rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Burda dalga geçilecek bir durum yok. Zira herkes gerizekalı, söylediğimi anlamıyor, ben süper zekayım ehehe demiyorum ben. Millet cidden söylemek istediğimi anlamıyor. Sorun da bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ben saksı değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Aman abi tüm konuyu bana verirseniz ben ne yaparım, kiminle düşüncelerimi paylaşırım? Gerçi hoş, yazdıklarımı kimse dinlemiyor. Ben yine duvara konuşmuş gibi oluyorum. Tüm konu benim zaten. Benden başka yazan yok. :D Mesajları yazanlara sıra sıra cevap veriyorum. Ona göre, kime cevap verdiğim karışmasın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 BonePART said: böle rapci gibi dusun avbi mamini memini zibidibizibidibidi diye konusuyo adam ulan ne güldüm sdfsdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 heresy detected purge the thread all. ready for exterminatus ya rapper zırhlarla ilgili yorum yapınca bende 40k lore biliyosun falan sandım. chapter bilmem diyince yemin ederim muzunu kaybetmiş şempanze gibi yerlere düştüm bilader. üzgünüm bir hereticsin ve purging flame ile temizlenmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 heyyyyttttttttt uzun lafın kısası diskotekte başladı melezbimanitayanıma yanaştı timberlandayakkabıceketidecarhartbırakbuayakların hepsi bayat. iki laklakşamata ve gürültüanlayınartıkraaişi götürdüsanamıgidelimyoksabanakomşulargörmesin söylerlerhemenanamabirgecelikaşkta yirmibeşpozisyonfanfinifinfonseksidon.birkiüçdörtten sonra rapçi oldu mafiş,ben ise bombaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Oyuna Cartel müzikleri koysunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 İyi de kardeşim zırhlar hakkında yorum yapmakla lore bilmek ne alaka? Lore bilmeyince zırhlar arasındaki farkları göremiyor musun? Gözün yok mu senin? Ayrıca bilader değil, onun doğrusu birader. Hani yanlış bilme diye diyorum. Evet heretic'im. 40K strateji oyunlarındaki bina inşa eden en güçsüz karakterler olan dişi heretic'lerden değilim ama. Ben bir Chaos'um. Chaos Champion'ım. Gel temizle bakalım beni purging flame ile gücün yeterse. Purging flame ile temizlenme nasıl oluyor lan? Ateşle nasıl temizlenebilir ki bir insan? Yanarsın lan ancak ve ölürsün. :P Ayrıca purging flame ne lan? Google'a yazdım Guild Wars 2 çıktı. Warhammer ile alakası yok. :P Hatta Purging flame Warhammer diye de arattım ama yine çıkmadı. Purging by Flame diye bir şey çıkıyor. @hamsilipilav Adam Inquisitor yazmayı bilmiyor ama bana cahil diyor. :ADS:ASD:ASD:SAD Sen Inquisitor'ları sal, ben de bloodletter ordusuyla seni bekliyor olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 he kardeş he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Aslında en başından beri benim sana bu cevabı vermem gerekirdi ama ben seni kaale alıp cevap verdim. Olmadı hamsi kafalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 hamsi kafa dedi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Hamsi kafa değil, hamsi kafalı dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 google dan aratmayacaksın. hadi sana kıyak yapayım nereden aratacağına dair link vereyim http://wh40k.lexicanum.com/wiki/List_of_Space_Marine_Chapters#.Use-ufRdWSo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 şu oyun çıktığında warhammer onlienin yarısı kadar keyif alsam ölene kadar oynarım bu yaştan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 boşverin zırhı falanda 2010 dan beri lore konusunda geri kaldım.kitapların dili çok ağır yeto kaldım yanında.Lore tartışın LAN!! -orklar ne yaptı ya gorkamorka yı bitirdiler mi (ismi bumuydu inşaa edecekleri devasa gemi) -taht bozuluyodu galiba o sorun ne oldu.. -dark eldarlar hala orgy den orgy mi koşuyor.. -necronların tanrılarından ses soluk varmı en son insanların taptığı makine tanrısı necronların tanrısı çıktı galiba ehe.. son gelişmelerden bahseden türkçe kaynakta olur valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ya ben de bayadır uzağımda bildiğim tyranidlerin leviathan isimli çok büyük bir hive ı terra ya doğru