downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Evet blood ravenları niye kimse beğenmiyor primarchsız öksüz oldukları için mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Bu arada lordların genlerinin kimlerin genlerinden yapıldığını sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 emperor'un genlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Primarch gibi mi yani onlar da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 O değil de bu adamlar özgün iş yapmamış. Choose your race and share yazısına tıklayınca çıkan resimlerden diğerlerini bilmiyorum ama Chaos olanını internetteki resimlerden almışlar. İnsan gider kendine özgü bişeyler karalar abi bu ne internetten almak falan. Sanırsınız amatör iş yapıyorlar. Pardon bu arada yine ard arda mesaj attım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Herhalde Ultramarines Chapter'ı olacak oyunda. Çünkü siteye girerken çıkan konuşmalardaki çelik eldiven mavi renk. Keşke Necronlar da olsaydı oyunda. Hatta 40K evrenindeki tüm classlar olsaydı keşke. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 40knın oyunlarını indiricemde, bi el atın yav. kaç tane oyunu var hikaye bütünlüğü için napıcam vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Thq bundle satin alabilirsin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bu aralar sıkışığım biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Games_Workshop_video_games Burda tüm Warhammer oyunlarının listesi var. Çok eski oyunlar da var ama. Sen eğer güncel oyunları oynamak istiyorsan(ki güncelden kastım esas 40K olan strateji versiyonudur) şunlara bak. Warhammer Dawn of War Warhammer Dawn of War Winter Assault Warhammer Dawn of War Dark Crusade Warhammer Dawn of War Soulstorm Bir de 2. Dawn of War serisi var onlar da şöyle. Warhammer Dawn of War 2 Warhammer Dawn of War 2 Chaos Rising Warhammer Dawn of War 2 Retribution Ama sen sadece bu yazdıklarımı oynama. 40K'yı kapsayan ne kadar oyun varsa hepsini oyna. Doom 2 grafiklerine sahip bir oyun var mesela 40K serisinde. Adı da Space Hulk: Vengeance of the Blood Angels. Zaten bu Eternal Crusade'i de bu listeden gördüm ve araştırmaya başladım. Öylesine gezinirken bir de baktım ki Dark Millennium'un yerine Eternal Crusade'i çıkaracaklar. Yalnız oyunun artwork'ündeki zırhları beğenmedim. Gerçi artwork'tür oyunda farklı olacaktır ama beğenmedim işte. Oyunun sitesindeki zırh çizimlerini de beğenmedim. Umarım zırhlar, modellemeler Dark Millennium gibi olur. Grafikleri de gayet güzeldi Dark Millennium'un. @Gladmir THQ Bundle yazdım Google'a kitap falan çıktı senin dediğin oyun paketi falan mı? Bu arada böyle upuzun yazıyı kimse okumaz, tek tek yazarken iyiydim ben ya. O zaman herkes okuyordu yazdıklarımı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Keşke mesaj yazdığımız zaman konuyu takip edenlere bildirim gitse. Olmuyor böyle. Yazıyoruz yazıyoruz adam görmüyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 adamın mesajını alıntılayarak yazarsan haberi olur. Şekil: 1a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Doğru da piramit yapmak ban sebebi, çok fazla alıntı yapamıyoruz yani. Bir de mesajı editledikten sonra alıntı yapsam da haberi oluyor mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 editi bilemeyeceğim de. Spoiler içine alırsın alıntıyı rahatsızlık vermez göze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Öyle yapıcaz o zaman. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Hayır yapmıyorsunuz bunu, bir üstteki postu hiç alıntılamıyorsunuz densizlik yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Ayrıca okunuyor yazdıkların, cevap verilecek durum yok sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Tamam da kardeşim adamın haberi olmuyor alıntı yapmayınca. Sonra da cevap da vermiyorlar. Nasıl cevap verilecek durum yok o kadar yazdık insan bi teşekkür eder eyvallah der. Ayrıca sen mesajları dikkatli okumuyorsun herhalde. O kadar Ultramarines Chapter'ından bahsettim keşke Necronlar da olsa dedim kimse iplemedi. Elemana THQ Bundle'ı sordum cevap vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 1- alinti yapmanin da adabi var. 2- iplemek zorunda degil. 3- ille de adamdan cevap istiyorsan ozel mesaj gonder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 alıntı tuşuna bastıktan sonra çıkan mesaj kutucuğundaki alıntıyı silip mesajınızı yazın, yine de özel mesaj gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 1. Alıntı yapmanın adabı falan olmaz arkadaşım. Alıntı neye cevap verdiğini gösterir. 2. İplemek zorunda demedim zaten. Görmediği için iplememiştir diyorum. 3. Adamla karşılıklı muhabbet etmek istiyor olsam buraya hiç yazmam direk herkesle özelden muhabbet ederim zaten. @Saeros İyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 rapper sen warhammer 40k topikinde mi yaşıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Öyle gibi, sadece de belirli saatlerde giriyor, ajan mıdır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 gitti mi sana mesaj şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 evet gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar