Dev Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Killer said: 3 tane kızın ağzı açık bir esesini düşündüm bi an=& ayrıca sen gel 2 dakka akt 2yi bitirelim bende. dota +4 bir daha alakasız topicte dotaya artı ararsan dilini boğazına sokup kömür tutacağıyla midene sokacağım batu.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Eve caarsaydin, madem kacmislar dersten.
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Dev said: Killer said: 3 tane kızın ağzı açık bir esesini düşündüm bi an=& ayrıca sen gel 2 dakka akt 2yi bitirelim bende. dota +4 bir daha alakasız topicte dotaya artı ararsan dilini boğazına sokup kömür tutacağıyla midene sokacağım batu. gerekli bence de böyle bi hareket
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 BonePART said: Eve caarsaydin, madem kacmislar dersten. sürüden ayrılanı kurt kapar misali?
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Dev said: Killer said: 3 tane kızın ağzı açık bir esesini düşündüm bi an=& ayrıca sen gel 2 dakka akt 2yi bitirelim bende. dota +4 bir daha alakasız topicte dotaya artı ararsan dilini boğazına sokup kömür tutacağıyla midene sokacağım batu. Seyredilesi...
Öne çıkan mesajlar