geliyordu en son. birde eye of terror açılıp yamulmuyorsam 13 üncü black crusade başlamıştı abaddon the despoiler ve black legion önderliğinde. cadia da takılıyordu imperial guard ve bir takım chapterlar. black templarların da bir crusade i vardı oraya galiba. benimde 2 yıl oldu bakmayalı horus heresy serisine daldığım için. orklar ne etti bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 orklar hala boklarınla bogusuyolar tyranidlerin aksine surekli kendileriyle savasmasalar evreni alıcak herfler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 RRa said: heyyyyttttttttt uzun lafın kısası diskotekte başladı melezbimanitayanıma yanaştı timberlandayakkabıceketidecarhartbırakbuayakların hepsi bayat. iki laklakşamata ve gürültüanlayınartıkraaişi götürdüsanamıgidelimyoksabanakomşulargörmesin söylerlerhemenanamabirgecelikaşkta yirmibeşpozisyonfanfinifinfonseksidon.birkiüçdörtten sonra rapçi oldu mafiş,ben ise bombaaaaaaaa Yirmibeşşyaşındaayüzbinlikarabaa nerdengeldibuparraeniyisiisormaa anlamassankafanalmazsormaa yaşadığınyerritanımıyonnsormaa hergünsavaşşcaddelerkan kanbilekırmızıdeeğil karakaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ne aratmaktan bahsediyorsun anlamadım arkadaş. :D Lexicanum'dan aratmaya gerek yok. Warhammer'la ilgili bir şey aratınca direk çıkıyor zaten Lexicanum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Tartışın abi, size tartışmayın diyen mi var. :D Ben de daha memnun olurum açıkçası. Ben de zırh tartışmaya meraklı değilim de, kimse bir şey konuşmayınca yazayım dedim. :P Ayrıca bu konuda sayfalardır mesaj atmayan, birden fırlayıp gelen adamlar konuyu neresinden takip ediyor merak ediyorum. :D O değil de rüyalarıma giriyor lan artık Eternal Crusade. Bugün uyanmadan önce rüyamda gördüm. Oyunu çıkmış, oynamıştım ben de. Daha beta'ydı sanırım. Çok beğenmiştim, çok eğlenceliydi. Ama oyuna her zaman giremiyordunuz beta olduğu için. Ben de oyunun açılmasını büyük bir sabırsızlıkla, dört gözle bekliyordum. Hatta oyundan o kadar çok etkilenmiştim ki gerçek mermiye benzer bir madde fırlatan silah almıştım. Gerçek mermi gibi vücudu delmiyordu ama, merak ederek kendi üzerimde denedim. :P Sonra oyunda cash alamıyordunuz. Cash dediğim de hani oyunda oyuniçi item almanızı sağlayan, gerçek parayla alınan oyun parası. Daha doğrusu ben alamıyordum. Wikipedia gibi bir yerden ödeme yapılıyordu(ne alakaysa :D) ve ödeme yaparken nerede yaşadığınızı seçiyordunuz seçeneklerden ama seçeneklerde Turkey yoktu. Kafayı yemiştim. Her neyse rüyam bu kadar ama çok güzeldi lan oyun. Oyun böyle olursa sittin sene bırakmam ben bu oyunu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ya bu mitolojik yaratıklarda her oyunda, her senaryoda adı geçiyor farklı şekilde. :P @BonePART Orklar nasıl evreni alıyor hacı? En güçlü ırk Tyranid'ler değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? :P Ayrıca bu Tyranid'ler Alien çakması değil mi hani Aliens vs Predator'deki? Veya Starcraft serisindeki Zerg çakması da olabilir. Hangisi daha eski bilmiyorum ama Alien'lar bayağı eskidir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Alienları bilmiyorum ama Tyranidler starcrafttaki zerglerden çok daha eski ve Blizzard zerg ırkını yaratırken tyranidlerden esinlendiğini kabul etti. N esinlenme aynısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ee lore tartışın diyorsunuz da hala bir şey yazmamışsınız. Frostbite'in sorularına da cevap gelmemiş, Necron'lar falan. @Sanguin Warhammer'ın, Warcraft'tan daha eski olduğunu biliyordum ama Starcraft konusunda emin değildim, şimdi emin oldum. :P Warcraft da çok eski bu arada. İlk oyunu Windows 95 zamanında çıkmıştı diye biliyorum. İkinci oyunu da olabilir ama ilk oyunudur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Adamlar aşmış abi cosplay olayında. Gözlerime inanamadım. :O Hayatımın videosu diyebilirim söz konusu video için. :D http://www.youtube.com/watch?v=-DrikeIB7Jo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 abi kutu adam ne siyah olan lan hane dierlerini cozdukte kutu adam ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar