Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

RRa said:

valla havam yok benim, ben bitek w40k çizgi filmi izledim, ordan seviyorum biraz birşeyler, oyunu da adam öldürmek için oynayacağım, oynayış tarzıma uyan op class, race neyse bana o lazım bitek, gerisi ile ilgilenmiyorum ama...

SİZİN HAVANIZ KİMSE, LORCULARRRR

Ha şöyle adam ol. Bana havan var gibi geldi. 40K'nın çizgi filmi yok ki. Seni gidi op olmayan class'la oynayamayan noob seni. (:P)
O değil de 40K çizgi filmi demişken:

http://www.youtube.com/watch?v=wex1Bn2Xodk

Çük kadar goblin, güzelim Space Marine'e hs attı ya, la. o_O
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

çok iyi yapmışlar sitede fiat yazmıor ne kadara yaptılar sana o figürü

bilader ben baya geyik yaptım adamla pound üzerinden yapıyordu. pound olarak ne kadardı hatırlamıyorumda ben indirim yaptırdım 400 civarı bişeye yaptırdım. normalde 550 falan civarı ama. orada for sale diye bir bölüm var orada satılıkların fiyatı yazıyor. facebook sayfasında da satılık olanlar var. ben sipariş verdim 4 aya yaptı biraz gel gitli bir adam aynı anda bir sürü şey yapıyor sıkıldıkça bir ona bir ona devam ediyor. https://www.facebook.com/pages/Snow-Corporation/161889887278934

facebooku bu.
Sosyal ağlarda paylaş

rapper256 said:

Valla ben masaüstü oyunları sevmiyor ve sadece video oyunlarıyla ilgileniyorsam Warhammer'ın masaüstü oyun olduğunu ve sonradan video oyunlarına çevrildiğini göz ardı ederim kardeşim. Ki ben, Warhammer'ın önceden masaüstü oyunu olduğunu bilmiyordum. Ha Games Workshop'ın Warhammer'ın oyuncaklarını üreten firma olduğunu biliyordum ama ilk olarak bu evrenin oyuncaklarını ürettiklerini ve sonradan bu evreni video oyunlarına çevirdiklerini bilmiyordum. Ayrıca oyuncaklardan bu kadar fantastik ve hayal gücü gerektiren senaryoların nasıl çıktığını da merak etmişimdir hep. Bildiğimiz Transformers falan hep oyuncaklardan çıkmış. Ben sanıyordum ki adamlar önce bunların çizimini yaptı, çizgi romanını falan çıkardı, sonra da oyuncaklarını başka firmalar üretti falan sanıyordum. Nereye 30 senedir aynı armor Space Marine'lerinki. Daha söylediğimi anlamıyorsunuz adamı deli etmeyin. Görünüşte aynıymış gibi görünebilir ama 3 zırhın arasında dağlar kadar fark var. Biz burda bildiğimiz Space Marine zırhından bahsetmiyoruz. Oyunlardaki ve artwork'lerdeki tasarlanmış olan zırhlardan bahsediyoruz. Göz var nizam var, zırhlar nereye aynı? Al bak bakalım aynı mıymış.

Bu bahsettiğim Eternal Crusade'in berbat artwork'lerinden biri:

Yeşil zırhlı Space Marine'in kafasına bak. Uzun ve dar çizmişler. Çok küt durmuş ve bu da berbat bir görüntü oluşturmuş. Bundan bahsediyorum işte.

Bu Space Marine'deki oyuncak plastik gibi duruyor dediğim zırh:

Bu güzel ama render'lı çizim. O yüzden bir şey ifade etmiyor.

Aha bu da Eternal Crusade'te olmasını beklediğim zırhlar:

Armorlar arasındaki farkları öğrenmek için:

http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Power_Armour

Bu da bizzat kendim boyadığım Dark Angels tactical squad.

Sosyal ağlarda paylaş

ultramarines'i browserdan 360p izlemiştim.

şimdi bluray tekrardan izledim iştahım kabardı.

şimdi kim bekleyecek 2015'in sonuna kadar? hiç yoktan spacemarine singleplayer modunu bitireyim.

2015'in sonu diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmiyor 2016'nın ortalarına kadar sarkabilir, tabii bu kadar uzun development süreci geçiren bir mmorpg'nin iptal edilmesi de olasılık dahilinde görünüyor. bir süre sonra para gelmeyeceğine inanan şirket ortakları iptal edilmesini istiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Certhas said:

ultramarines'i browserdan 360p izlemiştim.

şimdi bluray tekrardan izledim iştahım kabardı.

şimdi kim bekleyecek 2015'in sonuna kadar? hiç yoktan spacemarine singleplayer modunu bitireyim.

2015'in sonu diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmiyor 2016'nın ortalarına kadar sarkabilir, tabii bu kadar uzun development süreci geçiren bir mmorpg'nin iptal edilmesi de olasılık dahilinde görünüyor. bir süre sonra para gelmeyeceğine inanan şirket ortakları iptal edilmesini istiyorlar.

bluray i nerden buldun hocam?
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

lan cahel al

http://www.imdb.com/title/tt1679332/?ref_=fn_al_tt_3

adam 40k tabletopa action figure diyor yaw tey allam

Ulan noob, çizgi film mi o? Animasyon. Animasyona çizgi film diyor adamlar. o-<-< Ayrıca biliyorum o filmi, ama izlemedim.

Ulan tabletop dediğin toplu set değil mi? Ben Action Figure diyorum. -_- Gerçi hoş, frp olayı tabletop'la yapılıyor sanırım.

Ayrıca tabletop'ı bilmiyorum diye bana cahil diyen adamın animasyon ile çizgi film arasındaki farkı bilmemesi. o-<-<

Cahillikte master yaptın. Master of the Cahal is hamsilipilav.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

cidden izlememiş

Yürü lan, animasyona çizgi film diyorsun, gözüme görünme. Cahil herif. Bir de tabletop'ın ne olduğunu bilmiyorum diye bana cahil muamelesi yapıyor zır cahiller.

He, evet, izlemedim. Konsantrasyon eksikliğim olduğu için film izlemiyorum. Bu sorunu hallettikten sonra başlayacağım film izlemeye ve oyun oynamaya, oldu mu?
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

ahaha ben de action fıgure /statue de var ama ya custom yaptırdım dur bana yapılanın linkini koyayım. aha bu var : http://www.1-6th.co.uk/Imperial%20Fist/index.html

Bu iyiymiş bayağı yalnız. Bende ultramarine squadıyla tyranidler vardı, tabletop olarak. Bir ara onları boyamam lazım =/
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

GokTuRK said:

ahaha ben de action fıgure /statue de var ama ya custom yaptırdım dur bana yapılanın linkini koyayım. aha bu var : http://www.1-6th.co.uk/Imperial%20Fist/index.html

Bu iyiymiş bayağı yalnız. Bende ultramarine squadıyla tyranidler vardı, tabletop olarak. Bir ara onları boyamam lazım =/

15inç bu büyük baya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...