Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

O değil de bu adamlar özgün iş yapmamış. Choose your race and share yazısına tıklayınca çıkan resimlerden diğerlerini bilmiyorum ama Chaos olanını internetteki resimlerden almışlar. İnsan gider kendine özgü bişeyler karalar abi bu ne internetten almak falan. Sanırsınız amatör iş yapıyorlar.

Pardon bu arada yine ard arda mesaj attım. :D
Sosyal ağlarda paylaş

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Games_Workshop_video_games

Burda tüm Warhammer oyunlarının listesi var. Çok eski oyunlar da var ama. Sen eğer güncel oyunları oynamak istiyorsan(ki güncelden kastım esas 40K olan strateji versiyonudur) şunlara bak.

Warhammer Dawn of War
Warhammer Dawn of War Winter Assault
Warhammer Dawn of War Dark Crusade
Warhammer Dawn of War Soulstorm

Bir de 2. Dawn of War serisi var onlar da şöyle.

Warhammer Dawn of War 2
Warhammer Dawn of War 2 Chaos Rising
Warhammer Dawn of War 2 Retribution

Ama sen sadece bu yazdıklarımı oynama. 40K'yı kapsayan ne kadar oyun varsa hepsini oyna. Doom 2 grafiklerine sahip bir oyun var mesela 40K serisinde. Adı da Space Hulk: Vengeance of the Blood Angels. Zaten bu Eternal Crusade'i de bu listeden gördüm ve araştırmaya başladım. Öylesine gezinirken bir de baktım ki Dark Millennium'un yerine Eternal Crusade'i çıkaracaklar. Yalnız oyunun artwork'ündeki zırhları beğenmedim. Gerçi artwork'tür oyunda farklı olacaktır ama beğenmedim işte. Oyunun sitesindeki zırh çizimlerini de beğenmedim. Umarım zırhlar, modellemeler Dark Millennium gibi olur. Grafikleri de gayet güzeldi Dark Millennium'un.

@Gladmir
THQ Bundle yazdım Google'a kitap falan çıktı senin dediğin oyun paketi falan mı?

Bu arada böyle upuzun yazıyı kimse okumaz, tek tek yazarken iyiydim ben ya. O zaman herkes okuyordu yazdıklarımı. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da kardeşim adamın haberi olmuyor alıntı yapmayınca. Sonra da cevap da vermiyorlar. Nasıl cevap verilecek durum yok o kadar yazdık insan bi teşekkür eder eyvallah der.

Ayrıca sen mesajları dikkatli okumuyorsun herhalde. O kadar Ultramarines Chapter'ından bahsettim keşke Necronlar da olsa dedim kimse iplemedi. Elemana THQ Bundle'ı sordum cevap vermedi.
Sosyal ağlarda paylaş

1. Alıntı yapmanın adabı falan olmaz arkadaşım. Alıntı neye cevap verdiğini gösterir.
2. İplemek zorunda demedim zaten. Görmediği için iplememiştir diyorum.
3. Adamla karşılıklı muhabbet etmek istiyor olsam buraya hiç yazmam direk herkesle özelden muhabbet ederim zaten.

@Saeros
İyiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...