aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ben de gordum giderken, nabar la nereye gidiyon kerata dedim, abi acelem var sonra konusuruz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Söz konusu arkadaşlar lütfen rapper256 ya cevap verin, teşekkür edin bişe yapın, alınmış biraz. Mina said: Promenader said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 vay çok iyimiş lan bu doldururum senin inboxı ben böle DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Gökhan sen diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ahahah fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 dreagloth said: Söz konusu arkadaşlar lütfen rapper256 ya cevap verin, teşekkür edin bişe yapın, alınmış biraz. Mina said: Promenader said: bana mesaj gelmedi ama. neye cevap veriyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Sormuşsun bişe işte çocuk yalan mı söyleyecek, çabuk teşekkür et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 tamam ediyim lel. teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 rapper256 said: Bu arada lordların genlerinin kimlerin genlerinden yapıldığını sormuştum. hangi lordların? high lords of terramı? onlar normal insan hep, yükselip yükselip oraya gelmişler işte. tabi normal insan derken, dibine kadar augmented falan. 100 küsür yasında tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 primarchlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 downwhereiam said: rapper sen warhammer 40k topikinde mi yaşıyorsun ? Aynen Warhammer 40K Topicinde yaşıyorum ben. 40K evreni tek fanı olduğum evrendir. @dreagloth Yoo belirli saatlerde girmiyorum aslında. Aklıma geldikçe giriyorum. Hatta bütün gün bu topic yan sekmede açık duruyor. Arada f5'e basıp yeniliyorum. asdasdads Ayrıca kimsenin teşekkür etmesine gerek yok. Sadece o kadar yazı yazdım insan bi teşekkür eder dedim. Teşekkür etmesine de gerek yok, cevap verse yeterdi. Ayrıca Mina diye birini hatırlamıyorum ben Mina ne alaka sdfsdf Cuce said: Chaos Lord falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Evet Warhammer oyunlarının tarihçesi: http://www.youtube.com/watch?v=JzVmWg-Y4jM Part 2: http://www.youtube.com/watch?v=U_E_5IU5tZM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konu ilerlememiş hayret. Şimdiye 3-4 post atılması lazımdı. asdasdsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 peki madem bu kadar warhammer hastası var nıe onlayının oynamıonz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Online'ı 40K serisini konu almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 O değil de bu Chaos kesin illuminati, her tarafında göz var. Hele Tzeentch tayfası. WAR'da Chaos topraklarında her yerde göz vardı. asdasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 O O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Niye o kadar şaşırdın ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Şaşırmadım O diyorum O, harf olan O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 rapper256 said: downwhereiam said: rapper sen warhammer 40k topikinde mi yaşıyorsun ? Aynen Warhammer 40K Topicinde yaşıyorum ben. 40K evreni tek fanı olduğum evrendir. @dreagloth Yoo belirli saatlerde girmiyorum aslında. Aklıma geldikçe giriyorum. Hatta bütün gün bu topic yan sekmede açık duruyor. Arada f5'e basıp yeniliyorum. asdasdads Ayrıca kimsenin teşekkür etmesine gerek yok. Sadece o kadar yazı yazdım insan bi teşekkür eder dedim. Teşekkür etmesine de gerek yok, cevap verse yeterdi. Ayrıca Mina diye birini hatırlamıyorum ben Mina ne alaka sdfsdf Cuce said: Chaos Lord falan. onlar space marine işte, heresyde ayrılan marineler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 dreagloth said: Şaşırmadım O diyorum O, harf olan O O O dedin iki tane. Ooo der gibi. Bu tepki ne oluyor onu çözemedim şimdi malum dikkat dağınıklığı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Cuce e o zaman nasıl lord oluyor onlar? Bir de heresy nedir? Chaos nasıl oluştu? Space Marineler'in bir kısmı neden Chaos tarafına geçti? Özet geçer misin pls. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar