymış.

Bu bahsettiğim Eternal Crusade'in berbat artwork'lerinden biri:

Yeşil zırhlı Space Marine'in kafasına bak. Uzun ve dar çizmişler. Çok küt durmuş ve bu da berbat bir görüntü oluşturmuş. Bundan bahsediyorum işte.

Bu Space Marine'deki oyuncak plastik gibi duruyor dediğim zırh:

Bu güzel ama render'lı çizim. O yüzden bir şey ifade etmiyor.

Aha bu da Eternal Crusade'te olmasını beklediğim zırhlar:

Armorlar arasındaki farkları öğrenmek için:

http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Power_Armour

Bu da bizzat kendim boyadığım Dark Angels tactical squad.

Pardon lan, en sondaki resmin altındaki beyazlığı görünce benim mesajı komple alıntı yaptın sandım. :P İyi de, ben tasarım anlamındaki farklılıklardan bahsediyorum, özellik olarak değil. Sen komple anlamamışsın yazdıklarımı. :D Ya da anladın ama aklıma gelmişken linki vereyim dedin. Zırhların arasındaki tekniksel farkları öğrenmek istesem bu kaynağa ben de ulaşabilirdim. Zira Power Armor'u biliyorum isim olarak. Ve ekstra olarak önceden Power Armor çeşitlerinin anlatıldığı bir kaynağa ulaşmıştım, Wikipedia'dan. Ayrıca o verdiğin linkler İngilizce. Benim İngilizce'm kıt. :P Ve bu yüzden de bulduğum kaynakları okumadım, çünkü anlamadım. Ayrıca bu Power Armor neden bütün kaynaklarda Power Armo"u"r olarak yazılmış? Armor daha şekil abi, armor deyin şuna. :P

Oo karşim güzel olmuş, hayırlı olsun Dark Angels Tactical Squad'ın. Dark Angel'ı büyük yazıyon da diğerlerini niye küçük yazıyon? (:P) He bu arada bu figürleri boyarken kullanılan boyaların kaliteleri var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

rapper256 said:

Yeşil zırhlı işte lan. Ne bileyim ben Dark Angel mı, Blood Raven mı. Chapter'ları bilmiyorum idare edin. :P

Resim çıkmamış da, browser'a yapıştırdım linki, çıktı. O kadar büyük resmi neresinden zoom yapayım da, bütün Chapter'ların adlarını okuyayım hacı? :P Adeptus Astartes ne lan bu arada? Bugünlerde çok görüyorum o terimi. Hem bu kadar çok Chapter'ın simgelerinin aklımda kalması mümkün değil. :P
Sosyal ağlarda paylaş

bir tanesine verdim 15 inç boyunda bu baya büyük. herşeyi eliyle yapıyor boyuyor adam orada nasıl yaptığı da var daha pahalıydı indirim yaptım. ki bu boyutta bu tarz statue denilen AF lerin fiyatına sideshow collectibles kitbash kotobukiya ya da jedbang den bakabilirsin 800 den aşağıya bulamazsın. ki Warhammer için bu boyutta bir AF yok. Hatta hiç Action Figure yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Certhas said:

ultramarines'i browserdan 360p izlemiştim.

şimdi bluray tekrardan izledim iştahım kabardı.

şimdi kim bekleyecek 2015'in sonuna kadar? hiç yoktan spacemarine singleplayer modunu bitireyim.

2015'in sonu diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmiyor 2016'nın ortalarına kadar sarkabilir, tabii bu kadar uzun development süreci geçiren bir mmorpg'nin iptal edilmesi de olasılık dahilinde görünüyor. bir süre sonra para gelmeyeceğine inanan şirket ortakları iptal edilmesini istiyorlar.

Oh, oh yarasın goçuma. :P

Valla ben seve seve bekleyeceğim 2015'in sonuna kadar. Hatta bıraktığım psikiyatrik ilaçların etkisi(Obsesif Kompulsif Bozukluk vardı bende, ilaç kullandım, bıraktım ama etkisi geçmedi hala)geçip, konsantrasyon eksikliğim geçene kadar oyun oynamayacağım ve tüm bunlar bittikten sonra piyasadaki tüm oyunları sırasıyla, PS1, PS2 ve PS3/PC olmak üzere oynayacağımdan, birçok oyunun multiplayer modunun olduğunu da düşünürsek ve bu multiplayer'lardan alacağımı alana, level kasmalı olanlarında son level'a gelene kadar oynayacağımı düşünürsek ve son oynayacağım oyunun Space Marine olacağını ve multiplayer modunda son level'a ulaşana kadar oynayacağımı ve tüm bunları, 2015'in sonuna kadar, -hatta betası 2015'in ortalarında çıkacağından, muhtemelen 2015'in ortalarına kadar zamanım var- yani Eternal Crusade'in çıkışına kadar tamamlamam gerektiği düşünülürse, 2015'e kadar seve seve bekleyeceğim ve hatta bu zaman bana yetmeyecek bile. :P
Ayrıca olm niye Space Marine'in single modunu bitiriyorsun? Gir direk multi oyna, tabi orijinali varsa. :P

Umarım 2016'nın ortalarına doğru çıkar, betası da 2015'in sonunda çıkar. :D Valla hiç de bu oyunun iptal edileceğini sanmıyorum. Adamlar bu işte çok ciddi gibi görünüyor. Baksanıza, sitelerine 9 tane part koymuşlar, zamanla o partları aktif edip, oyun hakkında bilgi veriyorlar. Çok fantastik. :P Tabi baştan phase'ti bu partların adı ve çok şekildi, sonradan HUB olarak değiştirdi yavşaklar. Benden eksi puan aldılar bu konuda. -_- Niye para gelmeyeceğine inansın şirket ortakları bu oyundan? Bu oyun deli para getirir şirket ortaklarına bence. Herkesin beklediği bir mmo bu. Hatta benim kuzen Warhammer Online için 40K evreni gibi silahlı olsaydı daha iyi olurdu demişti taa o yıllardan. Geleceği görmüş eleman. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Certhas said:

ö.m. gönderdim.

bir kaç kişi daha sordu buraya yazayım yasaksa silinir bir daha da yazmam buradan.

tam bluray kalitesinde değil 720p bluray diye geçiyor ama en iyisi bu, gayet tatmin edici seviyede.

Drea: Torrent yassak

Hadi be, ben de bluray deyince 1080p sandım. :/ 1080p yapamamışlar mı koskoca 2010 yılında çıkarılan 40K animasyonunu? :@
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

""""nedense bi anda taso topiğini hatırladım"""""

rapçi göktürkün elinde bunlardan milyonlarca var ve kendisine pm atıp alıyoruz devamlı, her gün birine bir set veriyoır

Yalanını senin. GokTuRK de başka elemandan alıyormuş, kalıpları falan varmış. :P

GokTuRK said:

RRa said:

rapper256 said:

Bir de bu link ne ayak? Senin mi bu site? Burdaki figürler direk sana mı ait, yoksa sana yapılan figürlerin aynıları mı?

rapper adamın yapabildiği bu. o link adamın kendi sitesinin linki. kendi yaptıkları işte bana yaptığı gibi bir sürü şey var. adam kendi kalıpları ile yapıyor. elindeki hot toys dollerinin üzerine bu zırhları yapıyor. piyasada zaten böyle şeyler yok dolayısı ile olana kadar en iyisi bu. helmet ı takmak için kafayı çıkartıyorsun zaten bir sıkıntı olmuyor. action figurelerde bu böyledir. dedim ya custom bu sonuçta.

RRa aşdskjfkldsf ahahhaahha olm hhdsfsfdf

O kalıpları nerden buluyor peki abi? Ve o kalıplar nasıl çıkartılıyor lan? Hep merak etmişimdir. O kalıplar da başka kalıplara dökülerek mi elde ediliyor? :D Valla bence böyle adamlardan almaktansa official olarak yapılan figürlerden almak daha sağlıklı olur bence. Official dediğim de hani oyuncak şirketlerinin ürettikleri falan. He, piyasada yoksa orası başka. Helmet kafaya takılmıyor mu lan? E helmet nasıl oturuyor oraya? Action figure'lerde bu böyledir derken ne demek istediğini anlamadım. Kafalığı takmak için kafayı çıkarmayı mı kastediyorsun? Custom olunca ne oluyor hacı, ne değişiyor yani? Sorularımı cevapla pliizz. Konsantrasyon eksikliğim var benim, anlamıyorum neyi kastettiğinizi. Acıyın bana. :(
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

bir tanesine verdim 15 inç boyunda bu baya büyük. herşeyi eliyle yapıyor boyuyor adam orada nasıl yaptığı da var daha pahalıydı indirim yaptım. ki bu boyutta bu tarz statue denilen AF lerin fiyatına sideshow collectibles kitbash kotobukiya ya da jedbang den bakabilirsin 800 den aşağıya bulamazsın. ki Warhammer için bu boyutta bir AF yok. Hatta hiç Action Figure yok.

He 15 inç boyutundaysa o zaman tamam. :P Abi o kadar pahalı olmaması lazım. Nedir ki yani bir oyuncağın emeği? Kalıplarla bir şeyler yapıyorsun, artık ne yapıyorlar bilmiyorum tam, kalıplardan çıkanları hot toys doll'lerinin üzerine yerleştiriyorsun, sonra da boyuyorsun. Normal oyuncakların bunlardan ne farkı var soruyorum sana? Onlar da elle yapılmıyor mu? Zafer Plaza'da 50 milyondu lan kaç sene önce oyuncaklar.

Oha, şöyle bir şey buldum sitelerde araştırırken.
http://www.sideshowtoy.com/collectibles/terminator-t-800-endoskeleton-sideshow-collectibles-400060/

533 dolar sandım ilk. Sonra dedim çük kadar şey 533 dolarsa kimbilir bunun boyum kadar olanı ne kadardır, 3000 dolar falandır kesin diye geçirdim içimden. Çünkü öyle bir terminatör mankeni vardı, bayağı pahalıydı. Sandığımdan tam 2 katı pahalıymış. :D $5,999.99 yazısını görünce dedim bu ne lan? Sonra baktım yukarıda life-size yazıyor. Ha dedim bu kesin boyum kadar olan terminatör. :D

Al lan 18 Inch Iron Man figürü.
http://www.jedbang.com/urunler.asp?detay_urun_id=2549&ana_grp_id=12&alt_grp_id=115

Verdiğin sitelerden birinde buldum hem de. Bak bakalım kaç liraymış? 365 lira. Şu kadardan aşağıya bulamazsın dediğin fiyatın yarısından daha ucuz. :D Göt oldun mu? :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...